miercuri, 13 ianuarie 2010

UPT - O Universitate Mereu Surprinzatoare

Nu mai este nevoie sa spunem inca o data care este una dintre cele mai mari probleme ale Complexului Studentesc Timisoara. Orice student cazat intr-un camin UPT stie ca Internetul ii da dureri de cap aproape zilnic.

Domnul Rector al UPT, Nicolae Robu, aplecat fiind spre rezolvarea problemelor studentilor a gasit potrivit sa angajeze pe cineva la Rectorat care sa se ocupe de relatia Studenti - Departamentul Informatizare UPT in ceea ce priveste Internetul in Complex.

Acum vine intrebarea esentiala: Cine este acest angajat? Raspunsul vine fulgerator: Catana Mihai, actual presedinte al Ligii Studentilor de la Facultatea de Mecanica. Da, Catana Mihai este cel care trebuie sa transmita la Rectorat problemele studentilor, adica ale voastre, si pentru asta este rasplatit ca oricare alt angajat UPT (pe langa salariu) si cu Porturi Deschise (visul oricarui student din complex). Mai jos aveti si o poza cu el in cazul in care vreti sa ii cereti sa va downloadeze ceva de pe "torrenti":
*poza este publicata pe Internet chiar de catre protagonistul ei, ca sa nu mai existe discutii legate de intimitati violate

Cine stie ceva despre acest angajat al UPT, menirea lui si rostul pentru care incaseaza niste bani de la UPT? Au fost anuntati studentii in vreun fel că Cătana Mihai primeste un salariu pentru a le rezolva problemele referitoare la Internet? Este normal ca un Presedinte de Liga sa fie in acelasi timp angajat la Rectoratul UPT? Nu va raspunde nimeni la intrebarile acestea pentru ca nesimtirea e chiar mai mare decat impostura in UPT.

La sedinta dintre Robu si Studenti s-a atins si problema Internetului din Complex. Catana Mihai nu a fost prezent la sedinta? In cazul in care a fost prezent, si-a declinat pozitia pe care o ocupa atunci cand s-a vorbit despre subiectul privitor la postul ocupat de el la Rectorat?


***Inca un episod din serialul "Minunile de la Universitatea Politehnica Timisoara". Nu s-a mai pomenit nicaieri in lume ca un Presedinte de Liga a Studentilor (care se presupune ca le reprezinta interesele studentilor in fata conducerii Universitatii) sa fie in acelasi timp angajat al Universitatii.

Este incredibil cum se mentine traditia in cazul Ligii de la Mecanica. Incepand cu Bodin Florin, continuand cu Craciun Andrei si acum Catana Mihai cu totii au dat din coate mai intai sa insele studentii mintind ca ii reprezinta si au sfarsit prin a fi angajati ai UPT.

Pot fi multumiti sus-numitii pentru ca au aruncat in mizerie spiritul studentesc din UPT si au vandut reprezentarea pentru argintii de la Rectoratul UPT. Sa le fie rusine!

27 de comentarii:

Anonim spunea...

Stim, stim!!!

Dl. Robu este cel mai bun manager din Univers! Cel mai buun, cel mai luminat si mai ales cel mai cel!!!!!!

Anonim spunea...

Stim, stim!!!

Dl. Robu este cel mai bun manager din Univers! Cel mai buun, cel mai luminat si mai ales cel mai cel!!!!!!

crs spunea...

Ceea ce nu inteleg ... de ce nu ni se lasa porturile deschise...cum e in bucuresti si`n celalte campusuri universitare...

Anonim spunea...

Mie unu imi era clar de foarte multa vreme ca voi nu aveti habar despre ce vorbiti pe blogul asta, insa acum v-ati intrecut.
In primul rand eu il cunos pe omul asta si nu are nici cea mai mica cunostiinta despre retele de net, lucru recunoscut in public de vreo 2 ori.
Iar in al 2-lea rand din cate stiu eu (si stiu destul de bine) nu este angajat la UPT ci are alt job.
Acestea fiind spuse poate data viitoare va documentati mai bine inainte de scrieti, nu de alta ...da va faceti de ras.

