joi, 7 mai 2009

Contact Slab cu Realitatea

" Salutare,

Va reamintesc, deadline-ul pentru trimiterea feedback-ului pe regulamentul de alegeri a comitetelor de camin este miercuri, 06.05.2009, ora 23:59. Va rog sa transmiteti feedback-ul pe adresa mihai.catana@lsfmt.ro pentru a nu incarca grupul, urmand ca toate materialele propuse de voi sa fie centralizate si remise in cursul noptii de miercuri spre joi pe acest grup.
Pana in momentul de fata nu am primit nici un mail referitor la acest subiect ceea ce ma face sa cred ca din punctul vostru de vedere regulamentul raspunde asteptarilor voastre si nu trebuie modificat."

Sunt cuvintele Presedintelui Ligii Mecanica (Mihai Catana), care in timpul liber se viseaza coordonator de activitati ale intregului Complex Studentesc sau poate chiar ale intregii studentimi.
Regulamentul despre care se vorbeste il puteti gasi AICI, iar feedback-ul lipseste dintr-un motiv evident pentru toata lumea, mai putin pentru Presedintele Ligii de la Mecanica: nimeni nu poate lua in seama comportamentul schizoid al cuiva.

***Daca a fost atat de darnic incat sa ne ofere e-mailul sau, probabil ar trebui sa trimitem cu totii un feedback presedintelui de liga Mihai Catana in care sa ne exprimam parerile despre activitatea sa "in slujba studentilor".

Un comentariu:

Dorin spunea...

Scria la sfarsitul regulamentului ceva despre o comisie a SENAT-ului UPT... daca tembelianu' ala ii membru al senatului nu ma (mai) mira (asa de tare) starea de toata jena in care ii tara noastra in ziua de azi.