marți, 10 martie 2009

Prezentare Speciala Pentru Anii Terminali

Pentru ca situatia era evident problematica pentru multi studenti, Biroul Executiv al Senatului UPT a luat decizia de a permite sustinerea unei prezentari speciale pentru studentii anilor terminali care au un numar mai mare de 30 de credite restante. ***Pana la urma realitatea a vorbit de la sine si studentii beneficiaza de acest ajutor chiar daca reprezentantii lor nu le-au sustinut cerintele in nici un fel.

8 comentarii:

Anonim spunea...

super fain. si apropos, cum ati reusit sa faceti rost de hotararea scanata?

Anonim spunea...

Hotararea este trecuta ca fiind inregistrata in 2008 ... cum era chestia aia cu dezinformarea? fara stampila, fara semnatura pe foaie.. ce dracu de foaie e asta? una home-made? :)))

Anonim spunea...

e ok anonimilor, a aparut si pe grupuri..

Anonim spunea...

daca ai stii sa citesti poate ai vedea ca se refera la 2009...adica douamiinouaaaaa...se vede ca esti un student elevat care a trecut prin (X-1) la puterea 2 ani de facultate! cumva cu handsfree-ul? hai tai-o...

Anonim spunea...

pentru Anonim din 11 martie 2009 19:23, uita-te la data in care e inregistrata foaia si apoi sa comentezi. sunt de acord ca este scris in document 2009 dar simplul fapt ca inregistrarea e din martie 2008 ar trebui sa iti dea de gandit.si in plus, un document oficial este semnat si stampilat, asta pentru cultura ta generala de"(X-1) la puterea 2 ani de facultate" cu fitzuici facute la printtech ;)

Anonim spunea...

tu nu stii ca in poli se cam doarme? doamnele secretare sunt in alta lume si mai ceva...nu te-ai gandit ca pe scanare nu a incaput stamila? deh... prea greu nu? mai fa niste fituici ca vin restantele :D nu la printech...incearca altundeva...apropo vezi ca se fac si pe folie...is fituici stealth...

Anonim spunea...

Mai aceea aprobare nu e prea legala. Noi cand ne-am inscris la faculta am semant un contract care nu se schimba asa usor ca ii se nazare la rector. Adica ce contract ar mai fi ala daca unu doi s-ar putea schimba fara sa semneze ambele parti pentru acea schimbare. Presupun ca intentionat so gresit data de inmatriculare si nu sa semnat, stampilat. Pentru ca asa se scapa de toate procedurile legale. Eu vad aceea fitzuica nesemnata, nestampilata, si posibil si neinmatriculata ca si un anunt: fratilor puteti sa mai dati inca o prezentare dar nu ziceti la nimeni.

Pentru Anonim 12 martie 2009 17:06

Fotocopiatorele / scannerele sunt destul de bine proiectate. E mai usor sa tragi o foaie A4 intreaga decat doar partial

Anonim spunea...

vreau sa vad si eu un contract de studii...nu doar foaia aia de debit cu credite si restante.

sunt curios unde scrie in el ca regulile se pot schimba oricand.