sâmbătă, 14 martie 2009

Investitiile La Locul Lor

Cand ai pe mana bani nemunciti, lucrurile sunt foarte simple, cumparaturile se fac fara a sta prea mult pe ganduri. Din aceeasi categorie cu achizitiile complet nesimtite de Stick-uri in valoare de zeci de mii de euro avem de aceasta data cazul dispozitivelor inutile cu care s-au impanzit facultatile si in general locatiile UPT.Avem in imaginea de mai sus o astfel de consola "Tom Touch" cumparata cu o suma considerabila si care zace nefolosita intr-un colt in "Restaurantul UPT" (Ceea ce ar trebui sa fie Cantina Studenteasca).

***Daca cineva ar fi responsabil pentru banii cheltuiti, probabil ar exista si cineva tras la raspundere pentru aruncarea banilor pe fereastra in astfel de moduri. Daca tot se cer bani de la buget (bani veniti din munca romanilor care nu fac cerere nicaieri pentru a-si cumpara ceva, ci chiar pun osul la treaba si isi castiga fiecare Leu) atunci poate ar fi cazul sa exista si un minim bun simt in cheltuirea lor.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte bine zis, nu stiu daca ati vazut canapelele de piele luate recent la parter in caminul 9.

Am vazut de cateva ori bune aurolaci cum stau intinsi pe ele pe cand studenti se spala in aceleasi bai mizere nerenovate de ani de zile.

Anonim spunea...

in c9 nu sunt renovate baile de vreu 7-8 ani, in c14 de jumate de an se renoveaza baile de pe o coloana. in acest timp s-au folosit doar o baie/palier..frumos nu?

Anonim spunea...

Credeam ca sunt singurul care a observat inutilitatea Tom Touch-urilor...

Dorin spunea...

Te rog... TomTouchurile nu-s inutile ... sunt proiectul celor de la CICS, fara de care noi am muri prosti si nu am stii cine ii in conducerea Politehnicii si a CICS... restul informatiilor (cu siguranta muult mai putin utile) sunt in lucru... cam ca corpul D sau trotuarul... cand apar o sa fie prea tarziu.

Mai mult fara ele ar fi ramas cei implicati fara banii de buzunar din smenuri...

Anonim spunea...

De ce nu le pozati si pe cele care functioneaza prin toate facultatile si care sunt folosite de studenti pt. a afla informatiile furnizate de CICS? Va spun eu: de "corecti" ce sunteti! Daca-ar fi dupa voi upt ar ramane-n comuna primitiva n-ar fi cum e in pas cu lumea buna.

Anonim spunea...

Mai oameni buni voi aveti o cantina care arata ca in poza si va plangeti?