marți, 24 august 2010

Coincidenţe?

Ca sa o luam pe scurtatura pentru ca e vara e soare, fetele e la mare.

Stiţi voi taberele care se dau de la facultate pentru studenţii cu merite deosebite in ale invaţaturii? La amaratele astea de tabere bălesc cei din Ligi de cand se stiu ei pe Pamant si ar face orice sa ajunga undeva gratis si nemeritat.

Anul acesta am avut cateva nume din Liga AC care ne-au sarit in ochi pentru nesimtirea cu care si-au acordat puncte pentru a urca in clasament si a-si asigura un loc intr-o tabara.
Dupa cum se vede foarte bine mai sus cu media 7.71, respectiv 8, oamenii de baza ai ligii AC si-au batut joc de colegii lor cu medii mai mari si i-au surclasat. Dar asta nu ar fi nimic.

Pentru ca lingaii sunt niste sectanti izolati nebagati in seama de altcineva decat de "fratii" lor de liga era imperios necesar sa isi aduca cu japca si alti colegi in tabere (cei care au mediile atat de mici incat nici 2 puncte in plus nu i-ar pune pe un loc eligibil). Pentru asta au fost inventate "Comandamentele de Tabara", adica ocazii oferite lingailor pentru a avea si ei o sansa de a vedea Marea si Muntele.

Recunoasteti personajul de mai jos?

Este chiar Andrei Cocalarla, noul presedinte al Ligii AC. Ce cauta el alaturi de colegii lui care au obtinut un loc in tabara dupa cum am aratat mai sus? A profitat de "Comandamentul de Tabara", cel mai probabil.

Dar personaja de mai jos o recunoasteti?
Nu poate fi decat o alta bagatoare in seama din Liga AC, Millim Manuela. Cum a ajuns si ea la Mare gratis in acest an? Ghiciti.


***Pana la urma nu ar fi mare lucru. Sunt amarati, se bucura la 3 Lei cat i-ar costa o vacanta la Mare daca ar avea bani sa o plateasca. Toata problema e lipsa de bun simt de care toti acesti lingai dau dovada cu fiecare ocazie.
Nu le ajunge sa profite in toate felurile cu putinta de "calitatea" lor de membri de liga, ci au si gurile mari cand cineva le spune adevarul.

43 de comentarii:

Anonim spunea...

Se vede ca ai fost respins de ligile studentesti ... te rupe invidia.

unumic spunea...

Pai? Ai impresia ca la toti le curg balele dupa "ciolan"?

Voi, ca si ciolanosii de la "putere", nu stiti decat sa lingeti de pe oricine si oricum doar pentru beneficii. Sunt curios ce cariere stralucite de "ciolanosi" o sa alegeti in continuare dupa ce terminati SuperUniversitatea etc etc etc.

Apolitic spunea...

Ai ba nu cred. Stiam de astia cu +2 puncte da baa, baa cum plm sa-ti permiti sa-ti bagi pe mata-n tabata?
Jigodii nespalate, pute prin poza.

Anonim spunea...

Ha, ha, ha, aceeasi persoana cu mai multe nume la o noua rabufnire a frustrarii. Ce-mi place ca tipu-i ros de invidie. Bai idiotule noi ne meritam acele puncte in plus fraiere si stai linistit ca vom reusi in viata mai bine ca tine care esti evident un ratat fara prietena, fara prieteni si neapreciat la servici care dai vina pe UPT si pe ligi in loc sa-ti vezi cretinismul din cauza caruia esti de fapt un looser. Abia astept sa vad noua analiza a tipei de la Psihologie...

Anonim spunea...

Cu cati de "o" se scrie "loser"? Bine ca nu-i ilegala prostia ca tu ai primi pedeapsa cu moartea.

Alex spunea...

