miercuri, 20 mai 2009

Intalnirea cu Studentii de Joi Confirmata

In data de 21 mai 2009 (Joi) incepand cu ora 20:00 sunteti invitati la o dezbatere pe tema Problemelor Studentesti in amfiteatrul Alexandru Rogojanu (D1) din corpul Electro.

Se recomanda participarea unui numar cat mai mare de studenti de la toate nivelurile de reprezentare, dar mai ales studenti neimplicati in reprezentare.***Daca aveti ceva de spus/intrebat/comentat, acum va este oferita ocazia perfecta.

18 comentarii:

Anonim spunea...

de ce nu face Poli un site unde studentii sa faca sesizari legate de neregulile intalnite de ei?

Anonim spunea...

nu au site-ul oficial pus la punct ce sa mai vb de asa ceva. e ca pula politehica asta. organizare egala cu zero barat

complexTM spunea...

Orice student este liber sa sesizeze orice problema la adresa complextm@yahoo.com si in mod cert o sa fie auzit de cine trebuie.

Anonim spunea...

ideea e ca noua studentilor ne merge din ce in ce mai rau...decand sunt in facultate in ultimul an am auzit numai promisiuni..si nu s-a rezolvat nimic...reteua de internet e varza,mancarea la cantina e scumpa si portiile sunt mici,asta ca sa numai zic de unii profesorii de la scoala care sunt mai mult decat nesimtiti...sper sa termin si sa numai aud de politehnica timisoara...multumesc...

HiM spunea...

Iesiti in lume din ungherul in care traiti si dupa aceea mai comentati. Daca organizarea in Politehnica vi se pare zero barat sau inexistenta dati-mi voie sa va aduc in atentie niste lucruri:
1. In care universitate mai gasiti dotarile din Politehnica? Mergeti prin celelalte universitati din tara si vedeti cum e pe la altii.
2. Reteaua de internet este un cadou pentru noi. Nicaieri nu scrie ca Politehnica trebuie sa iti asigure accesul la internet. Este totusi, si asa cum este, este gratis. Totusi voi cereti mai mult.
3. Guvernul & Ministerul nu aloca subventii pentru hrana. Asadar nici politehnica nu poate sa vanda la preturi mai mici mancarea in cantina deoarece nu exista aceasta subventie. Aprovizionarea cantinei se face prin licitatie publica, la pretul acestei aprovizionari adunandu-se cheltuielile de regie, ajungandu-se la pretul pe care noi il vedem in cantina. Universitatea Politehnica Timisoara nu este fundatie de binefacere. Nu poate sa suporte cheltuielile care ar reveni din reducerea preturilor pentru 14 000 de studenti. Facultatea nu este obligatorie. Daca nu puteti sa traiti cu ce vi se ofera, puneti mana si munciti. Nu o sa primiti niciodata totul de-a gata.

Anonim spunea...

Him fraiere adaosul comerical la cantina era de 50%. eu unu zic ca e mai mult. mai lasa-ne cu UPT , aici e varza. Am devenit slugile arabilor din complex si voi cei din liga ii lingeti pe toti in cur ca sa va mearga voua bine si sa va bagati in seamna cu toti profii , hai sictir!

Anonim spunea...

cum pula mea la cantina se fac licitatii publice dar mancarea e mai scumpa ca la multe alte "cantine" din oras si nu numai!? pana si la retro manci mai ieftin ba baiete. si aia fac PROFIT!

in poli subventia pentru camin si cantina merge integral la camin...si caminul tot ne costa 65/75/85 RON/luna. probabil si acum cei de la medicina si de la vest platesc mai putin ca noi. probabil aia nu au apa calda, caldura iarna, termopane, paturi sau cine mai stie ce.

reteaua e cadou? pai ma-ta si tac-tu nu platesc impozite la stat? probabil tu nu stii ca tehnologia avanseaza, si odata la ceva timp trebuie sa mai schimbam si noi din infrastructura. actuala retea dateaza de acu 5 ani. probabil cei ce se opun investitiilor in reteaua din complex sunt niste femei de servici din poli ce nu au auzit de progres tehnologic.

Anonim spunea...

Lasa-l ca e de la vreo liga si nu are voie la o "parere personala" sau daca are nu e de acord cu ea . ligi=loosers, ass kissers, etc cat despre sintagma "reprezentanti ai studentilor" eu ma indoiesc ca sunt asta avand in vedere ca nu-i alege nimeni. Sunt un simplu ONG care in loc sa fie un "avocat" al studentului aceasta entitate isi baga nasul unde nu-i iferbe oala ba mai mult face sefie, organizeaza diverse kkturi

Anonim spunea...

