luni, 16 noiembrie 2009

Din Serialul: Nesimtire cu Aprobare

Avem astazi episodul "Cum sa stam putini in camera".

In Caminul 22C, Camera "X" avem urmatoarea componenţă: Caragea Alin (Anul 2 Master), Caragea Andrei (Anul 4) si un nume care ne trezeste oarecare interes Socaciu Adrian (Anul 3). Atat? Sunt doar 3 studenti? Unde este al 4-lea? Nu este, pentru ca cei trei studenti mai sus amintiti s-au rezolvat de o APROBARE DE LA RECTORAT pentru a sta doar 3.
(Am facut publice numele celor trei studenti dintr-un motiv simplu: cu mana lor si-au scris numele pe o cerere adresata unei institutii publice. Din moment ce toate documentele unei institutii publice sunt la dispozitia publicului - accesul liber la informatii, implicit au acceptat ca si numele lor sa poata fi facute publice.)

Acum vin intrebarile:

1. Ce scria in acea aprobare, astfel incat se impunea ca in acea camera sa stea doar 3 studenti?

2. Cine a aprobat o astfel de cerere si contra a ce? Bani? Cunostinte?

3. Oare daca se face cate o cerere din partea fiecarei camere dintr-un camin pentru a se sta 3 in camera o sa se aprobe toate? Poate ar trebui sa incercam cu totii, iar daca ne sunt respinse cererile sa si intrebam de ce pentru acea camera s-a putut si pentru noi nu.


***Avem, astfel, o alta mostra de nesimtire marca UPT. Sfidare a studentilor si dovada categorica de lipsa totala de bun simt. In timp ce unii stau 6 in camera, altii primesc aprobari pentru a sta 3.
Au inceput controale in camine. Ce se controleaza? Aprobarile date pe bani si pile de la Rectorat vor fi vreodata controlate de catre cineva?


LATER EDIT: Avand in vedere dispozitia data de catre Rectorat ca studentii la master sa stea 5 in camera si luand in considerare ca unul din cei 3 studenti nu este nici macar an terminat, N-1 pentru camera in discutie inseamna 5-1 = 4 studenti in camera.
Asadar, chiar si cu aprobarea nesimtita, in camera respectiva trebuia sa regasim 4 studenti NU 3.

9 comentarii:

Anonim spunea...

ghiciti cine face aceste controale din partea reprezentantilor studentilor, tocmai socaciu, mare anosr-ist

Anonim spunea...

daca il prind la usa il si bat!!! idiotu pizdii mortilor masii

Anonim spunea...

socaziu caca la ANSOR => n-1 in camera

ktx spunea...

tipic rromanesc

Dorin spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
veritas spunea...

Pupatori in fund si turnatoari de studenti....daca vine in control in camin nu deschid nici o usa!

Anonim spunea...

sunt membru al asociatiei nationale de frecat menta.va rog sa faceti cumva sa stam 4 in camera asa cum trebuie nu 5 cum vrea senatoru' melcilor

Dorin spunea...

Ne spui si noua numarul camerei? poate o sa mai primeasca cativa colegi temporari cu dorinte de calmare a nervilor :D

Anonim spunea...

E membru anosr ... parca ei au votat ca orice reprezentant al studentilor cu functie mai importanta poate sta in camera cu n-1.

Astia sunt cei care ne reprezinta...