luni, 4 mai 2009

Precazari 2009

...se fac in intervalul 04.05.2009 - 12.05.2009

1.
Studenţii vor completa cererea de precazare pentru căminul unde cred că se pot încadra conform mediei, după care se vor adresa pentru viză la administratorul căminului unde locuiesc în prezent

2. Dacă studentul care solicită precazare nu a fost căminizat, va da o declaraţie pe proprie răspundere pe verso cererii precum că în anul universitar 2008 - 2009 nu a locuit în nici unul din căminele U.P.T. (***O regula debitata fie din prostie, fie la betie.)

3. Pentru siguranţa obţinerii unui loc de cazare pentru anul universitar 2009 - 2010, toţi studenţii care solicită precazare sunt obligaţi să completeze toate opţiunile din formular.

Cereri pentru precazare in Caminele UPT pe care va trebui sa le printati, completati si sa le depuneti la admnistratia caminului:

Caminele 19/C, 20/C, 21/C ŞI 22/C: DOWNLOAD DE AICI

Caminele 1MV, 2MV, 1C, 2C, 4C ŞI 7C: DOWNLOAD DE AICI

Caminele 8/C, 9/C şi 11/C: DOWNLOAD DE AICI

Caminul 14/C: DOWNLOAD DE AICI

***Speram ca in acest an sistemul este organizat mai bine decat in anii precedenti. Criza se pare ca atinge si administratiile caminelor din moment ce fiecare student este nevoit sa isi printeze singur cererea de precazare.
Lozincile gen "In POLI nu dai SPAGA" se amana pana in toamna la cazari.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Am o intrebare, pt cei care la anu' vor incepe masterul si doresc sa isi mentina camera in care locuiesc momentan, ce trebuie sa faca?

Anonim spunea...

Sa sfideze bunul simt :-)).

Anonim spunea...

Uau... sunt numa' cioburi :|

Anonim spunea...

"anonim 01:17" Nu exista asa ceva. Caminele unde sunt cazati cei de la master sunt : 20 , 14 , 8, 9, 11. Locurile in camin pentru cei admisi la master sunt distribuite la sfarsitul lunii septembrie.

Anonim spunea...

merci... si cu asta am aflat si raspunsul la urmatoarea intrebare :)

Anonim spunea...

3. .... toţi studenţii care solicită precazare sunt obligaţi să completeze toate obţiunile din formular

Optiuni, nu "obtiuni"

gogu spunea...

Care e diferenta dintre un camin de 4 locuri si un camin de 5 locuri? Ca in cele de 4 baga 6 si in cele de 5 baga mai multi?

Anonim spunea...

toti o sa stam 5-6 si cam atat.

Anonim spunea...

Asa-s ei... niste gunoaie... niste parveniti... Care vor sa fie peste tot, dar nu reusesc prin munca lor... Mi-e scarba de ei...:(

Anonim spunea...

"Lozincile gen "In POLI nu dai SPAGA" se amana pana in toamna la cazari."
foarte mistos spus :D

Anonim spunea...

Si sunt atatia de la Vest si de la alte facultati care stau in caminele noatre...si noi stam ca sobolanii, 6 in camera. Si raspunsul administratorilor e: "esti liber sa pleci daca nu iti place". Suntem bataia lor de joc si noi le permitem