sâmbătă, 17 octombrie 2009

Tot Stam Bine La UPT

Sunt multe probleme in ceea ce priveste organizarea si pilele din UPT, insa la Universitatea de Vest lucrurile sunt mult mai grave.

Avem mai jos o imagine de pe site-ul "Ligii de la Vest" in care intelegem cum se fac alegerile sefilor de camine in cazul lor:
***Asadar, unde exista un singur candidat nici nu mai conteaza daca este dorit sau nu de catre studentii din caminul respectiv. Pana la urma de ce sa se mai impiedice organizatorii alegerilor de niste detalii atat de nesemnificative cum ar fi voturile studentilor?

8 comentarii:

Anonim spunea...

http://agenda.ro/news/news/23898/universitatile-timisorene-nu-conteaza-in-topurile-internationale.html

universitate de top 2000+ e UPT.

dAImon spunea...

Legea democratiei este simpla .. nu-ti plac oamenii, candidezi tu.

Da, daca nu vrei nici tu sa candidezi .. accepti pe cine a venit.

Sper sa nu-mi explici acu' elevat cum iau io apararea UVTului; doar remarcam un fapt.

Me spunea...

Un astfel de mod de a vedea lucrurile numa' un membru de liga il poate avea. Pai pe principiul asta nu ar mai trebui sa existe editoriale in ziare si talk show-uri la tv. Nu?
Pe principiul tau nu ar mai trebui sa existe opinii pro si contra despre politica, fotbal, istorie, etc. Cum sa mai ai tupeul sa comentezi un fapt istoric din moment ce tu nu ai luat parte la el. Cum sa iti permiti sa mai spui ca basescu sau geoana sucks din moment ce tu nu te apuci sa candidezi la presedintia romaniei?
Ideea e alta, dragule... Daca tu sau X din liga Y s-a apucat sa candideze pe o functie, atunci sa isi faca treaba...ca nu l-a luat nimeni cu japca din casa. Ok?
Asta ca sa nu ne mai obosim sa luam in discutie chiar eventualitatea in care un student onest candideaza la o oarecare functie. N-are nici o sansa. E mancat instantaneu de manevrele "celor vechi". Sau crezi ca asa renunta de usor unii la titluri...

Anonim spunea...

salut, conform cv-ului lui n robu acesta are doi copii: Raul si Andreea.
La AC sunt doua cadre didactice Raul Robu si Andreea Robu. Sa fie un caz de nepotism? va rog analizati, nu sunt student la ac.
http://www.upt.ro/pdf/alegeri/CV_Nicolae_Robu_Rectorul_UPT.pdf

Anonim spunea...

Nepotismule in floare la UPT. Stai linistit! :-)

Anonim spunea...

Vand camera de 2 persoane in complex. tel: 0771455016.

Anonim spunea...

deci vorbi atat de aiurea si pe langa subiect pe blogu asta! invatati sa faceti ceva si apoi comentati de reprezentantii vostrii( din camine si din ligi).

Anonim spunea...

http://uvtgossip.wordpress.com/ ... si noi incepem sa prindem aripi...