joi, 15 ianuarie 2009

Fapt Divers

Probabil multi dintre voi ati primit fluturasi cu "Proiectul Concret". Daca nu, puteti vedea in imaginile de mai jos cele doua fete ale acestui flayer.
***Intrebarea este: De ce sa concepi, sa printezi, sa imparti niste bucati de hartie prin care sa promovezi ceva fara sa anunti ZIUA si ORA la care se intampla?
Si noi credeam ca doar Ligile sunt jalnice.

10 comentarii:

adrian spunea...

prezentarea Proiectului CONCRET in data de 15 ianuarie, orele 18:00, in sala festiva a Colegiului National "Ion Vidu" (vizavi de caminul 7)

adrian spunea...

oamenii astia incearca sa faca ceva, nu trebuie sa aruncati cu pietre in ei, doar asa 'va simteti bine'. au gresit, dar nah, nu se putea sa nu fie "jalnici", doar au legatura cu organizatiile studentesti :|

Anonim spunea...

ba nu-mi vine sa cred cat sunteti de penibili :))) vaaaai de voi ma!!! sper sa va lucreze ligile astea pana crapati! =)) GO LIGILE!!!

Anonim spunea...

ziceti merci ca v-au facut reclama la chestia asta cu concret si aveti ocazia sa va reparati greseala si sa anuntati si ziua/ora

Anonim spunea...

concret is shit!

organizatorii concret -> idioti

Anonim spunea...

Tot ca fapt divers: Nu stiti de ce cei de la liga ac rupeau afisele proiectului? Nu e in interesul lor sa sprijine initiative pentru studenti?

Anonim spunea...

S-or fi sapat unii pe altii! :))
Parca tot unu de la Li[n]gaAC a initiat concret projectul

Anonim spunea...

batalia pentru ciolan! :))

Anonim spunea...

cica ii comparati cu Ligile :) tin sa va spun ca SUNT LIGA. de fapt, fosti din Liga :), Alex Bleau si Sorin Fundatureanu, care au fost de fapt organizatorii editiei trecute a Concret si s-au retras apoi din Liga. Alex Bleau a fost si presedintele Ligi.

Anonim spunea...

Stai linistit ca n-ai cu cine ... Eu speram la ceva mai mult de la blogul asta dar cu cat citesc mai mult cu atat imi dau seama ca n-are rost... si e pacat pentru ca probleme sunt destule si chiar foarte mari iar genul asta de atitudine nu duce niciunde.

Alex si Sorin chiar merita felicitari pentru munca (anonima) depusa. Dar oricum nu conteaza pentru ca stiu ca ei n-au facut treaba asta ca sa le ridice cineva statuie. Si pana la urma oricum ei sunt apreciati de cine trebuie ...