vineri, 18 decembrie 2009

Personajul De La Rectoratul UPT Recidiveaza

Acum ceva vreme semnalam prezenta activa printre comentatorii de pe acest blog a unui personaj de la Rectoratul UPT. Toate comentariile facute de acest personaj, presupus a fi Florin Bodin, aveau un aer surescitat si de aceea erau foarte usor de identificat.
Odata cu apropierea vacantei se pare ca in Rectorat nu mai este treaba de facut si al nostru cititor revine. De aceasta data pare ca urla din toti porii: "halatuul!! unde e halatul?!?!"

Asadar, avem comentariul facut la ora 19.47:
Avem IP-ul 193.226.8.117 care era activ pe Blog la ora 19.47 :
Si avem informatiile detaliate despre acest IP, ca apartinand rectoratului UPT:

Vin intrebarile:
1. Cat de penibil sa fi, incat, angajat la Rectoratul UPT fiind, sa vorbesti de "colegii" care au mers la intalnirea cu "dl. Rector Robu"? Schizofrenia este la ea acasa.
2. La Rectoratul UPT exista angajati care sunt platiti pentru a face surfing pe Internet, pentru a citi bloguri si posta comentarii?
3. Tot la articolul in cauza, au mai urmat comentarii de la acelasi individ din Rectoratul UPT in care vorbea de "postari interesante dosite". Greu de spus unde erau "dosite". In mod cert inteligenta celui care a scris comentariile in cauza este dosita bine incat nici el nu a gasit-o inca.


***Regretam ca exista niste tineri (speram ca sunt putini) care au reusit sa treaca de admitere la o facultate si sa fie atat de prosti incat sa creada in povestile lui Ion Creanga, in acest caz Nicolae Robu.

Comentarii de genul "Ne-a promis rezolvarea la aproape tot, mie mi-a lasat o impresie excelenta", "s-au rezolvat pe loc unele probleme ca cea cu gratiile" sau "Sunt convinsa ca majoritatea celor ce citesc pe-aici il cunosc pe dl. Robu si il respecta, il iubesc", denota un retardament accentuat al autorilor lor. Cum sa spui ca "s-a rezolvat pe loc problema cu gratiile"? A instalat atunci Robu pe loc gratii la toate geamurile de la parterul caminelor?

Daca tot suntem intr-o anumita perioada, probabil ca tinerii din 1989 s-ar mandri cu lingaii ordinari din 2009 care aplauda un om ce a murdarit simbolul Revolutiei, Opera din Timisoara, pentru a obtine un castig politic.

Cum se poate intampla ceea ce se intampla in UPT? Mizeria absoluta din sistemul de educatie din Romania, modul in care niste incompetenti ajung in posturi de conducere in Universitati si modul in care niste semi-analfabeti ajung absolventi cu diplome in mana. Ne meritam soarta.

6 comentarii:

Anonim spunea...

e bodin 100%. e platit de la buget pentru a freca menta. va rog sa desfiintati postul ca oricum e numai de plimbat foile/de umbalt pe net

piani spunea...

193.226.8.117 .... :))) =)) hai ca e prea tare. Bravo mai, desi nu iti tin partea si il respect pe Robu, e amuzant ca ai trackuit IPul :))

Anonim spunea...

bodin, sau bovin?

Care o fi cuvantul corect?

Anonim spunea...

Catana, Bovin...sau care o fi...e trist oricum!

Ai grija la expresii de genul" retardament"...nu de alta, dar le dai la boii astia subiecte de discutii.

Anonim spunea...

tu ti-ai facut blog ca sa ai cu ce iti plati piciorul? patetic.. Atat de mult stai in camin, incat cauti ip-ul oamenilor.. jenant...ia cauta si ip-ul asta...

Anonim spunea...

Am dat din intamplare peste acest blog si ma minunez ce gasesc pe aici. Nu cred ca poate fi student cel ce scrie cu atata venin tot felul de aberatii la adresa d-lui Rector si a ligilor. Este evident ca proprietarul blogului care este si autorul multor postari sub diverse nume este un pdl-ist. Probabil un prof. care are copilul student sau are informatori printre studenti ca stie unele lucruri reale de-ale noastre. De ce cred ca-i prof? Pai se vede din modul in care vorbeste despre perioada comunismului ca a trait aceasta perioada, caci eu n-as fi in stare sa spun mai nimic in stilul lui desi am citit despre asta si ai mei mi-au povestit destule.
Asa ca... domnule profesor lasati-o balta ca noi ligile va vom iubi si mai putin simtind ca nu meritati altceva, chiar daca nu stim cine sunteti (sau poate stim dar inca nu spunem?).