marți, 27 ianuarie 2009

Vrajeli Politicianiste

Va anuntam la sfarsitul saptamanii trecute despre o intalnire cu Primaria pusa la cale de catre Ligile "Studentesti" din UPT.

Daca va intrebati ce s-a stabilit la acea intalnire sau care sunt finalitatile acelei intalniri, raspunsul a fost dat chiar la inceputul acestei saptamani. Pentru că modalitatile de actiune de pe vremea comunismului nu au fost inca uitate, principiul "arată că lucrezi" functioneaza din plin. Citim AICI despre actiunea "In Forta" a Politiei Comunitare, despre care se spune ca ar fi luat "la puricat" Campusul Studentesc.

Bineinteles ca "Oamenii Legii" sunt "mână în mână" cu toate elementele infractionale din Complexul Studentesc, bineinteles ca se saluta amical cu patronii saormariilor si bineinteles ca nici cersetoria organizata nu le este foarte straina.

***Pana la urma ce s-a intampla? S-a mai bifat inca o "actiune" in Complex, in timp ce lucrurile raman la fel sau merg spre mai rau.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Va asteptati ca ligile sa rezolve ceva?..
Nici asa-zisul consiliu de cartier n-a reusit sa se faca eficient, pt ca nimeni nu-i asculta, d-apai o adunatura de golanei?
Tot in mocirla ne zbatem.

Anonim spunea...

"Asta-i societatea noastră. Se mizează pe lipsa noastră de reacţie, pe faptul că toţi sîntem vinovaţi şi, prin tăcerea noastră, ne asumăm această vinovăţie"

PS: ghilimoatele vin de la citat.

Anonim spunea...

...nici chiar Dumnezeu nu a facut lumea intr-o singura zi....

Nu se rezolva totul batand din palme!

Anonim spunea...

Corect! Problema boschetarilor care fac focul in fata lu' C9 are nevoie de cel putin 2 ani pentru rezolvare. E totusi o problema foarte mare si nu merge rezolvata cat ai bate din palme. Probabil mai trebuiesc angajati 20 de politai special pentru aia 10 boschetari.

PS: Pana si la autostrada Transilvania s-au facut 100m in numai 5 ani...performanta remarcabila.

Anonim spunea...

Bai copii... daca nu se face nimic, sariti la gatul ligilor; daca se face ceva, iar sariti la gatul ligilor. Daca vreti ceva cu adevarat, de ce nu incercati si voi sa faceti altceva decat sa va plangeti ca nu aveti una sau alta si sa aratati inspre ligi

Anonim spunea...

Bineinteles ca "Oamenii Legii" sunt "mână în mână" cu toate elementele infractionale din Complexul Studentesc, bineinteles ca se saluta amical cu patronii saormariilor si bineinteles ca nici cersetoria organizata nu le este foarte straina.

8-/ ... Dumnezeule.. Asa paragraf te astepti sa pice de la un om asezat intre 4 pereti apropiati si moi.. Sa arunci cu cacat in unii sau in altii e de inteles, dar sa-l mananci cu atata satisfactie..

Publica-l, nu-l publica, whatever... Mi-ar crapa obrazul de rusine daca as fi in locul tau.

Anonim spunea...

Ka poate ai si o subtitrare a ceea ce ai spus in comentariul tau sa intelegem cu totii. esti de partea politistilor sau nu te-am interpretat corect?

Anonim spunea...

@echipa complextm: oameni buni, buna initiativa voastra dar nu prea aveti cu cine.

stundentii din ziua de azi sunt majoritatea cocalari si pitipoance si nu stiu sa gandeasca pt ei. nu stiu sa-si puna intrebari. tolereaza mocirla si rahatul in care ne aflam luandu-l ca pe un lucru normal, firesc.

n-ai cu cine!

Anonim spunea...

Macar prin ceea ce se scrie pe blog constientizeaza si studenti de mocirla in care traiesc, macar sa se mai spele putin...

Se pare ca nu prea vad majoritate, mai departe de varful nasului, ca exemplu in plus ca au tolerat si se tolezeaza hidre de genul Bodin&Co.

Macar voi stiti ca se spunea la un moment dat ca cei din ligi au aprobat amplasarea unor saormarii in complex?

De exemplu cand s-a amplasat mega saormaria de langa C14, se spune ca hidra de la liga de la mecanica a organizat sa se stranga semnaturi de la studenti ca NU sunt de accord cu amplasarea lui Napoleon acolo...iar in final au luat listele cu semnaturi si le-au atasat la un act in care se spunea ca studentii SUNT de accord cu amplasarea...

Asadar studentii sunt partasi la mocirla in care sunt...

Felicitari! :-)

Anonim spunea...

pt anonim @ 29 ianuarie 2009 19:32

Toti ospatarii scuipa in supa?
Toti postasii iti deschid plicu' si tireaza banii din el?
Toti gradinarii iti f*t nevasta?

Toti politistii is corupti?

Gandeste-te ca daca vre-un dobitoc iti fura femeia sau ii bate mobilu' la omu' ala te duci.. Sunt politisti corupti? Categoric? Dar in ce domeniu nu sunt oameni corupti.. Insa asa cum nu ti-ar conveni ca cineva sa spuna "toti studentii sunt niste manelisti/ intelectuali(depinde de care latura a "/" esti :D) care se imbata de pica in santuri si fura din camerele vecinilor" doar pt ca unii se afla in situatia aia, nu mi se pare normal sa generalizezi si pt ei. Valabil si pt conceptiile despre "oligarhi", dar multi de aici aveti prea multe fumuri in cap sa vedeti adevarul.

Dorin spunea...

Ka lasa ca esti tu mai putin afumat :))

raspunsuul la intrebarile tale (inafara de "categoric?") este "da in majoritatea cazurilor, dar nu in toate".

daca ii sa fim "democrati" majoritatea decide.

Anonim spunea...

De unde stii? La ce dovezi concrete ai tu acces si eu n-am?

Traitzi-ar supa si majoritatea(cui? cine? care? ce?) :p

Anonim spunea...

@Ka : Prea bine! Sa iesim atunci din sfera generalului si sa ne coboram la indivizi ca tine : esti ingrozitor de prost, bah! Vorba lu' M. Badea: esti un prost cu scoala =))

Anonim spunea...

Hmmmm....
Sa fie si vina sefilor "Ligii" ai celor care va reprezinta?
A nu se intzelege ca sunt de partea reprezentantziilor legi.
Bleahhh
RIM

Anonim spunea...

pt Anonim @ 31 ianuarie 2009 16:04

uuUuu.. ce sa zic.. bine argumentat :D.. oriunde ar fi argumentul pt aceasta afirmatie ;)

Sunt sigur ca alde Badea ar spune acelasi lucru despre tine.. mai putin partea "cu scoala".

Again, daca vii cu o afirmatie, vino si cu argumente.. "Esti prost" nu e un argument, e o insulta gratuita aruncata de un dobitoc care nu are in cap mai mult de 'mugeste acolo', 'racaie cu coarnele acolo'... "dobitocule".