joi, 19 noiembrie 2009

De Ce, Domnule ROBU?


***Cum o persoana respectabila poate ajunge marioneta de campanie pentru un partid politic? De ce sa accepti sa arunci in mizeria politica o functie de Rector si o Universitate? Chiar asa de mare este disperarea?
Se vede treaba ca odata intrat in cocina porcilor nu mai sunt sanse de a iesi curat.

PS: Asteptam reactiile energice ale Ligilor Studentesti care anii trecuti condamnau campania electorala facuta in Complex. Probabil ca daca intra in turul doi Crin Antonescu o sa ne trezim cu Robu in persoana (nu numai pe hartii) batandu-ne la usa camerei si sfatuindu-ne sa votam cu cine trebuie.

7 comentarii:

Anonim spunea...

fara principii, upt este deja de rasul lumii ce mai conteaza ca apare numele ei langa un individ ce doreste ssa faca campanie electorala. totul merge in jos, bye bye poli, ai ajuns la fel ca spiru haret

Anonim spunea...

Uite prima reactie a unei persoane din liga: da, am comentat contra celor care incercau sa faca in camine campanie politica...si aceeasi parere o am si acum. Chiar astazi am rupt un afis din caminul 14 cu Crin Antonescu...Nu-mi pasa daca e din partid cu rectorul. Totusi e vorba de o universitate!(care sincera sa fiu m-a dezamagit in ultima vreme datorita oamenilor din ea)

Anonim spunea...

kkt de om si de scoala

Anonim spunea...

macar Robu are taria sa-si faca publice convingerile,spre deosebire de altii care nu fac altceva decat a sta ascunsi...si isi atrage dupa sine toate mizeriile pe care le presupune aceasta functie politica...
asta ar trebui sa vedeti...

Dorin spunea...

Asa cum noi nu avem voie sa facem campanie in camin cu afise (deci sa ne facem publice convingerile) asa nici el nu ar trebui sa aiba voie.

Anonim spunea...

Eu sunt studenta la UVT si PNL-ista (suntem f.f. multi de la UVT in PNL, mai ales fete!) si pot sa va spun ca dl. Robu ne-a interzis sa umblam cu afise politice in camine si prin facultati. Ne-a spus sa distribuim materialele inclusiv scrisoarea pe care ar trebui sa o postati in totalitate fata verso pe domeniul public din complex (pe alei) si sa punem afisele tot in zona publica. Asa ca... lasati-o mai moale.

Dorin spunea...

Inseamna ca cei care au lasat fluturasii (ca cel din imagine) in camin nu au fost acolo cand a zis Robu sa nu.

Cat despre "scrisoarea" aceea... integral era o mai mare porcarie. Si asa e suficient cat sa para linguseala ieftina.