duminică, 31 mai 2009

Deschide o Carte

Universitatea de Vest din Timisoara a hotarat ca e cazul sa isi inalte firma pe ceva. O balerina care sa sustina placa pe care este inscriptionat numele universitatii era, probabil, prea descriptiva cu privire la profilul institutiei si de aceea au apelat la carti. Presupunem ca sunt carti, chiar daca seamana mai degraba cu o stiva de saci de ciment.

***Pe viitor este o lectie ce trebuie invata: inainte sa sculptezi o carte e bine sa si consulti, macar in poza, cum arata una. Deducem ca autorii obiectului din imaginile de mai sus au dorit sa faca o paralela intre utilitatea unei carti legate in doua parti (deci care nu se poate deschide) si utilitatea absolvirii Universitatii de Vest din Timisoara.

7 comentarii:

Anonim spunea...

pai poate is obisnuiti cu eBooks nu cu traditionala carte de hartie. am impresia ca sunt niste cutii de chibrite ce au inscriptionate numele unor facultati. sacii de ciment s-ar fi potrivit la politehnica care in situatia de criza ar trebui sa fuzioneze cu UVT struto-camila rezultatat sa se numeasca Fabrica de Diplome din Timisoara (FDT)

daimon spunea...

fleosc, acu te iei de sigle. ma rog, daca te face fericit ..

by the way, melodia aia exista deja pe trilulilu, nu era nevoie s-o mai piratezi tu odata ;)

adizzy spunea...

eh nu arata asa rau ..e dragut ..cu toate ca ceva nu prea e in regula cu cutiile alea. :) dar e dragut decat nimic :)

Anonim spunea...

E foarte dragutza firma UVT-ului. Esti un carcotas prea mare, iar aluziile cu privire la scoala de balet care ar fi reprezentata de UVT este cel putin sfidatoare. Rusine inginerule...

Anonim spunea...

aoleu...imi miroase a un UPT vs UVT!!! :D

Anonim spunea...

studentii de la UPT is prea destepti si nu se injosesc sa faca o sigla ca asta.... ce sa-i faci... nu pe diploma tuturor scrie INGINER... rusine ba

DFB spunea...

Sau poate au vrut sa se vada ca sunt carti din 2 unghiuri opuse, esti amuzant ca SIDA baiete.