miercuri, 16 decembrie 2009

S-au Finalizat Listele Cu Taberele. Unde Sunt?


In articolul precedent am semnalat o idiotenie din partea Ligii de la Vest, OSUT. Cu toate acestea merita remarcat faptul ca sunt cu mult mai interactivi in relatia lor cu studentii decat se intampla in cazul Ligilor Studentesti din UPT.

Sa luam ca si exemplu imparteala taberelor pentru studenti din Poli. S-au finalizat listele cu cei care au obtinut un loc in tabara. Unde sunt listele? In afara de Liga de la Mecanica pe al carei site avem postate listele complete si Liga AC care a pus o lista cu 4 nume, celelalte ligi dorm pe ele. Ar fi si greu pentru Liga de la ETc, EE sau Constructii sa puna listele cu tabere pe Internet atata timp cat ele nici macar nu au site-uri. Chiar cele care au o incercare de site, ultimele update-uri au fost facute cu un an in urma.

Tabere Mecanica:

Tabere AC:

Tabere Chimie:

***Se intampla rar sa avem motive sa observam un lucru bun la o Liga Studenteasca, insa de aceasta data (si nu numai de aceasta data) Mecanica s-a dovedit foarte activa online. De cele mai multe ori site-ul Ligii de la Mecanica tine pasul cu evenimentele si pentru asta merita felicitari.

Liga AC incearca sa penetreze online-ul, insa nu intotdeauna pot fi o sursa la care sa apelezi. Luam ca si exemplu lista cu tabere de mai sus, unde avem doar Seria II, fara nici o explicatie pentru care Seria I lipseste.

In cazul restului ligilor, prezenta lor online este inexistenta sau pe alocuri penibila. Greu de inteles de ce. Probabil in cluburile timisorene unde dau buzna gratis (masa rezervata+consumatie) cu fiecare ocazie nu exista Internet Wireless.

5 comentarii:

Anonim spunea...

La constructii le-au afisat in facultate taberele si ni le-au trimis pe toate grupurile.Am aflat de ele.Nu mai fiti rai si voi inainte de sarbatori.Vacanta placuta la toata lumea si Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

saracii, sa faca un site al ligii e mai greu, in rest se descurca si ei cum pot :)

Anonim spunea...

Eu sunt la constructii si nu am primit absolut nici un mail cu listele de tabere, asa ca lasa vrajeala. De ce nu au un site? Pentru ca nu e nimeni din adunatura aia capabil de asa ceva.

Anonim spunea...

Ba da s-a trimis pe grupul de reprezentanti de an unde sunt toti sefii de grupa.Ei trebuiau sa trimita mai departe asa ca daca seful tau de grupa nu a trimis asta e.Eu sunt sef de grupa si am dat mai departe.Se tine legatura cu noi asa ca nu va mai plangeti atata pentru orice.Fara site parca nu poti afla daca chiar te intereseaza .Hai sa fim seriosi.

Anonim spunea...

greu le era prostalailor din ligi sa puna dracului listele cu tabere pe grupul ala info cospol. ne fut la cap zilnic cu tot felul de spamuri dar taberele nu au fost destul de importante.