Iar acum trecand la problema cu net-ul haideti sa analizam putin problema. Cam cati studenti sunt conectati la reteaua UPT care nu au antivirus pe comp si nu au mai reinstalat windows-ul de un an.
Parerea mea este ca in momentul de fata ar trebui folosita reteaua responsabil, asa cum o avem pana se pot face investitii. oricum masuri se pot lua.

Un student oarecare, nu am treaba cu ligile sau cu alt ceva...

Anonim spunea...

Vai ce dezamagit o sa fi tu cand o sa afli ca omul asta care habar nu are de internet si retele e platit de upt exact pentru asta :))

Anonim spunea...

@ReVoLuTiA: Daca toti sunt prosti si tu esti destept, care-i solutia ta pentru accesul la internet din complex?

Anonim spunea...

Bani pe net php http://www.getafreelancer.com/affiliates/gotyas/

Anonim spunea...

I wish not concur on it. I assume warm-hearted post. Expressly the designation attracted me to review the unscathed story.

Anonim spunea...

cei mah cu distrusu' asta, inb ce an este si kat mai isi face veacu prin camine????p bune

Anonim spunea...

Bodin "mentorul" are 140 de ani si inca sta in camin de poli. Nu ne scapam cu una cu doua de astia.

Anonim spunea...

Asta e politica Politehnicii. Daca esti angajat, doctorand, poti primi camin/garsoniera.

Dorin spunea...

Normal... intr-o universitate angajatii si profii conteaza... studentii nu au importanta, si-asa merge tot prostu' la facultate... studentii = ultimii oameni.

(sper ca ii suficient de evident sarcasmu')

Anonim spunea...

Acest blog apartine evident unor cretini lasi (Dorin, Mefisto etc.).
Daca ar avea vana s-ar prezenta la Robu in audienta sa-si spuna parerile cum fac atatia studenti. Eu am fost de 4 ori la Robu (acum sunt in anul 3) si de fiecare data m-a ascultat cu respect, de 3 ori a rezolvat problema pe care i-am prezentat-o imediat si o data mi-a spus si m-a convins ca n-am dreptate.

Anonim spunea...

Mai tu ala care vrei porturi deschise ai habar ce-ar insemna asta? Du-te dracu' la Bucuresti sa vezi cum e acolo nu tot vorbi aiureli, eu am stat in camine la Bucuresti, Cluj si Iasi (e adevarat, in alte locuri nu am fost) si Internetul nostru e mult mai bun ca al lor. Toti snobii vorbesc de porturi si vin aici sa dea solutii ca ei sunt destepti pe gratis. Voi va comparati mai idiotilor ca e clar ca asa sunteti cu Gabi Vlasiu, expertul despre care vorbea dl. Robu si pe care eu l-am avut asistent (ne teroriza, dar e super bun). El nu ia un ban de la UPT pt. ca castiga intr-adevar enorm de la altii.
Daca esti asa bun mai Mefisto care dadeai solutii si la intalnirea de la Hidro de ce nu te plateste nimeni solutiile tale? Esti un papagal.

Anonim spunea...

Ce salar primeste Catana mai de la universitate? Catana nu e angajatul UPT si daca a fost (cred ca a fost pentru putina vreme) s-a ocupat de sonorizarea salilor si nu de Internet. Daca e cum spun eu, scrii tu pe acest blog ceva de genul: "Eu , student al UPT, ma declar mincinos si tampit si regret ca m-am tot luat pe nedrept de ligi"?

adrian spunea...

Bai nene anonim (16 ianuarie 2010, 23:51), atotstiutor (altfel nu ai avea de unde sa sti ca 'acest blog apartine evident unor cretini lasi'), pe tine nu te-a invatat mama si tata ca nu e frumos sa vorbesti prostii. Cat despre faptul ca 'daca ar avea vana s-ar prezenta la Robu in audienta sa-si spuna parerile cum fac atatia studenti', te-ai gandit ca poate au fost in audienta, sau la faptul ca sunt prea multi destepti care se dau cu parerea si care vorbesc fara ei. Tema de gandire: din ce partid fac parte, care e rolul meu in acest blog ;)

Anonim spunea...