Banuiesc ca la aceasta intalnire vor participa doar oameni din ligi care vor umple sala la refuz si plangerile celorlalti nu se vor lua in considerare.Dragi colocatari ai complexului si colegi din facultate stati linistiti si distrativa ca si asa nu are rost sa va agitati ,daca unii au lipsuri atunci se rezolva in rest ciuciu.Stiti inainte pe caminele 19,20,21,22 scria "Traiasca PCR " sper sa nu ramana inca scris.

Anonim spunea...

Mai anonimule din 22 mai 2009 13:59, cum sa fie adaosul 50 % la cantina. E zero %, fraiere, upt nu castiga nimic din cantina, preturile acopera contravaloarea alimentelor, salariile si toata regia de functionare adica: gazul, apa, salubritatea si altele probabil. Mai bine ai aprecia ca doar upt a mai pastrat cantina in complex si inca una superfain, mai fain ca a oricui din tara. Iar daca exista locuri mai ieftine mananca frate acolo, care-i problema? Mie imi convine la upt ca pret, calitate, cantitate si ambient.

Anonim spunea...

bai cacatule, mai intreaba-ti si tu oamenii, ca era ditamai afisul cu adaos comercial acolo.

mai linge o tura la robu poate iti aduci aminte.

probabil esti printre singurii care mai mananca acolo.

Anonim spunea...

Daca Poli nu are adaos la cantina atunci de unde preturile mari? Pe cine imbogatim? Ca nu sunt singurii care platesc gaz, bucatari, alimente si toate alea.

Uite ca te-ai dat de gol, esti un cocalar jumate. Asa iti alegi si femeile? Sunt bune doar daca au cur si tsatse, dar la neuron nimic? :)))

Anonim spunea...

Din cat a miroase a rahat, cine incepe o pledoarie deschisa cu "Mai anonimule", sau foloseste "mai" e 99% Bodin.

Anonim spunea...

Si eu pot confirma ca nu exista adaos comercial pt. ca noi avem dreptul de a controla preturile si am vazut cu ochii mei ca nu exista asa ceva. Iar chestia cu bagatu-n buzunar e o idiotenie, cum ar putea cineva baga bani in buzunar din ce se incaseaza intr-o unitate de stat? Raspunsul ar putea fi prin salarii mari dar va spun eu ca nu e cazul la cantina UPT. Deci hai sa fim noi multumiti ca pana una alta avem o cantina deosebita in timp ce alte universitati n-au deloc sa n-aiba bataie de cap cu unii ca voi obisnuiti sa primeasca totul de-a gata si pe gratis de la mamica iar altfel plang.

Anonim spunea...

acolo era afisul ala pana nu demult. ce mama dracu?! nu se pot baga bani in buzunar? pai daca cu statul nu se fac afaceri atunci cu cine?

daca nu e adaos, nu se fura (dar se fura...cel putin femeia de la casa baga la buzunar), atunci de unde preturi mari?

oricum e sfidare pe fata si e aberant sa manci la retro mai ieftin ca la cantina.

HiM spunea...

Mergeti fratilor si mancati in retro si in pret-a-manger ca acolo e foarte buna si ieftina mancarea...
Am si eu o serie de intrebari:
1. Toti cei care nu sunt de aceeasi opinie cu voi sunt din ligi?
2. Toti cei din ligi au opinii diferite de a voastre?
3. Daca nu vreti sa deveniti slugile arabilor de ce mancati in restaurantele lor, si nu la cantina?
4. Pentru anonimul cu tehnologia: de cand din impozitele platite de mata si de tac-tu iti da tie dracu internet in caminul studentesc?

Anonim spunea...

pai de unde vin banii pentru invatamant? nu de la bugetul statului?! fiecare din noi (ma-ta si tac-tu inclusiv) contribuie la el. ca politicienii doar ridica din umeri si isi bat joc de banii nostri...greul il duce "boborul".

de ce se mananca la arabi? pai preturile prohibitive de la cantina te imping spre alte locuri (arabi, dorna, retro, etc).

te mai intreb si pe tine: ai fost pe aici cand la cantina cartofii erau 1RON iar la 3F 2,5RON? daca nu ai fost intereseaza-te de preturile de atunci si de meniul de atunci. atunci erau cozi la ambele case, acum e goala mai tot timpul. probabil era prea multa lume si s-au gandit ca ar fi mai bine sa creasca preturile ca nu fac fata.

si uite asa Poli se "denigreaza" singura.

dar desigur, noi suntem doar niste razvratiti si cine mai stie ce.

Anonim spunea...

Nu toti din ligi au opinii diferite fata de cei de aici. Unii se mai si mira cand vad ca geamurile la cantina au fost spalate cu 14000RON.