Salut tie "ca tine care esti" :) ... Asta e, traim in romania iar studentii vor in tabere. Se rezolva in stil romanesc. Probabil ca au ajuns unde au ajuns prin aceleasi metode. De vina sunt organizatiile care sustin promovarea "oamenilor valorosi" ... dupa parerea mea acestea nu ar trebui sa fie lasate sa functioneze. Ne plangem de tot ce e rau in Romania, de vina suntem noi ca acceptam.

Anonim spunea...

Cacatii astia ar merita un spitz in fund de sa nu isi mai simta curu juma de an. Niste lepre de oameni, indatoriri pula si beneficii cat mai multe, traiasca sistemul romanesc. Faza trista e ca pe cand or muri boshorogii de la putere, lungaii de genu le vor lua locul nu oameni competenti.

PS: nu nu sunt tipul cu blogul, numa voi aveti impresia ca sunteti foarte bine vazuti si el e singuru ce isi bate pula de voi

Anonim spunea...

lingaii* ca lungai clar nu is, au putza foarte mica de cauta atata atentie

Anonim spunea...

ba dar voi sunteti idioti rau! ce pizda matii ai cu ei? nu se pot intalni si ei la un pahar de vorba? tu daca te duci la mare nu te intalnesti si cu altii? idiotule care esti tu idiot nu am vazut un idiot mai mare ca tine!

P.S. esti penibil copile!

Anonim spunea...

1. Liga e un ONG. cei ce merg acolo fac voluntariat. De ce trebuie sa primeasca bonus puncte pentru ceva ce fac ca voluntari?
2. Nu ii alege nimeni, nu vad de unde mai nou se considera ca ligile au membrii pe sunt reprezentantii studentilor
3. Ligile ar trebui sa apere drepturile si interesele studentilor-acum nu stiu doar workshopuri, cacaturi, pisaturi, etc

Stiti voi pe vreunul din liga care a luat atitudine la incalcarea drepturilor stundetilor?


4. Robu e principalul vinovat pentru situatia actuala...cum am mai zis si alta data a "investit" totul intr-o liga mare (LSFMT) iar celelalte le-a facut satelitii acesteia si au ici colo cate un membru ca sa iasa punctele pentru tabara in rest PULA.

Cititi statutul ligilor, daca nu se conforma la statut si isi depasesc atributiunile JOS CU ELE, sa isi desemneze studentii oameni capabili si integri pentru ONG, in rest SOMN USOR!

Anonim spunea...

Tipa de la psiho nu poate sa faca nicio analiza ca are gura plina...

E posibil ca astia sa nu fi mers toti in tabere de la poli acolo si sa se fi intalnit prin alte metode. E posibil, dar nu foarte probabil dupa ce au aratat pana acum.

Anonim spunea...

Statutul si-l fac tot ei in caz ca nu stiai. Chiar crezi ca scriu ceva in el care sa poata fi folosit impotriva lor mai incolo? Plus ca il pot modifica cand si cum vor ei, deoarece marea majoritate a ligilor NU EXISTA IN ACTE. Nu ii poate trage nimeni la raspundere, indiferent ce ar face.

Anonim spunea...

@ anonimu de la 17:10
Eu cred ca tu esti cel prea prost aici "copile" nu are nimeni nimic cu ei , pot sa mearga la cate pahare de vorba vor ei (preferabil destule incat sa ii bage in pamant). Ideea e sa mearga pe banii LU PIZDA LU MASA sau FACUTI DE EI. Intelegi ideea?

Anonim spunea...

Poti tu autorul ultimelor 10 postari sa spui ce vrei, noi facem o gramada de lucruri la ligi si e normal sa fim si rasplatiti pt asta cu ce se poate cum e o tabara de exemplu. De ce ai merge tu in tabara si nu eu de exemplu? Pt ca esti un frustrat care n-ai facut si nu vei face niciodata nimic nici pt altii nici in meseria ta si in plus esti si impotent sexual? Boule subiect pt Psihologie ce esti!

Anonim spunea...