Ce sa mai cred eu din toate afirmatiile grupului Mefisto, Dorin, Adrian etc. daca s-a scris aici de zeci de ori despre Catana ca e angajat al UPT si in realitate nu e?

Anonim spunea...

Sunteti in urma cu stirile. Nu mai e presedinte de liga de ceva timp.Ar trebui sa mai dati un update din cand in cand.Ce au patit informatorii vostri?

Anonim spunea...

Si nici vorba sa fie platit de UPT!

Cei ce se iau de Mihai Catana spun numai minciuni deci sunt mincinosi ordinari!

Anonim spunea...

Merita citit!
http://www.newstimisoara.ro/stiri-timisoara-si-timis/topul-universit-ilor-din-banat

Anonim spunea...

Easily I assent to but I think the brief should have more info then it has.

ktx spunea...

catana stie cate nivele are osi ? (sa nu mai zicem de care sunt si cu ce se mananca fiecare) sau macar ce e ala un port ?

Mitza_003 spunea...

Huuuuuuuooooooooooo

Mitza_003 spunea...

Se pot deschide porturi din orice calculator ce ruleaza windows xp. Trebuie sa faceti un VPN (virtual private network). Cautati in google vpn-uri.

Cel mai bun ar fi yourfreedom.

http://www.your-freedom.net/

Site-ul e de altfel blocat de catre isp-ul din complex. Il descarcati de acasa si vi-l puneti pe mail ca sa aveti acces la program. Atentie, yourfreedom nu merge pe vista sau 7, doar xp (pro/home).

Cand aveam xp pe laptop foloseam programul ca sa ma joc pe partycasino si partypoker. :))

Mitza_003 spunea...

Eu ma gandeam sa facem o foaie, mai bine zis o petitie pentru deschiderea porturilor. Ne angajam mai multi la chestia asta si mergem prin complex si ii intrebam pe studenti daca vor sa semneze. Eu unul ma ofer voluntar pentru chestia asta.

Ca veni vorba...porturile sunt inchide din cauza torrentilor. OK, dar ce e ilegal intr-un tracker? Normal avem voie sa descarcam de pe trackere, e legea internetului. Ca ne-au inchis porturi...asta intervine peste dreptul fiecarui student de a incarca si descarca fisiere personale pe un tracker. Adica daca eu scanez 2-3 foi de la mine din caiet pot sa o pun libera la descarcare pe un tracker ca oricine sa le poata lua.

Mitza_003 spunea...

Care se baga sa facem o petitie???

Anonim spunea...

Salutare am fost student timp de 5 ani si aceeasi problema a fost cind eram si eu. Am facut si noi o petitie dar cred ca a ajuns hirtie de toaleta pe undeva prin Rectorat. Nu asta e problema toti se lauda ce sigura e reteaua .. nu e asa de sigura recum se crede virusipotisa ieilinistit si ce ii doare pe ei capu daca "pica" un calculator e problema fiecaruia sa si-l faca. Ceea ce ma enerveaza e faptul ca nu iti lasa optiunea sa iti bagi internet de la altcineva daca ei tot nu iti ofera ceea ce iti trebuie .. nu e asa de greu.
Patul de cablu e tras si se poate monta linistit inca un tronson daca e vorba. Daca ar face asta nu s-ar mai plinge nimeni si ar avea si fiecare ceea ce isi doreste ei reteaua lor sigura si restu netul pe care si-l doresc. Si asa am rezolvat toate problemele.
Am fost si eu in Cluj in complex netul merge impecabil desi are porturile deschise toata treaba e sa iti vezi de calculator, ai antivirus bun nu te poate ataca nimic si poti merge linistit pe net.
Concluzia este ca avem un net foarte rapid de citit ziare si E-books. Nici macar un amarit de radio nu se mai poate asculta. Asta chiar e ingradirea accesului la informatie. Azi miine nu mai avem voie pe Facebook ca vezi doamne publicam poze obscene sau ceva ..