luni, 23 noiembrie 2009

Votare Cu Probleme In Complex

Pentru ca in Complex au fost doar 4 sectii de votare (Caminul 8, Caminul 19 si 2 sectii la Caminul de la Drept), miile de studenti doritori de a-si exercita un drept constitutional nu au avut conditiile pentru a face asta.

Prin sondajul de mai jos o sa putem avea o imagine mai clara in legatura cu numarul de studenti care au dorit sa voteze si nu au reusit. Pentru a lua parte la sondaj dati click pe "Participate".


Avem mai jos momentul inchiderii sectiei de votare din Caminul 8. Cine a decis ca nici o sectie sa nu isi prelungeasca programul indiferent de cei care raman fara sa fi votat? Membrii Biroului Electoral Central.



***Nu ne ramane decat sa mergem peste doua saptamani, in 6 Decembrie, si sa ne exprimam vointa electorala impotriva demagogiei politicienilor, impotriva minciunilor si a intelegerilor pe sub masa.
Noi avem puterea, noi le-am aratat ca vrem sa fie mai putini CHIAR DACA EI NU VROIAU SA NE LASE SA LE ARATAM ASTA. Orice roman vede cine vorbeste in numele lui si cine vrea sa minta in numele lui.

9 comentarii:

Anonim spunea...

http://agenda.ro/news/news/25111/cozi-uriase-la-vot-in-complex-si-in-gara-inainte-de-inchiderea-urnelor.html

Anonim spunea...

daca se prelungea cu 1-2 ore scorul era poate putin mai diferit. se pare ca retardatii au votat cu da pentru parlament unicameral:(ani putini pe langa mare e prostia in romania... cand te gandesti ca parlamentul consuma bani putini raportat la alte agentii despre care publicul larg nu stie...

Anonim spunea...

Au fost sute de studenti la sectia 213, caminul 8 (aceeasi situatie a fost la toate sectiile speciale din complex cel putin) care nu au fost lasati sa voteze aseara "pentru ca se respecta legea si sectia se inchide la ora 21", desi la ora 18 cand au ajuns la coada li s-a spus clar ca programul va fi prelungit daca este nevoie si toti cei care doresc vor vota. Mi-e mila de cei care inca cred ca traiesc intr-o tara democratica. Ne meritam soarta :|

Dorin spunea...

Pt anonimul din 23 noiembrie 2009 11:34:

Tinand cont de cati opameni nu or apucat sa voteze, cred ca era mult diferit. Cat despre "retardatii" l care te referi, is oameni ca si tine, care au dreptul la o parere si dreptul constitutional la vot. Daca tie ti se pare mai bine cu X decat cu Y o sa votezi cu X, asa ca nu fa retardati si prosti pe cei care or votat, si nu minimiza gravitatea faptului ca nu o apucat toata lumea sa voteze.

Eu as fi votat da si pt unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari, chiar daca consuma cum spui tu "bani putini" as vrea sa consume si mai putini... totusi consuma si din banii mei.

Membrii BEC ar trebui trasi la raspundere pt ilegalitatea facuta... si membrii sectiilor de votare care pe langa faptul ca or lasat mai putin din oamenii care ar fi putut vota sa o faca (950 de persoane intr-o zi intreaga la Gara de Nord) nici nu au facut nimic sa imbunatateasca situatia... stateau vorbeau la telefon, politistii tineau usile inchise si sute de oameni (la o singura sectie) au pierdut ore bune degeaba... ca sa vada cum le sunt incalcate drepturile fara nici o remuscare.

Dorin spunea...

A aparut si in presa nationala:

http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolul/877107/Studentii-acuza-Ne-ati-furat-alegerilequot

Dorin spunea...

si internationala :)

http://www.ireport.com/docs/DOC-360692

Anonim spunea...

Normal ca tu esti pt parlament unicameral mai Dorine pt ca tu esti pdl-ist iar la voi nu se gandeste ci tot ce vine de la Basescu se executa. Oricum lumea buna e clar ca e pnl-ista. Iar eu fac parte din lumea buna. PNL = partidul elitelor in Romania si peste tot in lume! Asta e!

Dorin spunea...

Esti un anonim retard... de unde ma-ta ai scos-o ca is PDL-ist?

Cat despre PNL = partidul elitelor... elite la ce? Lume buna de ce? Pupat in cur? Lins sefii? Jucat teatru? Nici macar votantii nu si o putut ajuta... Mergand mai departe PSD+PDL=FSN deci alte labe de partide (sau partid... ca is acelasi lucru, dar PSD e vazut mai comunist in afara). Tara asta nu are clasa politica, are niste smecherasi care se bat pentru ciolan si nici macar nu stiu ce orientare politica si doctrina ar trebui sa aiba partidul din care fac parte (si aici vorbesc de aia cu scoala din politica rromaneasca).

Inca o data nu sunt simpatizant/membru al nici unui partid. Eu nu o sa intru in politica decat cu arma in mana si sper sa prind cat mai multi din astia retarzi ca tine pe-acolo.

Inca o data, poate va intra in cap, e dreptul fiecaruia sa voteze ce il duce capu'. Daca pe tine te duce capu' sa injuri lumea care are alte pareri decat ale tale inseamna ca esti cretin, dar, din pacate, cu acleasi drept de vot ca restul lumii.

Anonim spunea...

Si eu cred ca esti pdl-ist pt. ca te dai destept dar e clar ca nu esti.