Pentru ca esti prea prost ca sa mergi in tabara, de aia ar merita altcineva sa mearga. Esti atat de prost ca ma mir ca nu se crapa pamantu sub greutatea prostiei tale. Faci pe ma-ta la ligi. Stati si va sugeti pula reciproc, dupaia iesiti plini de sloboz la gura si va laudati cu ce ati facut.

Anonim spunea...

Ba idiotule eu n-am zis de ma-ta ca poate nu-i vinovata ca ai iesit tu asa bou. Frustratule, nimeni nu te va baga pe tine in seama niciodata si pun pariu ca la lucru vei avea ca sef un fost ligist (daca nu ai deja si de-aia esti asa pornit pe ligi).

Kre spunea...

off-topic:

pfff, să fie asta noua "urare de bine"?

Dă Doamne să-ţi găseşti şef fost-ligist!

Lol :))

Ghinda Gheorghe spunea...

sef ligist..
au astia destul kkt in ei sa ajunga sefi undeva neistitutionalizat?
sau ca pana acum sefuti, LInGAI

Anonim spunea...

Asta aveti voi in cap? Sa ajungeti sefi? Mereti ma inapoi in pizdele mamicilor voastre! Ce sa conduceti voi ma? Voi nu o sa ajungeti niciodata sefi, decat sugand PULA. La aia sunteti buni, trebuie sa recunosc. Voi de cand ati ajuns in facultate numa asta faceti. Sugeti pula ca sa ajungeti si voi un fel de sefi mai mici.

Anonim spunea...

Bai eu cred ca frustratii astia au deja ca sef un fost ligist si cum sunt incapabili probabil ca au probleme cu el si asta explica pornirea lor impotriva ligilor. Dobitocilor daca n-ati fost dati afara pana acum e pt. ca acel fost ligist a fost prea bun cu voi sau i-a fost omului mila de voi ca sunteti de toata mila dar sper sa va zboare pt. incompetenta voastra si pt. imbecilitate ca voi in loc sa munciti la servici scrieti pe blog.

Anonim spunea...

bai dezinformatilor, de ce nu pricepeti ca orice student care ii voluntar in oricare alt ONG primeste puncte in plus. Daca cei cu "merite deosebite la invatatura" (jumate dintre ei sunt cei care ling profii in cur ) nu fac altceva in afara de scoala care ii problema?....sutn asa buni?...sa mearga la concursuri,olimpiade etc si fi convins ca din nou vor primi puncte in plus. Tu autorule, daca ai fi mai istet ai da in ligi cu acuzatii care pot fi sustinute....nu de genul cu taberele, usor de demontat

Anonim spunea...

Noi munceste nu gandeste

Anonim spunea...

O am sefa pe ma-ta de la liga si o fut in fiecare seara dupa program. Traiasca sefii ligisti!

Oameni asa retardati ca ligistii care comenteaza pe aici rar am vazut.

Anonim spunea...

Aha, deci confirmi indirect ca ai sef un fost ligist si anume o tipa, stiu decodifica psihologic comentariul tau si sunt convins ca studenta aia de la Psihologie daca n-ar fi in vacanta ar interveni si ea sa confirme. Boule, de-aia esti impotriva ligilor ca ai sefa o fosta ligista de care probabil ti-a si placut dar care nu te-a bagat in seama cum nu te baga in seama nici o tipa si de fapt nimeni. Pt ca esti un nimeni incompetent, prost si pe deasupra si urat si impotent.

Anonim spunea...

=)) Tot ce vroiam sa iti transmit e ca O FUT PE MA-TA!, dar tu esti prea prost ca sa te prinzi.

Anonim spunea...

"stiu decodifica psihologic" ba oamenii astia chiar sunt asa prosti?:)) Pizda aia daca e studenta la psihologie banuiesc ca se crede vre-un Freud deja? vai de pula voastra de copliashi deziluzionati

Anonim spunea...

