miercuri, 25 noiembrie 2009

Gratii La Parterul Caminelor


In urma incidentelor din ultima vreme legate de furturi, din camine, s-a decis de catre Biroul Executiv al Senatului UPT montarea de grilaje metalice la geamurile de la parterul caminelor.


5 comentarii:

Dorin spunea...

Raspunsul studentului de la parter:
"In sfarsit!"

Raspunsul lingaului:
"Ce bine are grija scoala de noi."

Raspunsul scepticului:
"Ori au gasit ceva neamuri cu firma care se ocupa de asta, ori s-a furat de la Serviciul Social... singurele camere cu plase de tantari la ambele geamuri."

Cel putin asta mi-o trecut mie prin cap cand am vazut postarea :)

Anonim spunea...

a vazut intr-un final senatorul melcilor ca gratiile sunt necesare. cand i-a spus acum cativa ani seful din c8 l-a amenintat ca nu-si termina facultatea...cine stie cum e treaba isi aduce aminte

Anonim spunea...

Dorin = psihopat.
Anonim 25 noiembrie 2009, 10:52 = Dorin
Rezulta Anonim 25 noiembrie 2009, 10:52 = psihopat.

Numai un psihopat poate afirma ca dl. Robu a amenintat pe cineva pt. o opinie ca nu-si termina facultatea. Pe dl. Robu poti sa-l contrazici cand vrei si cu ce vrei ca nu se supara niciodata, o stie toata lumea care-l cunoaste.

Anonim spunea...

Mai fraierilor dl. Robu nu voia sa puna gratii la geamuri pt. ca nu dorea sa arate caminele ca o puscarie, el avea un proiect de supraveghere video si alarmare performant pt. tot domeniul UPT (camine si facultati) ceea ce era o solutie moderna demna de o tara civilizata. Acum a fost de acord cu gratiile vazand ca PDL-ul nu mai da bani pt. invatamant si ca suntem un popor de hoti care fura pe rupte tot ce-apuca (inclusiv voturi).

Dorin spunea...

Imi pare rau sa dezamagesc pe anonimul care m-a facut "psihopat"... eu nu postez decat cu numele meu nu si anonim. Daca ai de gand sa ma injuri fa-o cum trebe, cu agumente impotriva mea nu impotriva altora.