sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Lipsa de Informare

Am primit zilele acestea pe e-mail un mesaj de la un student:

"
As vrea sa va intreb daca stiti care este procedura in cazul in care dupa sesiunea din iarna ai mai mult de 30 de credite restante.
Am inteles ca nu intri in extensie si vei pica in anul 3 (actual anul 2) si cu o taxa de 7000 ron ......iar cei din COSPOL tac si nu zic nimic.....

e posibil asa ceva......

astept un raspuns daca se poate.....

merci"

***Daca cineva are mai multe detalii si informatii concrete si corecte, il rugam sa le impartaseasca tuturor. Probabil o vizita la secretariatul Facultatii ar lamuri multe din intrebari, insa stim cu totii Orarul minimal pe care il au aceste secretariate.

4 comentarii:

Anonim spunea...

presupun ca este in anul 3,an terminal, la Informatica. dar nu stiu daca dupa ei o sa fie numai 2 ani, sau tot 3 ani. legat de promovarea anului si intrarea in extensie, se intampla asa: cand li se termina toate prezentarile 1 2 si 3 la care au dreptul pentru toate materiile de an3 (adica, prin mai sau iunie), li se calculeaza creditele la materiile de anul 3, si daca sunt mai putin de 30, sunt exmatriculati, dar au drept de reinmatriculare din septembrie/octombrie tot in an3 (daca sunt deja in generatia Bologna) sau in an2 si pierd sansa de a termina cu 3 ani (daca cumva vine generatia Bologna abia dupa ei). altfel, raman an3 extensie pana isi iau toate examenele.

Anonim spunea...

Daca dupa sesiunea de iarna ai mai mult de 30 de credite restante nu poti da examenul de licenta in anul respectiv, iar daca la sfarsitul anului nu ai strans 30 de credite te exmatriculeaza.


(Art. 38 si 40 din regulament )

http://www.timisoara.ac.ro/pdf/licenta&master/RODPI_2008.pdf

PS: Info e doar Bologna :-)

Anonim spunea...

cititi dracu' regulamentele pe site-ul upt (www.upt.ro) ca sunteti in an terminal si se pare ca inca nu le-ati citit

acolo gasiti clar tot ce va intereseaza

Anonim spunea...

"Ca urmare a solicitării din partea Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică și a Consiliului Facultății de Mecanică, Biroul Executiv al Senatului UPT a avizat ca în prima săptămână a semestrului II să se poată reface evaluările, în contul celei de-a doua programări la disciplinele prevăzute cu evaluare distribuită în regim fără taxă."
In cazul anilor terminali ce se va intampla? O sa se calculeze limita de 30 de credite dupa prezentarea asta din prima sapt a semestrului 2?