vineri, 11 decembrie 2009

Blatul Robu - Ligi Studentesti

Va anuntam cu cateva zile in urma Intalnirea planuita dintre Robu si Studenti. Insa, ceea ce trebuia sa fie o discutie in care Tovarasul Rector sa afle in mod nemijlocit problemele reale pe care le au studentii s-a transformat intr-o regie mizerabila pusa in scena de Ligile Studentesti.

Un amfiteatru plin de studenti a fost nevoit sa asiste la jocul de-a Talk Show-ul in care se urmareau niste teme de discutie prestabilite. Cine a propus acele teme de discutie? Cine a decis ordinea in care vor fi discutate acele teme? Problemele complexului unde sunt mii de studenti nu merita decat ultimul loc din lista inventata de ligi?

S-a confirmat inca o data ca orice lucru bun ca si intentie poate fi transformat cu usurinta intr-o inutilitate atunci cand intervin in ecuatie Ligile Studentesti. Poate ca se risca prea mult daca avea loc o discutie libera intre Robu si Studenti, de aceea s-a apelat la canalizarea dialogului spre niste zone sigure.


***Din fericire se pare ca va mai avea loc o asemenea intalnire dupa vacanta de iarna. Atunci vor sti cei prezenti la ce sa se astepte si, probabil, lucrurile vor decurge altfel.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Esti cretin amice. Despre ce canalizare vorbesti? N-a fost clar ca dl. rector Robu raspundea pe loc la orice problema, ca totul era spontan? Poate ne spui si cum s-a terminat intalnirea. Dar stiu ca n-o faci asa ca o fac eu: IN ROPOTE DE APLAUZE din partea tuturor celor care au umplut amfiteatrul! Spune ca n-a fost astfel daca ai tupeul. PDL-ist nenorocit ce esti!

Anonim spunea...

Intalnirea cu dl. Robu a fost super. S-a vazut si de data asta ce sansa are UPT cu un rector ca el. Si ce sansa avem noi studentii ca vine sa ne asculte direct si ca nu ne vrajeste cu promisiuni ci ia decizii pe loc sa ne satisfaca doleantele. Abia astept intalnirea de dupa vacanta sa continuam sa discutam si alte probleme pt. care n-a fost timp acum.

Mirobolantul spunea...

Oricine ai fi, e clar ca esti incuiat.Sau vrei sa faci pe senzationalul. Se vedea de la o posta ca dl. Robu habar nu avea despre ce urma sa se vorbeasca. Problemele au fost adunate de catre ligi de la sefii de an si sintetizate cu cateva ore inainte sa inceapa intalnirea. Ce scrii tu sunt povesti pt cititori de Click si Libertatea. Mi-e scarba.

Anonim spunea...

Si eu am fost la intalnire si am avut acelasi sentiment: dl. Robu afla pe loc de problemele noastre si actiona pe loc. Trebuie sa fii tampit sa vorbesti de blat intre el si ligi. A fost prima oara cand am fost la o intalnire cu dl. Robu si sunt incantata. Poate nu veneam daca nu-l vedeam in ultima vreme de mai multe ori la emisiuni politice TV unde mi-a placut enorm si mi-am dorit sa fiu fata-n fata cu el. E intr-adevar un tip super. Si oricine a putut vedea cat tine la noi.

Anonim spunea...

Sunt convinsa ca majoritatea celor ce citesc pe-aici il cunosc pe dl. Robu si il respecta, il iubesc chiar pt. ca e un prof. bun si un rector care tine la studenti si a facut minuni in UPT. Eu l-am avut prof. in anul 2 si il am si acum in anul 4 si e super. Nu le place de el doar celor ce copiaza ca nu tolereaza asta desi si ei recunosc ca e un tip super.

Anonim spunea...

As vrea si eu sa intreb pe aplaudacul inteligent de mai sus: ce pula mea de show a facut Robu de totul s-a terminat in "ROPOTE DE APLAUZE"? Show de iluzionism, lingism, concert? Nu stiu cum sa iti zic, dar suna foarte comunist ce ai scris tu acolo. Daca aveai ceva minte si vroiai sa lauzi ceva la Robu, puteai sa ne zici ca: s-au rezolvat problemele cu gratiile la geamuri (in C14 au fost sparte 3 camere sapt trecuta), sobolanii din camine, gandacii, super dusurile din unele camine, mirobolantele shaormarii, etc, etc.

Anonim spunea...