Da mai, eu nu m-am gandit la asta dar adevarul e ca nici nu ma pricep la psihologie. De-aici trebuie sa vina pornirea acestui individ impotriva noastra, de la faptul ca are ca sefa o fosta ligista care l-a respins. Esti tare tipule sau tipo care te-ai prins. Nu-i fi tu chiar Freud cum zice dobitocul dar se vede ca ai studiat teoriile lui Freud. Cred ca si concluzia ta ca individul e si urat si impotent e valabila.

Freud spunea...

Dupa parerea mea experta, este evident ca lingaii de sex masculin (baieti sau barbati e prea mult pentru ei... poate catelusi masculi care asculta de stapanu' Roibu) sufera de complexul Oedip: adica vor sa-si futa mamele. Din pacate mamele lor sunt ocupate cu alte pu... treburi si atunci compenseaza: aduc lingaii femele in tabere cu ei, mai ales ca astea arata ca la 50 de ani dupa 2-3 copii si le aduce aminte de mamele lor urate si curve.

Inca o constatare care dovedeste ca lingaii sufera de complexul Oedip este combativitatea fata de tata... anume fata de cei ce acestia ii vad ca tata (uneori acesti tati sunt chiar parinti naturali nu doar tata surogat), adica cei ce le fut mamele (cativa dintre ei au postat ca anonimi mai sus). Va intreb acum catelusilor obedienti, daca chiar ar fi cei pe care ii considerati o singura persoana, anume tatii vostrii, impotenti, voi cum ati fi ajuns pe lume? Vedeti indirect si voi va doriti sa nu va fi nascut, si sa faceti astfel un bine omenirii, deci nu sunteti rai din fire, doar ratati.

Anonim spunea...

Ce aere de pseudo-intelectuali (cautati pe google fraierilor) au astia din ligi e de-a dreptul penibil; dezvaluiesc de fapt faptul cat de retardati sunt, chestia trista e ca ei cred ca si au ceva in cap... voi veti ajunge pe la vreo 40 sa va sinucideti ma cacatiilor, voi nu veti face ceva cu adevarat pe pula voastra in viata asta, voi sunteti bazati pe lins in cur, sa luati chesiti pe nemeritat dar chestia asta va v-a prinde din urma la un momendat.
Hai faceti pe smecherii ce ii doare in pula oricum se citeste prin asta spartilor, sunteti niste cacati cu complexe mai adance decat puteti voi sa le argumentati prin posturi.
Have a nice life fags, enjoy it while it lasts.

Anonim spunea...

Esti bou ba ca e clar ca esti unul singur. Si e clar si ce greu trebuie sa-ti fie sa ai sefa o fost ligista de care ti-ar fi placut dar nu te baga-n seama, sa nu te bage de fapt nimeni in seama, sa ti se para ca esti destept si pe deasupra sa mai fii si urat si impotent. Bietul de tine ce sa-ti mai ramana decat acest blog de rahat unde te poti da si tu mare. Si cand colo ce iese? Iese ca esti intr-adevar mare...prost. Bai, cand incepe scoala hai in fata sediului Ligii si caieste-te in fata studentilor dandu-ti palme trei pauze la rand, roaga-te de noi sa te iertam spunand ca ai avut rataciri si cere-ne in genunchi tot in pauze sa vada toata lumea sa te primim in liga sa-ti vindecam frustrarile, merita si daca te inscrii la a doua facultate chiar daca-i scump ca oricum e mai ieftin decat pe la doctori...

Sarcasm spunea...

@anonimul de mai sus:

Fii mai explicit si tu, spune care dintre personalitatiile lui multiple sa mearga, spune-i o zi in care gaseste pe cineva la Liga 3 pauze la rand, si nu in ultimu' rand care Liga, care sediu (ca unele se intind ca lepra prin Poli) si cine e persoana pe care sa o contacteze ca sa organizeze evenimentul respectiv.

