joi, 26 februarie 2009

Pomana Porcilor

In anul 2008 a avut loc la Iasi Editia a 3-a a "Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania". Dupa cum ii spune si titulatura, la adunarea in cauza au luat parte cateva Ligi Studentesti printre care si cele din Timisoara.
In imaginea de mai jos avem infatisat momentul cand participantii au luat masa.O intrebare demna de concursurile telefonice de la TV ar fi: Ce element nu are ce cauta in poza de mai sus?
Ca sa intelegem mai bine cine este Bodin Florin si sa ne contrariem vis-a-vis de prezenta lui la un Forum al Organizatiilor Studentesti privim catre "Organigrama" Centrului de Informare si Consiliere a Studentilor din UPT:
***Dar vai, Bodin Florin angajat al UPT participa activ ca membru al unei Ligi Studentesti?!? Dar vai, pentru o lingura de ciorba este in stare cineva sa bata drumul pana in Iasi?!? Dar vai, chiar nimeni din Conducerea UPT nu sesizeaza conflictele evidente de interese si impostura unui personaj precum Bodin Florin?!?

10 comentarii:

Anonim spunea...

macar aia au cantina, noi avem Fast-Food-o-Restaurant :))

Anonim spunea...

Stai ca nu pricep... acum ce doreai sa nu manance?
N-am nimic cu oamenii... masa e masa. Si sincer, nu cred ca e cineva sa intre in liga + prostii de genul pentru o lingura de ciorba!
Chiar nu vad problema aici...
PS: Forum ceva unde ne informeaza cei de la liga de probleme, etc. nu exista?
Unde spun ce fac...

Anonim spunea...

cred ca partea cu lingura de ciorba e doar o ironie cu substrat. problema e intr-adevar conflictul de interese.

Anonim spunea...

Pentru lingura aia de ciorba se plateste, fiecare membru al unei ligi cand merge la o adunare generala ANOSR plateste!
Nu vreau sa ii iau apararea, dar Florin Bodin avea ce cauta acolo fiind ALUMNI al ANOSR.

Anonim spunea...

bodin este cel care a inventat forumul, el l-a organizat prima data la timisoara

Anonim spunea...

Se vede clar ca voi aveti ceva personal cu Bodin! Acum ce faceti? Nu vreti sa ii cautai si arborele genealogic poate mai sti ce descoperiti? Bine ca nu ziceti ce facea si acum 100 de ani? Ce daca a fost la forum?

1. este alumni anosr, fost vicepresedine al anosr, iar alumni sunt invitati de fiecare data la actiunile mari ale anosr. Din cate stiu eu, toti nu numai Bodin.

2. liga din mecanica, cat era el presedinte a initiat aceasta actiune... ca atare nu ti se pare normal sa fie invitat de fiecare data la aceasta manifestare?

Sau nu l-ati mai atacat de mult si va gandeati ca trebuie sa il faceti mereu de rahat...

De ar face macar un sfert din reprezentantii studentilor cat a facut acest om pentru studenti, ar fi perfect, am fi cei mai tari!

Multe lucruri bune din campusul Timisoara i se datoreaza lui... ati scris vreodata despre asta? Nu e nevoie! Noi stim! Si o stiu multi! Indiferent de cat de meschini sunteti voi, autorii blogului!

Pacat insa ca se da cu noroi tocmai in acei oameni care au facut ceva si nu putin.. si inca fac pentru studenti... pacat

Anonim spunea...

E de tot rasul curcilor! Anonimule, ai impresia ca e pacat ca se scot la iveala toate marsaviile si derapezi in ipocrizie afirmand ca a facut stimabilul multe pentru studenti :-). A facut pentru el, si nimic pentru studenti.

Sa o luam de la inceput:

1. Prin anul 2 si-a cazut anul, iar apoi a primit loc de cazare in camera de 5, singur. E firesc? NU. A lins unde trebuie, a impresionat oamenii cu plecaciuni si alte alea si a reusit. Bravo lui!

2. Si-a treminat facultatea in vreo 6-7 ani, dupa vreo 2 ani de extensie (asta e treaba lui, dar de altfel da valoarea pe care o are), timp in care a locuit in acea camera din caminul 20C, singur (ma rog, cu pretena) si nici nu a platit nimic pentru cazare. Ti se pare firesc?

Ti se pare logic ca asta care spunea ca e reprezentantul studentilor, sa te si reprezinte? Te simti confortabil sa te reprezinte un astfel de personaj? Daca da, probabil valoarea ta e sub a personajului in cauza.

3. O vreme a fost atat angajat al rectoratului, cat si presedinte de liga si viceprsedinte ANOSR. Percepi impostura? Probabil ca nu.

4. Acum e la doctorat, cica. Ti se pare normal ca un parazit sa locuiasca in garsoniera, la politehnica si sa traisca pe spinarea statului si pe banii platiti de mine si de tine prin impozite la stat? Tie ti se pare probabil normal, ca esti si tu un parazit wanna-be.

Anonim spunea...