Vazand ca nu primesti replica de la cel caruia i te adresezi iti dau eu: chiar au fost ropote de aplauze si s-au rezolvat pe loc unele probleme ca cea cu gratiile si altele se vor rezolva, a promis dl. Robu si el intotdeauna se tine de cuvant.

Anonim spunea...

deci a fost show de lingism, intr-un final. voi cand mergeti la un meeting cu sefii, va puneti sa ii aplaudati?

Anonim spunea...

Hai ma ca sunteti culmea. S-au discutat la acea intalnire o gramada de probleme de interes, dl. Robu a stat o ora jumate, a ascultat atent orice am vrut noi sa-i spunem si oricine din sala (care a fost plina!) a putut vorbi. Ne-a promis rezolvare la aproape tot, mie mi-a lasat o impresie excelenta, e un tip super, pana acum nu l-am cunoscut decat de la televizor. Si ce daca la sfarsit l-am aplaudat? A meritat din plin!

Anonim spunea...

Astazi a si aparut un document semnat de dl. Robu cu problemele discutate la intalnirea de la MPT si rezolutiile date de dansul (24 de probleme si tot atatea rezolutii!). Asta da operativitate. Asa cum dansul ne-a obisnuit de fapt dintotdeauna. Ma asteptam sa gasesc pe acest blog si acest document. Dar nu l-am gasit. Pt. ca prea ar iesi ca ligile si ceilalti reprezentanti ai studentilor din UPT ne facem datoria din plin si atunci ce credibilitate ar mai avea toti frustratii care ne critica non stop pe acest blog?

Dorin spunea...

Da link la document... sau spune unde il gasim, ca-s curios ce s-a discutat si care-s rezolvarile.

Anonim spunea...

http://www.cics.upt.ro/

Dorin spunea...

Merci

Pt. cei care au aceeasi parere proasta despre cat de putin intuitiv este site-ul respectiv, asta e linkul direct (PDF):

http://www.cics.upt.ro/docs/anunturi/anunt_98.pdf

Anonim spunea...

Eu nu reusesc sa intru pe adresa indicata. Nu poate posta cineva materialul ala aici? Am fost la dezbatere si sunt curioasa cu ce ne-am ales.

Anonim spunea...

Eu l-am cautat cu google si l-am gasit fain pe site-ul Ligii Chimiei
la adresa:

http://lsct.anosr.ro/index.php

Am mai gasit ceva interesant cu aceasta ocazie la adresa:

http://video.tion.ro/video/43152/nicolae-robu-cantand-la-chitara

Anonim spunea...

Iata ce postari interesante (luate cu copy-paste) am gasit pe acest blog, dosite de "justitiarul" frustrat:

1. Esti cretin amice. Despre ce canalizare vorbesti? N-a fost clar ca dl. rector Robu raspundea pe loc la orice problema, ca totul era spontan? Poate ne spui si cum s-a terminat intalnirea. Dar stiu ca n-o faci asa ca o fac eu: IN ROPOTE DE APLAUZE din partea tuturor celor care au umplut amfiteatrul! Spune ca n-a fost astfel daca ai tupeul. PDL-ist nenorocit ce esti!

13 decembrie 2009, 12:32

2. Intalnirea cu dl. Robu a fost super. S-a vazut si de data asta ce sansa are UPT cu un rector ca el. Si ce sansa avem noi studentii ca vine sa ne asculte direct si ca nu ne vrajeste cu promisiuni ci ia decizii pe loc sa ne satisfaca doleantele. Abia astept intalnirea de dupa vacanta sa continuam sa discutam si alte probleme pt. care n-a fost timp acum.

13 decembrie 2009, 12:41

3. Oricine ai fi, e clar ca esti incuiat.Sau vrei sa faci pe senzationalul. Se vedea de la o posta ca dl. Robu habar nu avea despre ce urma sa se vorbeasca. Problemele au fost adunate de catre ligi de la sefii de an si sintetizate cu cateva ore inainte sa inceapa intalnirea. Ce scrii tu sunt povesti pt cititori de Click si Libertatea. Mi-e scarba.

13 decembrie 2009, 18:40

4. Si eu am fost la intalnire si am avut acelasi sentiment: dl. Robu afla pe loc de problemele noastre si actiona pe loc. Trebuie sa fii tampit sa vorbesti de blat intre el si ligi. A fost prima oara cand am fost la o intalnire cu dl. Robu si sunt incantata. Poate nu veneam daca nu-l vedeam in ultima vreme de mai multe ori la emisiuni politice TV unde mi-a placut enorm si mi-am dorit sa fiu fata-n fata cu el. E intr-adevar un tip super. Si oricine a putut vedea cat tine la noi.

