vineri, 27 februarie 2009

Cine sa ne mai reprezinte?

Duminica 1.03.2009 va avea loc la Sala Olimpia un concert PHOENIX prilejuit de lansarea albumului "Back To The Future".

Cu aceasta ocazie, Rectoratul UPT a considerat ca e cazul sa isi apropie (si mai mult) pe cei care ar trebui sa ii reprezinte pe studenti intr-un fel sau altul. Cum a facut asta? Distribuind gratis in cerc inchis bilete la Concertul de duminica.Intr-un moment in care sunt tot mai accentuate nemultumirile studentilor (de data aceasta a studentilor obisnuiti, nu lingai sau parveniti) referitoare la politicile contradictorii ale Facultatilor din UPT legate de prezentarile suplimentare pentru disciplinele cu examinare distribuita, mituirea fara ocolisuri a celor care ar trebui sa poarte mai departe problemele studentilor este evidenta si condamnabila.

Intr-un articol precedent aminteam despre respingerea cererii anilor terminali privitoare la baremul impus de maxim 30 de credite restante. La cine se mai pot adresa in acest caz studentii? La cei care tocmai au primit gratuit bilete la concertul PHOENIX?

***Din pacate, in Universitatea Politehnica din Timisoara s-a creat o mare fratie a "batutului amical pe spate" din care studentii sunt exclusi cu nesimtire si tratati precum o adunatura de cersetori.
Reprezentantii nostri se vand pe 55 RON (pretul unui Bilet) si in schimbul acestei sume intorc spatele intregii studentimi.

12 comentarii:

Anonim spunea...

In UPT, chiar si in relatiile membru de liga - profesor, functioneaza legia lui OM. Adica aia "Esti om cu mine, sunt om cu tine". NU aveti ce sa faceti. E nevoie de unul sau mai multi inconstienti/nebuni pentru a schimba ceva.

Anonim spunea...

Eu sunt tare multumit ca am primit bilet la comcert. Chiar nu ma asteptam ... Mai cumpar un bulet si ma duc cu prietena... frumos din partea lor ... Pot sa faca astfel de gesturi mai des ca nu ma supar :D

Anonim spunea...

ai meritat biletul ala, nu? l-ai dobandit urmare a meritelor tale deosebite si de aia ai tot dreptul sa te bucuri de el. cred ca nici tu nu sti cum te-ai trezit cu biletu in mana, dar o sa ti minte cui trebuie sa multumesti.

Anonim spunea...

Dar uitati ca Liga AC da bilete la studentii cu rezultate deosebite...
Dar de ce doar 5?
Restul si le-au pastrat lor sau au primit doar 5 pentru studenti normali???
Sunt curios
Pentru mai multe info click aici
http://blog.ligaac.ro/2009/02/28/bilete-concert-phoenix/

Si uitati ce tarziu anunta, sa fie siguri ca nu vine nimeni...ce magarie, dar totusi sunt mai ok decat alte ligi care le tin pentru ei si pe astea

Anonim spunea...

Alea le-au primit, alea le-au dat. Puteau la fel de bine sa le pastreze. V-ati gandit la asta?

Anonim spunea...

oricum multe s-au vandut prin complex pe 30 RON sau chiar 20.

Anonim spunea...

Unde s-au vandut, ba? Vrei sa spui ca din alea 200 bilete date de Robu gratuit pt. studentii UPT multe s-au vandut prin complex? Vezi-ti de treaba omule, cine-ar face o magarie ca asta?

Anonim spunea...

pt anonimul din 7 martie:
sa inteleg ca nu prea stai pe DC si nu ai persoane din ligi in lista ta de mess... altfel nu vad cum ai putea sa zici asa ceva.

Anonim spunea...

dupa ce criterii s-au dat bilete studentilor??

Anonim spunea...

Pentru anonimul din 08 martie 2009 10:34: daca esti asa de tare, ia spune-ne si noua care membru al carei ligi a facut asta? Si care om de pe dc, un nick, ceva? Iar daca nu, atunci ia te rog nu ma vorbi pe langa. Eu ca membru al uneia dintre ligi nu am luat parte la asa ceva, nu am cunostinta de asa ceva si nu accept sa fim denigrati ca organizatie. Daca vrei sa denigrezi, denigreaza persoane nu organizatii.

Anonim spunea...

Nu-s genul de om care sa parasca orice rahatis... iti zic numai ca s-o intamplat si cine o facut asa ceva sa se simta daca are chef... instinctu' ii sanatos, o primit omu ceva gratis si o incercat sa scoata ceva banuti din el, dar nu neaparat cel mai frumos.

Daca tu esti ignorant si nu vezi sau nu vrei sa vezi asa ceva pt ca nu esti in stare sa accepti ca ligile nu-s perfecte treaba ta... Sau mai stii... poate si tu ai facut asa ceva si nu vrei sa recunosti.

Anonim spunea...

200 de bilete impartite frumos intre ligile politehnici, apoi vandute la pret mai mic. Ii multumesc totusi domnului rector ca datorita dumnealui am putut cumpara bilet la pretul de 20 RON