Din pacate pentru voi, unii dintre noi chiar stim cum stau lucrurile... asa ca nu duceti voi lumea cu presul asa de usor. Asadar, nu mai dezinformati lumea... ca nu tine! E clar ca voi aveti ceva cu omul asta si e rusinos ca asa intelegeti voi sa tratati lucrurile... ca niste lasi adica!! Aia sunteti!! Frate dar de ce nu aveti tupeul sa ii spuneti omului in fata toate acestea, lui, ligilor, rectorului si mai stiu eu pe cine ati mai atacat voi pe acest blog... Raspunsul este clar si cam pute de la o posta: vi s-ar demasca odata cu voi toate minciunile si masinariile pe care le-ati facut. Noua dreapta mai incerca in trecut sa umble cu ciara vopsita ca si voi, insa atunci au avut tupeul sa spuna cine sunt... si nu le-a facut nimeni nimik... asa ca treaba ca va ascundeti in spatele blogului... ca vezi Doamne sa nu patiti ceva... este o vrajeala ieftina... Io daca as fi in locul lui Bodin si al ligilor ori v-as da in judecata ori v-as cauta, v-as prinde si v-as da o mama de bataie de nu v-ar mai arde voua de chestii dinstea

Anonim spunea...

Eu il cunosc pe Florin insa tocmai cunoscandu-l cred eu destul de bine, nu pot intelege de ce nu reactioneaza in cazul vostru!

Vreau sa spun cateva lucruri, care pot fi foarte usor verificate, iar minciunile voastra astfel demascate.

Nu mai tot induceti ata lumea in eroare si nu il mai faceti repetent pe Florin Bodin pentru ca daca era repetent si avea notele pe care le spuneti voi nu ajungea in Consiliul Facultatii, unde conditia e clara: media 8 si fara restante...asa ca...nu tine!
Iar daca la un moment data a avut intradevar unele probleme, le-a avut pentru ca a avut curajul sa lupte pentru drepturile studentilor si s-a luat in gura cu cativa profesori care la momentul respectiv nici nu ii erau profesori...i-au fost insa anul urmator...

Bodin si-a terminat facultatea la timp si a absolvit masterul cu 10, iar acum este la doctorat.. asa ca nu o mnai tineti cu treaba cu 6 7 ani.. de fapt da...daca stai bine sa te gandesti socoteala voastra nu cam iese. Cume posibil sa fie repetent cum ziceti voi daca el a inceput facultatea prin 2000 sau 2001 nu stiu exact dar in orice caz unul din anii astia 2, iar acum este anul 2 la doctorat. O matematica simpla spune 5 ani de licenta+2 ani de master+ 2 ani de doctorat.. ajungi la anul 2009 nu? Deci...

A stat in caminul 20, intradevar, in camera 9 cu inca 4 colegi = 5, apoi s-a mutat in oficiu care era de 3 persoane, acum e bucatarie acolo. Deci nu era o camera de 5 locuri. Apoi prietena lui era cazata in alta camera, iar el avea cazata inca o persoana in camera, care insa nu prea dadea pe acolo... bravo lui ca s-a descurcat... Si el si prietena lui plateau caminul si asta se poate verifica... ce e ilegal aici? Camera de trei, el avea dreptul la n-1 fiind vicepresedinte COSPOL, deci 3 - 1 = 2.

Iar treaba asta cu angajatul... doctoranzii sunt angajati nu? In regulamentul senatului spune ca si doctoranzii pot fi alesi senatori= student reprezentant...adica acolo nu mai e conflict de interese?
E singurul reprezentant al studentilor angajat din tara asta? Cu ce dauneaza asta?

Cei daca locuieste in garsoniera? E angajat la Politehnica, e si doctorand.. indeplineste toate conditiile! Conditia ca sa primesti loc in caminul de garsoniere este urmatoarea: sa fi doctorand la UPT sau sa fi angajat al UPT sau sa fi sportiv, ma rog hambalist. Deci ce regula a incalcat Dl. Robu ca i-a dat garsoniera? E singurul angajat care sta in garsoniera? Ohoo mai sunt multi...

Asadar... lasaneee....lasaneeee!! Nu mai da cu dume, ca nu tine!
PS. Tot ce am scris eu aici poate fi verificat!...asa ca...;-)

Anonim spunea...

Tot ce a scris anonimul de la 23:42 e o gogoasa caracteristica vremii. Este evident ca Bodin a fost repetent, nu are medii si a lins unde trebuia pentru a obtine medii, cazare, masa gratuita si doctorat! El este cel care a manarit studentii in alegeri (consilieri, senatori) iar profesorii iau multumit cu note! Asta e adevarul, cat despre reprezentarea studentilor, atat a reprezentat cat a putut profita din functiile pe care le-a inventat!!! Da, nu avea el nici-o functie in ANOSR, iar CV ul lui e o gogoasa la fel de mare ca si studentia inexistenta! (As pune pariu ca toate notele au fost masluite la secretariat si la decanat!!!)Bodin este o RUSINE a politehnicii Timisoara, este o pata in istoria Universitatii!