13 decembrie 2009, 23:32

5. Sunt convinsa ca majoritatea celor ce citesc pe-aici il cunosc pe dl. Robu si il respecta, il iubesc chiar pt. ca e un prof. bun si un rector care tine la studenti si a facut minuni in UPT. Eu l-am avut prof. in anul 2 si il am si acum in anul 4 si e super. Nu le place de el doar celor ce copiaza ca nu tolereaza asta desi si ei recunosc ca e un tip super.

13 decembrie 2009, 23:58

6. As vrea si eu sa intreb pe aplaudacul inteligent de mai sus: ce pula mea de show a facut Robu de totul s-a terminat in "ROPOTE DE APLAUZE"? Show de iluzionism, lingism, concert? Nu stiu cum sa iti zic, dar suna foarte comunist ce ai scris tu acolo. Daca aveai ceva minte si vroiai sa lauzi ceva la Robu, puteai sa ne zici ca: s-au rezolvat problemele cu gratiile la geamuri (in C14 au fost sparte 3 camere sapt trecuta), sobolanii din camine, gandacii, super dusurile din unele camine, mirobolantele shaormarii, etc, etc.

14 decembrie 2009, 08:19

7. Vazand ca nu primesti replica de la cel caruia i te adresezi iti dau eu: chiar au fost ropote de aplauze si s-au rezolvat pe loc unele probleme ca cea cu gratiile si altele se vor rezolva, a promis dl. Robu si el intotdeauna se tine de cuvant.

15 decembrie 2009, 00:34

Anonim spunea...

8. deci a fost show de lingism, intr-un final. voi cand mergeti la un meeting cu sefii, va puneti sa ii aplaudati?

15 decembrie 2009, 08:39

9. Hai ma ca sunteti culmea. S-au discutat la acea intalnire o gramada de probleme de interes, dl. Robu a stat o ora jumate, a ascultat atent orice am vrut noi sa-i spunem si oricine din sala (care a fost plina!) a putut vorbi. Ne-a promis rezolvare la aproape tot, mie mi-a lasat o impresie excelenta, e un tip super, pana acum nu l-am cunoscut decat de la televizor. Si ce daca la sfarsit l-am aplaudat? A meritat din plin!

15 decembrie 2009, 15:35

10. Astazi a si aparut un document semnat de dl. Robu cu problemele discutate la intalnirea de la MPT si rezolutiile date de dansul (24 de probleme si tot atatea rezolutii!). Asta da operativitate. Asa cum dansul ne-a obisnuit de fapt dintotdeauna. Ma asteptam sa gasesc pe acest blog si acest document. Dar nu l-am gasit. Pt. ca prea ar iesi ca ligile si ceilalti reprezentanti ai studentilor din UPT ne facem datoria din plin si atunci ce credibilitate ar mai avea toti frustratii care ne critica non stop pe acest blog?

15 decembrie 2009, 15:36

11. Da link la document... sau spune unde il gasim, ca-s curios ce s-a discutat si care-s rezolvarile.

15 decembrie 2009, 15:48

12. http://www.cics.upt.ro/

15 decembrie 2009, 15:58

13. Merci

Pt. cei care au aceeasi parere proasta despre cat de putin intuitiv este site-ul respectiv, asta e linkul direct (PDF):

http://www.cics.upt.ro/docs/anunturi/anunt_98.pdf

15 decembrie 2009, 16:02

14. Eu nu reusesc sa intru pe adresa indicata. Nu poate posta cineva materialul ala aici? Am fost la dezbatere si sunt curioasa cu ce ne-am ales.

16 decembrie 2009, 00:53

15. Eu l-am cautat cu google si l-am gasit fain pe site-ul Ligii Chimiei
la adresa:

http://lsct.anosr.ro/index.php

Am mai gasit ceva interesant cu aceasta ocazie la adresa:

http://video.tion.ro/video/43152/nicolae-robu-cantand-la-chitara

16 decembrie 2009, 10:18

Dorin spunea...

Nu inteleg ce ai facut aici... ori esti prost ori te faci... ai luat cu copy-paste toate comentarile de pe blog si le-ai bagat in 2 comentarii cat China.

Ce o "dosit" si unde? alea erau aici la libera vedere.

Ii plin de papagali care posteaza comentarii pe aici in ultima vreme. Unii repeta la mai multe articole acelasi lucru, altii repeta ce s-o spus deja.