Mai spune si tu unde lucreaza sefa asta fosta membra a unei ligi (ligista nu exista ca cuvant in limba romana, lingau in schimb exista) ca sa vedem si noi ce calitati are (de sef sa orice altceva)... sau ii sefa de bloc la asociatia de locatari si postul oficial e de femeie de servici (de aia care spala, ca daca arata ca Manuela aia, nici o "manuela" nu ar putea sa faca).

Anonim spunea...

Fratele meu astia chiar sunt prosti, cica sa isi ceara scuze in fata lor :)) ba ce se supraevalueaza astia, ma voi chiar nu intelegeti ca la nimeni nu ii pasa de mutra voastra? mai putin sa vrea sa fie acceptat de grupul vostru, nu valorati nici cat jegul sub unghie

Anonim spunea...

Asta din liga care tot posteaza la toate articolele si spune aceleasi chestii (de fapt el e doar unul singur si probabil ca si tipa de la psiho e tot el) cred ca se caracterizeaza pe el insusi. Asa deci, domnule lingau, esti bou, prost, cretin, idiot, urat, impotent si nu te baga fetele in seama. Eu m-as sinucide in locul tau si as scapa lumea de un cacat.

Anonim spunea...

Ala din Liga, nu numai ca e unul singur, dar nu e din Liga... la cum se exprima e un intelectual wannabe, un aspirant la posturi mari, care acum e pe un post minuscul, dar prea mare pentru el... cel mai probabil unul dintre aplaudacii lui Robu (daca nu chiar el), cel mai proeminent nume care imi vine acum in minte e Bodin, mai ales ca e si foarte impulsiv... da' dracu mai stie, mai is si alti urmasi demni.

Anonim spunea...

Bai boule ti-am spus ca eu sunt la AC pe bune nu ca tine care doar te pretinzi, evident ca sunt intelectual nu un jeg ca tine. Iti dau intalnire la Liga daca te dai tare sa ne cunoastem direct sa vedem care din noi e student si unde. Desi mi-e scarba de tine impotentule.

Dorin spunea...

@anonim 29 august 2010, 18:14:

Modul in care ai raspuns comentarilor dinaintea ta nu e in avantajul tau. Confirmi si ca tu esti acea persoana de care zice anonimul de la 29 august 2010, 17:21, si "intelectualul wannabe" de care zice anonimul de la 29 august 2010, 17:47. Nu stiu cata minte inti trebuie sa postezi sub mai multe identitati (fie ele anomie, conturi de blogger sau nume aleatoare) fara sa fie o gluma... dar o gluma devine proasta daca tine prea mult, de aia eu nu cred ca e o singura persoana care injura pe cei ce critica ligile (au mai multi membrii ligile si se pare ca toti sunt la acelasi nivel intelectual) si sunt sigur ca nu e o singura persoana care critica ligile (pentru ca, spun asta a milioana oara, eu Kre, Me, Adrian si autorul blogului s.a.m.d. suntem persoane diferite si nici unul nu comentam anonimi).

Trecand peste partea de atacuri gratuite a unor persoane necunoscute de catre alte persoane necunoscute (anonime) si peste reiterarea unui adevar in speranta ca poate intra cuiva in cap, am o intrebare pentru tine:

Invitatia de mai sus e adresata doar anonimului dinaintea ta sau persoanei care din punctul tau de vedere are personalitatiile enumerate mai sus (eu Kre, Me, Adrian si autorul blogului s.a.m.d.)?

