joi, 27 august 2009

Admitere UPT - Toamna 2009

9 comentarii:

Anonim spunea...

dezgustul provocat de cei din upt din 5 ani de facultate si 1 de master ma face sa nu mai recomand nimanui aceasta universitate

Anonim spunea...

+ 1

n-are rost, un cacat de scoala pt care nu merita sa pierzi timpul.

Anonim spunea...

Ce tare!!!! :))

Ce titulatura la Robu...:))

Anonim spunea...

Sunteti atata de straini de upt mercenarilor pdl ca nici macar nu stiti ca in upt studiile master tin 2 ani si nu unul plus ca un om scarbit dupa 5 ani odata ajuns la diploma se bucura ca a scapat nu mai vine si la master. Ori anul acesta promotia mea a avut la dispozitie 1600 de locuri la master (cica aproape dublu fata de anul trecut) si am avut mari emotii ca nu intru fara taxa asa concurenta a fost. Concluzia: inca o dovada ca acest blog este unul politic creat de pdl pt. intoxicarea si manipularea studentilor in scopuri politice.

Dorin spunea...

Si tu esti atata de prost si indoctrinat ca nu stii sa vorbesti frumos si sa gandesti singur... din cate tin minte era o vreme cand masteru' era de un an (nu sunt sigur, dar asa tin minte) si chiar daca e masterul de 2 ani, este posibil ca anonimul care a spus "din 5 ani de facultate si 1 de master" inca sa fie la master, sa nu il fi terminat deja, sau sa fi renuntat dupa un an.

Mai mult, daca 5 ani de Poli te-or scarbit, inca poti sa ai suficiente motive sa continui cu master (slujba, lipsa de bani sa plece in strainatate, planuri de plecare in viitor... poate la doctorat, lipsa de chef sa se adapteze conditiilor necunoscute din alta parte s.a.m.d.) dar probabil ca tu nu o sa intelegi ca tot ce pricepi din dresaju' tau ii ca "acest blog este unul politic creat de pdl pt. intoxicarea si manipularea studentilor in scopuri politice" (si ce faci tu cu afirmatia asta nu e?).

Anonim spunea...

@anonim 28 august 2009 23:08
din partea anonim 27 august 2009 23:51
UPT alaturi de celelalte universitati se pot numi FABRICI DE DIPLOME pentru ca:
* s-a coborat stafeta- profesorii au invatat ca studenti=slujbe pastrate=bani, nu-si pot permite ca facultatea/specializarea la care ei predau sa se desfiinteze
*unele materii sunt invechite si aduc aminte de anii 70-80
*apar cursuri numai ca proful X sa aiba ce sa predea
*numarul studentilor este exagerat de mare
*lipsa dotarilor (cu unele mici exceptii)
*profesorii se fac ca predau, studetii se fac ca vin pe la scoala
*practica exista doar pe contractele de studii
, etc etc
"nici macar nu stiti ca in upt studiile master tin 2 ani" - mai am un an de master. pot spune ca sub limita mediocritatii. se repte materiile din facultate
"odata ajuns la diploma se bucura ca a scapat nu mai vine si la master. Ori anul acesta promotia mea a avut la dispozitie 1600 de locuri la master (cica aproape dublu fata de anul trecut)"- intereseaza-te si ai sa vezi ca cel putin 80% au dat la master sa prinda si ei un loc in camin pentru ca e mai ieftin decat sa stea in chirie.
"oncluzia: inca o dovada ca acest blog este unul politic creat de pdl" mai bine imi tai o mana decat sa intru in PDL, PNL, PSD, PNG, PRM, UDMR &orice alt partid.

Sincer prietene sistemul acesta de invatamant e mult sub ce a fost pe vremea lui Ceasca.
Apropo angajatorul nu da doi lei ca ai terminat POli sau Tibiscus

Anonim spunea...

autorul articolului a fost vazut in zona liceului ..ups, centrul de examen bacalaureat Timis ;-)

Anonim spunea...

O singura replica pt tipul ce a postat in 28 august 2009 23:08

Vorbesti de "lipsa dotarilor (cu unele mici exceptii)"

Esti dus omule, de fapt n-ai nici o legatura cu UPT ca daca ai avea ai putea spune orice dar asta cu "lipsa dotarilor" nu.

Anonim spunea...

Voi astia care toata ziua-i dati cu dotarile sunteti evident pnl-isti de-ai lui Robu. Iaca na, eu nu va contrazic ca s-a facut dotare, bazin, pista, parc, s-au reparat multe in scoala si in camine in timpul guvernului pnl dar tot nu ma convingeti sa trec la voi nici sa stati in cap. In concluzie sunteti niste fraieri si va pierdeti vremea de pomana pe-aici spunand lucruri pe care oricum le vede si le stie toata lumea!