joi, 19 martie 2009

Foame Mare

Marti a avut loc Red Bull Paper Wings, prilej cu care eternele căpuşe studentesti si-au facut aparitia.
In imaginea de mai jos avem pe doi dintre membrii juriului. In stanga il putem vedea pe Craciun Andrei, fost presedinte al Ligii de la Mecanica. Nu stim exact ce legatura ar putea avea cu un eveniment organizat de catre Red Bull si cu atat mai putin intelegem ce poate sa caute in juriu. Probabil ca a lustruit vreun fund pentru asta; are experienta necesara in domeniu (nu in domeniul jurizarii, ci in domeniul lustruitului).
In dreapta am simtit nevoia de a mai arata un membru al juriului, coleg de masa cu domnul student amintit mai sus, doar pentru ca ni s-a parut simpatic si se potriveau amandoi in dorinta arzatoare de afirmare.

Craciun nu a fost singurul reprezentant al Ligii de la Mecanica in toata afacerea aceasta. Catana Mihai (din pacate actualul presedinte al Ligii) a fost si el dornic de a fi bagat in seama si vesnic fara alte ocupatii decat de a iesi in evidenta.Dintr-o prima impresie parea ca lua măsura cu mâna si se pricepea foarte bine la asta. Probabil nici el nu si-a facut aparitia degeaba acolo, ci a fost desemnat urmare a experientei consistente in domeniu.
Si ca evenimentul sa fie complet, castigator la toate categoriile disputate de catre concurenti a fost un student de la Facultatea de...da, ati ghicit...Mecanica.

***Se pare ca toate brandurile internationale care au ajuns in Romania si au fost incredintate gestionarii unor romani nu au sfarsit cu o imagine prea buna. Red Bull a ales ca in Timisoara imaginea sa-i fie reprezentanta de catre doua figuri regretabile din randul studentilor. Probabil personajele in cauza au avut grija sa se promoveze intens in fata organizatorilor, daca acestia au ajuns la concluzia ca Craciun si Catana sunt figurile cele mai bune de scos in fata.

6 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/articole/criza-taie-din-bursele-studentilor.html

Anonim spunea...

ce ai mai? e angajat la redbull....daia era acolo

Anonim spunea...

ReVoLuTiA, daca consideri ca erai mai potrivit sa fii in locul oricaruia dintre ei, de ce nu te vedem acolo? Nu vrei sa iesi in evidenta? Si in plus, ce are daca ei au fost acolo? Cu ce au gresit fiind acolo? Nu aveau voie? Iar pentru faptul ca a castigat un student de la mecanica, daca nu unul de la mecanica de unde ar trebui sa fie cel care cunoaste mai multa mecanica a miscarii? Sau poate are doar mai mult talent. ReVoLuTiA, iar esti carcotas la un subiect care sincer nu ne afecteaza in nici un fel. Premiul a fost un bax de RedBull. Nu a saracit si nu s-a imbogatit nimeni de pe urma acestui concurs. Ba chiar mai mult de atat da-mi voie sa va spun ca acel student de la mecanica care a castigat a facut cinste cu RedBull tuturor vecinilor pe care i-a intalnit pe palier, indiferent de facultate. Poate chiar a meritat. Asa ca take care, si alege subiectele post-urilor mai bine.

Anonim spunea...

ReVoLuTiA e idiot, ReVoLuTiA e idiot...ale ale ReVoLuTiA e idiot!

Anonim spunea...

Ultimul anonim a reusit sa faca o minune. Analfabet fiind a invatat o propozitie pe de rost pe care o repeta cu virgula intre. Asa va invata la liga ma baieti?

Anonim spunea...

Normal adi, orice analfabet care posteaza aici e din liga, nu-i asa? Din moment ce numai un analfabet ar spune asta, inseamna ca si tu esti din liga asadar, eu zic sa nu iti mai faci publice calitatile (sau lipsa lor). Stiti voi vorba aia: "Wise men speak because they have something to say, fools speak because they have to say something."