marți, 14 aprilie 2009

Recunoastem. Am Gresit.

Da. Incredibil pentru cei care pana acum au crezut ca pe acest Blog se propaga doar idei si pareri de un anumit tip. Oricand se va demonstra contrariul a ceea ce s-a sustinut aici, comentariile (si chiar postarile) sunt deschise pentru drepturi la replica.

Si acum sa dezvoltam. Cu putin timp in urma atrageam atentia asupra unei achizitii inutile (una din multele) intruchipata de acele dispozitive "Tom Touch" din tabla de care ne impiedicam la fiecare colt al facultatilor.

Am aflat in cele din urma pentru ce trebuie sa folosim aceste utilitati:



***Asadar, acea casuta albastra pe care se apasa in filmuletul de mai sus este "Home Page"-ul programului in care se face vizualizarea ultimelor noutati privitoare la Universitatea "Politehnica" din Timisoara.
Memorarea unei pagini ca Home Page nu o poate face decat administratorul acestor "Info Kiosk"-uri. Avem o banuiala cine ar putea fi, insa lasam pe cineva din Conducerea UPT sa ii semneze vinovatului destituirea din post nu doar pentru lipsa totala de utilitate a lor, ci si pentru moravurile indoielnice pe care le dovedeste.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Tom touch-urile alea au o securitate super slaba. Nu mai stiu exact unde dar e un loc unde e scrisa o adressa de mail iar daca dai click pe ea ti se porneste outlook iar mai departe ai access la sistemul de operare(Windowos in cazul de faza). Oricine putea sa seteze PornTube ca si HomePage. Nu cred ca administratorul acelor Tom Touch-uri a facut asta intentionat.

Orice aparat are buguri ce pot fi explotate. Nici macar nu poti zice ca ai gasit un bug. Ai gasit cum cineva a explotat un bug (Hurray !!!)

Anonim spunea...

nu e bug, e feature!!!! :D

Anonim spunea...

Septi: Tom touch-urile nu ruleaza pe Windows. Asta ar trebui scrisa ingrosat si subliniat. Tom Touch-urile nu au o securitate deloc slaba. Te sfatuiesc sa te duci tu la o consola de genul asta si sa pui home page. Daca reusesti pune aici o poza cu reusita, daca nu cere-ti scuze pentru tampeniile debitate.

adizzy spunea...

imi amintesc :) urcam scarile la constructii si..wtf m-a intorc inapoi ca am crezut ca nu vad bine...foarte tare toata lumea se oprea si se uita si radea...apropo odata de plictiseala mi-am verificat mailul acolo so cred ca oricine poate pune ce home page vrea...dar cred ca nu pentru asta au fost instalate scopul e onorabil(informarea) insa cum sunt folosite nu mai e :(

Unknown spunea...

Pentru anonim din 15 aprilie 2009 10:54. uitete ca am descris exact pasi care trebe sa ii faci ca sa dai de SO. Convingete singur. Iar sistemul de operare pentru TOM Touchurile din scoala chiar e windows dar adaptat la TOM TOUCH.

Ka spunea...

nu e nici un windows adaptat.. e windows xp chior, cu un program care 'sta' frumos peste internet explorer. Si cel mai pueril malware poate seta pagina de start pe un xp 'out of the box' cu ie6.

Poate beneficiaza si astea de pe urma campaniei "antivirus gratis" :P