marți, 7 aprilie 2009

Miting De Sustinere - Pentru O Cauza Reala


Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara organizeaza
Miercuri in data de 8 aprilie 2009, incepand cu ora 19.00 un mars de tacere pentru sustinerea tinerilor basarabeni din Iasi, Chisinau si Bucuresti care au declarat ziua de 6 aprilie zi de doliu in Republica Moldova.

Acest mars va porni din Complexul Studentesc, din fata sediului OSB Timisoara, (Caminul 16) cu traseul UVT - UPT - Piata Operei, unde vom incheia marsul cu aprinderea a cate o lumanare, ca subliniere a doliului.


***Acesta este cu adevarat un motiv de iesit in strada, spre deosebire de manipularile murdare ale Ligilor noastre romanesti.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai terminati cu prostiile cu basarabia pamant romanesc! 75% din ei nici nu mai stiu limba romana....plus de asta ca in caz ca nu ati observat romania nu este tara care sa mai suporte inca peste 1milion de moldoveni care nu stiu sa faca nimic, banii care ii castiga ii dau pe bautura in 2 zile....noi nu putem sa asiguram un trai decent romanilor nostri si vreti si pe basarabia!!!!

Anonim spunea...

Tu frate, daca ai fi in locul lor CUM TE-AI SIMTI?

Mai gandeste putin.

Doamne apara-i pe romani, oriunde a fi ei; in diaspora, ori in meleaguri demult cotropite!

HiM spunea...

Mdea...Inca o data ReVoLuTiA ai gasit un prilej de a acuza ligile... Daca esti asa bataios de ce nu iti faci tu Organizatie studenteasca asa cum ti-am mai sugerat anterior? Sau faci cumva parte din vre-una si nu vrei sa te dai de gol? Fa-ti tu una a ta si atunci poti sa procedezi asa cum crezi de cuviinta tu si cu acolitii tai, care sunt ei, mai multi sau mai putini.

In ce priveste revolutia din Republica Moldova, pentru anonimul din 08 aprilie 2009 20:02: IMPUSCA-TE!!! Fratilor voi chiar nu ganditi deloc? Aia saracii or ajuns sclavi si voi sunteti indiferenti? A-ti luat-o pe ulei. Bine ca economia Romaniei nu ii poate sustine pe aia 1 milion de oameni, dar in acelasi timp avem destui bani sa ne luam masini noi, sa "reinnoim parcul auto", cu subventii de la stat si asa mai departe. Bine ca avem bani pentru orice numai pentru ce e important nu. Cand vine vorba de oameni nu avem nimic. Si sa nu uitam ca in acelasi timp Modova este si piata de desfacere noua in momentul in care dispare monopolul rusesc.

Asa ca JOS COMUNISMUL! Basarabia pamant romanesc!!!