vineri, 20 februarie 2009

Baremul de 30 Credite - Varianta Anului 5

" Salut,
in primul rand mai exista si ani 5 terminali! Si chiar s-a facut o cerere colectiva de catre toti anii terminali vinerea trecuta, cu tot cu liste de semnaturi adunate in timp record, si depusa de Cospol&Zoli Korodi! Cererea a fost depusa la dl prorector Serban, pentru ca sa fie discutata lunea trecuta in sedinta de Birou Executiv al Senatului. Inca asteptam sa aflam ce s-a hotarat, nu inteleg de ce dureaza atat.

Am zis ca si ani 5, pentru ca anul 5 Calculatoare a fost de fapt cel care a initiat treaba,,,,ne-am adunat mobilizat intr-o zi ca sa facem semnaturile, si ne-au ajutat apoi Cospolul si ceilalti ani ca sa fie globala cererea si sa aiba sanse mai mari,,,surprinzator de repede si ei.


Mi-e teama insa ca sunt slabe sanse sa fie aprobata cererea, asa ne-a zis dl Serban cand a primit cererea, pe motivul ca 30 de credite n-ai cum sa le mai iei intr-un semestru.


Apropos, se cerea prin hartia aia amanarea termenului la care sa se considere pragul de maxim 30 de credite restante.
"

***Parerile sunt, ca in fiecare caz, impartite. Studentii care nu se afla in situatia delicata de a avea peste 30 de credite restante (cu atat mai mult cei care nu au nici o restanta) au argumentul regulamentului.

Cealalta parte, deloc putini, spun ca totul converge spre bani. Introduci in regulament un articol, in urma lui studentii nu sunt acceptati in licenta, sunt nevoiti sa recontracteze cu sume frumoase creditele aferente licentei si iata rotitele masinariei de facut bani numita UPT.
Dupa o privire obiectiva se poate afirma ca daca initiativa celor de la Mecanica prin care au cerut prezentari in plus pentru Evaluarile Distribuite (contrar regulamentului UPT) a fost aprobata, atunci procedura corecta ar fi ca si alte cereri privind derogarile de la Regulament sa fie aprobate.
Stim cu totii ca "Mecanica" are toate usile deschise pentru ca stiu unde si cum sa pupe, dar mai ales pentru ca e plin Rectoratul de personaje din acea zona, dar Universitatea are ceva mai multi studenti decat atat.

LATER EDIT: Cererea NU a fost aprobata.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si cum de s'a intamplat sa treceti de la stadiul de cereri separate la punerea laolalta a ideilor? :D Trebe sa fi fost cineva cu ideea :)