miercuri, 18 noiembrie 2009

Campanie Electorala Sub Acoperire

Probabil ca ati primit si voi hartiute ca cea din imaginea de mai jos:La prima vedere toate bune si frumoase, un concert in Unirii, un prilej de distractie. Primul lucru bizar care poate ridica un semn de intrebare este ora concertului, 15:45. Un alt lucru care lipseste de pe flyer este organizatorul.

Toate nelamuririle se risipesc atunci cand vedem banner-ul de mai jos:Sau posterul acesta transformat in pliante cu care s-a impanzit Complexul:

***Asadar, "Revolutia bunului-simt" incepe cu o nesimtire; campanie electorala ascunsa sub pretextul unui concert la care sunt ademeniti tinerii. Mai condamnabil decat sa fii murdar este sa te pretinzi curat cand, de fapt, esti murdar.

Anul trecut cand se facea campanie electorala in complex, un (alt) fost student reprezentant care a sfarsit prin a fi angajat la UPT condamna partidele care "transformau mediul academic intr-un teren de manevra". Acum cand Sefu' este intr-un anumit partid, parca nu ii mai pute asa de tare campania facuta in Complex prin afisele lipite pe camine si bannerele puse pe saormarii.

Traiasca DEMAGOGIA!

Un comentariu:

liviu spunea...

Cam exagerati. Cred ca un student e suficient de responsabil incat sa nu fie manipulat printr-un simplu concert. Sau considerati voi ca studentii de la UPT ar fi inapti?
Incercati sa sugerati ca unii ar fi ipocriti, dar va ganditi in ce lumina va puneti? Aveti impresia ca pareti "curati"?