Daca raspunsul e prima varianta, va urez o discutie civilizata, daca e a 2-a varianta inseamna ca si eu intru sub incidenta invitatiei si iti spun de acuma ca daca asta e cazul accept invitatia. Am insa cateva precizari:
- cand organizezi o intalnire 2 lucruri sunt esentiale (si multe altele de dorit): locul (l-ai spus), momentul la care va avea loc (omis in comentariul de mai sus) si numele initiatorului invitatiei (din nou omis, dar daca nu vrei sa il dai in public se poate da si pe email, in particular)
- am mai spus-o si ma repet, eu sunt student la ETc (masterand) unde am si terminat ciclul de licenta

Ca sa si motivez de ce accept:
- sa vad daca se poate avea o conversatie productiva cu cineva din ligi, pentru ca cu Robu am observat ca e mai putin productiva decat urlatu' la pereti.
- sa aflu argumente (pana acum nu am vazut asa ceva prin comentarii prea des, si nu imi amintesc cand am vazut de la cineva dintr-o liga) la convingerile voastre despre ce inseamna student, studentie, reprezentare studenteasca.
- sa vad daca tupeul de a injura pe cineva cu "jeg" sau "impotent" ramane si in momentul in care esti in fata in fata cu cel pe care il injuri.

Astept raspunsul... si nu cred ca voi fi singurul care asteapta... cine stie poate ne onoreaza cu prezenta mai multe dintre "personalitatile" mele daca noua ne-a fost adresat comentariul.

Kre spunea...

În ideea că întâlnirea se va petrece dup-amiaza, după ora 18 (ca să apuc să ajung de la muncă), nu am nimic împotrivă nici eu în a participa la o întâlnire cu persoanele "pro-ligi" ce participă la aceste "discuţii-wannabe" virtuale de pe blog.

Poate că aşa, într-un final, o să realizaţi şi voi că nu deţineţi adevărul absolut şi poate, sper, o să descoperim şi noi, personalităţile multiple ale individului ce postează restul comentariilor (pe considerentul "cine nu e cu noi e împotriva noastră"), că, totuşi, sunteţi persoane raţionale cu care se poarte purta o discuţie civilizată, cu argumente pro şi contra.

Prin urmare, eu mă bag de asemenea la o întâlnire cu condiţia de mai sus, să fie după ora 18 (în orice zi).

unumic spunea...

Count me in.

"Profesorul Grevist"

Anonim spunea...

Faine tipe pe la ligile astea mai fratilor. Pai cum dracu sa nu fie pornit pe ligi unu urat caruia i s-a pus si lui pata pe vreuna si ea nu-l baga-n seama? Bai asta daca-i adevarat ce citesc si eu pe-aici daca intr-adevar lu asta contra i-a placut de una cum zic unii si ... nimic.

Dorin spunea...

Au trecut aproximativ 23 de ore si nici o confirmare a vreunei intalniri... deci invitatia aia era de fapt intentionata sa demonstreze ca e o singura persoana contra ligilor... cand a vazut ca nu are cum s-a facut liniste. Oarecum liniste, pentru ca cineva (cred eu acelasi tembelian de mai devreme care o tine cu impotenta si uratenia) si-a mai demonstrat o data vidul de sub scalp.

Altadata asa de brusc sareau lingaii si pupincuristii sa conteste articolele... acuma cand avem in sfarsit o speranta ca s-or desteptat si vor sa demonstreze ca au argumente si fac o invitatie la dialog, nu o confirma. Eu inca astept confirmarea, dar a trecut foarte mult relativ la viteza lor obisnuita de reactie (de obicei demonstrata prin atacuri cretinoide).

Anonim spunea...

Chiar te asteptai la altceva? Normal ca acum s-au speriat lingaii.

Anonim spunea...

ehhh, nu s-au speriat. se organizeaza sa fie cat mai multi.

doar nu se sperie de niste "pitici".

Dorin spunea...

Nu stiu daca s-or speriat, de ce s-or speriat sau daca tipu' cu invitatia era din Liga... era de bun simt ar fi fost sa zica cineva ca nu era din Liga, ca nu vrem sa ne intalnim numa "Gheorghe" ala vrea, ca nu ne intereseaza parerea ta/voastra si invitatia era de forma.

In fine, o fost un nou pas inainte inspre strafundurile penibilului. Pacat ca nu ii penibilul ca apa, ca poate cand vad ca se ineaca 1-2 restul ies la mal.