joi, 22 ianuarie 2009

Intalnire cu Primaria

Chiar daca pentru reprezentarea Complexului Studentesc in relatia cu primaria a fost desemnat un "Consiliu Consultativ", se pare ca membrii acestuia nu se arata foarte interesati in a face demersuri utile Complexului. Astfel, Ligile au preluat din mers atributiile acestui Consiliu si au pus la cale o intalnire cu reprezentanti ai Primariei din Timisoara.
Intalnirea are loc Vineri, Ora 14.00, in sala de consiliu a Primariei Municipiului Timisoara. Pot participa toti studentii interesati sau care au un punct de vedere de exprimat sau de sustinut.

S-a pus cap la cap si o lista cu "Probleme" care din punctul de vedere al Ligilor se cer a fi rezolvate. Documentul complet il gasiti AICI, dar am selectat cateva din ele pe care le-am considerat demne de amintit:

-
Reconditionarea ceasului de din fata facultatilor Electro de pe Bv. V. Parvan (*Suntem siguri ca toti studentii mor de grija ceasului respectiv*)

-
Montarea de banci in lungul Aleii Studentilor si repararea celor existente care sunt deteriorate (*Este greu de inteles motivul pentru care cineva ar vrea sa ingusteze Aleea Studentilor prin amplasarea de-a lungul ei a unor banci*)

-
Supravegherea video a aleilor si parcarilor din Complexul Studentesc (*Probabil firma care a instalat camerele inutile de filmat din camine mai are nevoie de o comanda banoasa*)

-
Loc de refugiu in statia de tramvai de la Gara de Nord pe partea cu statia SNCFR (*Este aberanta amplasarea unui refugiu intr-o statie de tramvai de la capat de linie. Chiar daca sunt multi cei care neregulamentar se urca in tramvai din acea parte a liniei pentru a prinde locuri cand este aglomeratie, cererea unui loc de refugiu pentru ilegalisti este lipsita de sens*)

-
Înfiintarea unei linii studentesti de autobuz care sa satisfaca mobilitatea studentilor astfel: Complexul Studentesc (Caminul 11C) – Facultatea de Chimie (Bv. Parvan)– ASPC (Str Ioan Curea) – Facultatea de Constructii – Facultatea de Mecanica (Bv. Mihai Viteazul) – Facultatile Electro (Bv. V. Parvan – Facultatea de Management (str. Remus) – Rectorat (P-ta Victoriei – Facultatea de Chimie (Str. Bocsei) – Baza Sportiva nr. 2) (*Pe langa faptul ca aceste rute sunt parcurse in timp mult mai scurt mergand pe jos, aceasta propunere arata nivelul de gandire pe care il au membrii ligilor care vor sa ne reprezinte*)


***Probabil cei care au facut aceasta lista au simtit nevoia sa prezinte Primariei o lista cat mai lunga de "probleme", insa acest lucru nu justifica includerea unor cerinte absurde care fie sunt inutile, fie prin punerea lor in aplicare nu ar face altceva decat sa dăuneze.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fara sa intru in detalii, si chiar fara sa comentez cateva revendicari inutile - lista ar trebui rearanjata in ordinea prioritatiilor (macar aproximativ) ca sincer, inainte de limitatoare de viteza, trasee de autobuz inutile si refugii pt smecherii de la gara prefer sa se asfalteze trotuarul de pe Parvan si sa apara niste cosuri de gunoi pe-colo si sa dispara shaormeriile de sub geamul de la camera. Mai mult, decat sa taie din spatiul verde sau din drumul spre scoala sa faca o parcare pt taxiurile de la Trandafirul, mai bine ar pune niste garduri sa nu mai intre nici o masina.

Nu am nimic cu supravegherea parcariilor sau cu refacerea ceasului, daca se fac dupa asfaltare si curatare de complex (de bodegi si aurolaci).

Daca faceti o chestie faceti-o bine, nu numa sa ziceti ca nu.

Anonim spunea...

de boschetarii aia care fac focul in fata la C9 nu a pomenit nimeni? :)

Anonim spunea...

Intre miros de shaorma arsa si miros de crengi arse nu simt diferenta... sa dispara si shaormeriile si boschetarii si atunci o sa fiu (mai) multumit.

daimon spunea...

hai sa joc rolul de avocat al diavolului:

in gara chiar ar fi nevoie de un loc unde sa stai jos pana vine tramvaiul - mai ales ca vine rar. cum pe partea corecta statia e foarte ingusta si nu e loc nicidecum de un refugiu, s-or fi gandit la primul loc alternativ...

just my two cents.

Unknown spunea...

Pentru Anonim 23 ianuarie 2009 10:37
Dar era o revendicare in ce priveste acei boschetari:
4. Rezolvarea problemei copiilor strazii care se adapostesc in spatiile din jurul caminelor si pot fi intalniti la tot pasul in Complexului Studentesc

Iar si pentru acele shaormeri: Revendicarea 25 :)