miercuri, 27 mai 2009

Alegeri In Camine

Astazi intre orele 17:00 si 22:00 vor avea loc alegeri pentru Comitetele de Camin, cu alte cuvinte studentii isi aleg Sefii de Paliere, respectiv Seful de Camin.

Chiar daca in multe cazuri nu exista decat un singur candidat, trebuie sa stiti ca aveti alternativa. Alternativa la candidatul unic este votul NU, votul impotriva sa, impotriva anormalitatii de a-ti fi impusa o persoana pentru care votul tau nu conteaza decat in masura in care este inca un pas pentru atingerea majoritatii.

Trebuie sa stiti ca in multe camine candidatii nu sunt altceva decat niste trepadusi care nu au nici cel mai mic interes in a face lucruri bune pentru voi, pentru studenti. Singurul lor merit este acela ca au avut suficient de mult timp si suficient de putina demnitate pentru a se gudura pe langa administratiile caminelor.


***Mergeti la VOT si alegeti asa cum credeti ca va fi mai bine pentru VOI, fara sa fiti doar mijloacele prin care unii o sa devina Sefi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

ehhh...trepadusii aia ii gasesti in fiecare dimineata la cafea cu administratoarea. ba chiar sunt colegi de grupa.

Anonim spunea...

am fost sef de palier 2 ani dar niciodata nu am baut cafeaua cu ad. relatia a fost strict profsionala. discutam doar strictul necesar

Anonim spunea...

bravo. dar in alte camine treaba nu sta chiar asa.

Dorin spunea...

Exista si sefi de palier care isi fac treaba si sunt si cativa sunt si prieteni cu admina(ul)... din pacate majoritatea is doar prieteni cu admina(ul) si nu fac nimic... poate chiar fac unele chestii din rau in mai rau.

Anonim spunea...

Ce tari au fost alegerile astea....cel putin in 22, palier 4.

Avand in vedere ca cel putin 6 camere au votat nu, totusi domnisoara actuala sefa de an a avut 6 voturi contra ....ma ...sunt uimit. conform calculelor celor acre au numarat , suntem singuri in camera.

Ce se schimba lucrurile peste noapte, ma....
Imi amintesc ca eram foarte entuziasmat in primul an cu "sefii" cu tricouri ...

auzi la ei....In poli nu dai spaga...

:|