vineri, 11 decembrie 2009

Tabere de Iarna UPT 2009

In primul rand incepem printr-o intrebare: Cum se poate intampla ca studentii sa fie anuntati VINERI ca LUNI e ultima si singura zi in care pot depunde cereri pentru tabere? Dispretul pentru studenti a devenit obisnuinta, ba chiar lege, in UPT.

Se completeaza cererea de tabara tip pentru iarna 2009, pe care o gasiti dand click AICI.

În data de 14 decembrie 2009, secretariatele facultăţilor / Dep. Comunicare, în programul de funcţionare cu publicul, vor primi cereri pentru tabere.

În data de 15 decembrie 2009, comisia întrunită la nivel de facultate (formată din minim doi reprezentanţi ai studenţilor şi un prodecan sau decan) va distribui locurile în taberele studenţeşti şi va afişa rezultatele (provizorii) la loc vizibil în aceeaşi zi până cel târziu la ora 12,00

În data de 15 decembrie între orele 12,00 - 14,00 secretariatele facultăţilor vor primi contestaţiile.

În data de 15 decembrie după ora 14.00, comisia de rezolvare a contestaţiilor se va întruni şi va afişa rezultatele cel târziu la ora 17,00.

Lista finală a beneficiarilor va fi transmisă Centrului de Informare şi Consiliere a Studenţilor din UPT până cel târziu 16 decembrie la ora 9,00.

Beneficiarii de locuri în tabere îşi vor ridica biletele de la Direcţia Socială a UPT începând cu 16 decembrie ora 11,00 până la ora 16,00.

Rezervele se vor distribui în data de 17 decembrie între orele 9,00 şi 12,00 la Rectorat sala 310.


PRIVITOR LA CICLUL MASTER:
,,Conform deciziei Senatului UPT din data de 2.07.2009 studenţii de la ciclul master nu mai beneficiază de bilete de tabără; totuşi, prin decizia conducerii UPT, s-a hotărât că dacă în urma încheierii distribuirii către titularii şi rezervele de la ciclul licenţă vor fi în continuare bilete disponibile, acestea se vor distribui studenţilor de la ciclul master, în data de 17 decembrie între orele 11,00 - 12,00 la Rectorat, sala 310.
Ca atare studenţii de la ciclul master îşi pot depune cerere pentru tabără însă Comisia de tabere pe facultate nu va aloca bilete pentru aceştia, ei fiind trecuţi distinct pe tabele.


***Dupa cum stim, in fiecare an Ligile Studentesti au facut toate demersurile pentru a manevra aceasta repartizare a locurilor in tabere. De cele mai multe ori au avut loc de manevra pentru ca nu s-au ocupat toate locurile dupa o prima repartitie.
Vedem si in acest an graba cu care se face aceasta impartire a taberelor. Vineri sunt anuntati studentii ca Luni e ultima (si singura) zi in care pot depune cererile.
Deci, cu cat sunt mai multi studenti care depun cereri, cu atat mai putine sanse sunt ca un presedinte de liga cu media 7 sa isi faca rost de loc in tabara.

6 comentarii:

phantasma spunea...

as vrea sa stiu daca se mai organizeaza ceva tabere pana la sfarsitul anului academic...sau sunt doar iarna si vara? ca sincer, perioada in care se desfasoara astea de iarna ii cam la limita :( - sa nu mai zic ca si locurile-s putine

Anonim spunea...

daca ai aflat acuma teoretic ai avea timp sa iti depui cererea luni. dar sigur o sa fie destui studenti care o sa afle despre tabere la cateva zile dupa data limita.

phantasma spunea...

nu-i faza ca nu am timp...ci nu imi place perioada...ar fi fost mai ok(pentru mine) sa fie in vacanta de dupa sesiune...sau in primavara - la asta ma refeream
merci :)

Anonim spunea...

pai nu prea au cum sa puna atunci pentru simplul motiv ca totul ar fi mai ieftin. si, deh, suntem in romanica, cineva tre sa mai fure si acolo.

Anonim spunea...

Stiam d anul trecut k poti sa mergi cu partenerul/a,doar k tr sa platesti in plus pentru el/ea.E adevarat?

phantasma spunea...

da..si yo stiam faza asta. se practica:)