luni, 7 decembrie 2009

Sedinta Cu ROBU - Probleme Studentesti

In Universitatea Politehnica din Timisoara studentii au mai multe canale de informare. La secretariatele facultatilor sunt tratati, de cele mai multe ori, ca niste gunoaie. Deci un canal de comunicare pica. Ligile studentesti sunt inutile si preocupate mult prea mult de beneficiile personale pe care le au membrii. Pica si ele.

Joi 10.12.2009, ORA 19:00 La Facultatea de Management in Productie si Transporturi - MPT, Sala A1 (str. Remus nr.14) va avea loc o intalnire cu Domnul Rector ROBU in care toti studentii sunt asteptati sa isi spuna problemele.

Cine trebuia sa ii anunte pe studenti despre aceasta intalnire? Robu le-a spus ligilor ca vrea sa faca o astfel de intalnire cu studentii, iar ligile erau datoare sa promoveze aceasta intalnire pentru studenti. Au facut asta? NU. De ce? Pentru ca sunt niste nesimtiti neinteresati ca la intalnirea cu ROBU sa ia parte multi studenti. Pentru ca unde sunt multi studenti sunt si multe atitudini impotriva Ligilor Studentesti. Nu pot lingaii sa riste ca Robu sa afle ca intre studenti si ligile studentesti nu exista nici o legatura, ba chiar foarte multa distanta.


***Chiar daca locul unde are loc intalnirea este cel putin ciudat, chiar daca intalnirea este anuntata foarte tarziu, sa speram ca prezenta studentilor va fi una consistenta. Cu siguranta daca se dorea ca studentii sa vina putea sa se propuna un amfiteatru din Facultatea de Constructii, mai aproape de Complex si cunoscuta de orice student.
Daca aveti probleme legate de UPT nu ezitati sa mergeti la aceasta intalnire, pentru ca stim cu totii ca nu avem reprezentanti care sa vorbeasca in numele nostru.

LATER EDIT:
Pentru ca multi studenti nu au idee unde se afla MPT, o harta este binevenita [CLICK AICI]:
Este greu de inteles cine si de ce a decis ca intalnirea dintre Robu si Studenti sa aiba loc la MPT, cea mai indepartata cladire a universitatii (comparand Facultatea de Constructii, Corpul Electro, Mecanica, Chimie) fata de Complexul Studentesc.
Poate, totusi, ar trebui sa ne bucuram ca intalnirea nu a fost stabilita la Facultatea de Inginerie din Hunedoara. Pana la urma tot o cladire a UPT este si aceea.


7 comentarii:

Andrei spunea...

sunt student la constructii si tin sa precizez ca am primit mail pe grupuri de la liga studentilor de la noi de ceva vreme...in care am fost anuntati ca va avea loc o intalnire cu Robu. personal nu pot sa zic ca cei de la liga din constructii nu-si fac treaba fiindca de fiecare data cand se intampla ceva nou suntem anuntati pe grupuri.
Cu stima, Andrei.

Mihai spunea...

Una e sa se spuna ca va avea loc o intalnire candva si cu totul altceva e sa se anunte data si locul exact unde o sa aiba loc. Avand in vedere ca intalnirea este joi si astazi (marti) inca nu am fost anuntati de nici o liga mi se pare ca spune multe.

Cristian spunea...

Asa cum am scris si pe hub aseara, eu am aflat de intalnire dar nu era ceva stabilit fiindca nu aveau confirmarea domnului Robu. Din cate am inteles abia ieri a fost facuta confirmarea. Intr-adevar, e o problema cu transparenta discutiilor... dar nu a ascuns nimeni nimic, parerea mea.

Anonim spunea...

multa muie pt robu .

un fost student , actualemnte inginer somer( media 9.63 la licenta).

Anonim spunea...

http://video.tion.ro/video/46364/pnl-istii-si-psd-istii-au-sarbatorit-victoria-lui-mircea-geoana

Bravo senatorule! acum chiar te-ai compromis. Nu trebuia sa te amesteci in politica, stiai ca e o curva.

spaima ta spunea...

Autorule, esti un BOU! ;)

Anonim spunea...

bine ca nu se tine in Corpul R