vineri, 14 august 2009

"Dai In Mine, Dai In Fabrici si Uzine"

...asa s-ar putea exprima pe scurt reactia unora cand vine vorba de un repros adresat senatorului+rectorului+profesorului+cantaretului la mandolina Nicolae Robu.

Intr-un articol de pe site-ul agenda.ro se face o trimitere la suma cheltuita de catre domnul mai sus amintit intr-o luna si care ar totaliza 500 de milioane de lei vechi. Pe langa reactiile normale si de bun simt "Dumnezeule, eu castig banii astia in cel putin 2 ani de zile", se fac simtite si spasmele ultrasilor "robulieni" care ar fi in stare sa justifice si niste cheltuieli de 500 de milioane de euro intr-o luna.

Am sustinut mereu ca "fenomenul Robu" este ceva artificial sustinut de persoane care sunt fie neinformate, fie direct interesate in ascensiunea acestuia, fie pur si simplu imbecile. Asadar se aduce in discutie activitatea extraordinara a Senatorului Nicolae Robu, care chipurile ar sustine cheltuielile pe care le face. Sa o luam pe rand:

1. Initiative Legislative.
Parlamentarii rromani au inteles un lucru: trebuie sa se scoata cumva fata de electorat si pentru asta trebuie sa mimeze activitate. Astfel, se aduna ciorchine cate 10 si scriu o pagina A4 cu scris de o schioapa prin care pretind ei ca au o "initiativa legislativa", de cele mai multe ori o adaugire la o lege sau la un articol de lege.
Pentru ca nu am vrut sa fim chiar retardati si sa luam in considerare asa-zisele initiative la care a luat parte si Nicolae Robu printre alte zeci de parlamentari ne-am axat pe initiativele care au fost facute de un numar de maxim 5 persoane. Ne-au rezultat un numar de 5 initiative legislative dintre care 4 au fiecare cate 2 pagini A4 cu scris mare. Le puteti consulta AICI, AICI, AICI si AICI.
Acum vine intrebare: nu este jenant sa fie nevoie de 5 parlamentari rromani pentru a scrie o pagina A4? Categoric este jenant, dar nu pentru ei. Fac asta pe o gramada consistenta de bani, iar bunul simt a trecut de mult pe planuri secundare.

2. Interpelari.
Exista 3 interpelari ale domnului senator Robu, adica intrebari adresate ministrilor pe diverse teme. Care au fost temele?
- Una dintre ele a fost legata de procentul din buget alocat cercetarii in Rromania. Cercetare in Rromania? Care cercetare? Timp de 20 de ani de la Revolutie s-au bagat bani (mai multi sau mai putini) in cercetarea sustinuta de la buget. Cu ce rezultate? Zero. Niste profesori universitari duhnind a naftalina s-au obisnuit sa suga bani fara ca nimeni sa ii intrebe cu ce rezultate. Le prinde bine trezirea la realitate, ca sa nu le mai curga scuipat din gura in timp ce dorm pe niste proiecte de cercetare prafuite din 1900 toamna.
- O alta interpelare tine de Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara. Raspunsul primit a dovedit faptul ca domnul senator a uitat sa se informeze la nivel elementar inainte sa puna intrebari. Asadar, pentru cei care mai aveau sperante sa vada in timpul vietii noua cladire a Casei Studentilor avem vesti proaste. Momentan nu este cert stabilit nici macar terenul pe care ar urma sa se faca un oarecare studiu de fezabilitate intr-un oarecare viitor in cazul in care o sa se stabileasca legal terenul viitoarei constructii. Boala lunga, moarte sigura.
- O a treia interpelare a facut referire la deja clasica poveste a numelui echipei de fotbal "POLI Timisoara". Raspunsul primit de la Ministrul Justitiei l-a pus din nou pe Domnul Robu intr-o lumina deloc placuta, anume a celui care vorbeste ca sa se afle in treaba si intreaba ca sa se afle in vorba.

3. Motiuni
Acest capitol nu are rost sa il mai comentam deoarece Domnul Senator Robu a semnat 2 motiuni printre alte zeci de parlamentari.


***Tragand linie si analizand faptele, nu vorbele aruncate de catre diversi prostalai, observam ca nu avem de a face cu nimic deosebit in cazul Senatorului Robu. E doar un alt politician care incearca sa para ca lucreaza in folosul celor care l-au votat, dar care sta extrem de prost la capitolul SUBSTANTA.

Inca mai asteptam ca cineva sa sesizeze capacitatea extraordinara a unui om de a fi in acelasi timp Profesor la Universitate si Rector la aceeasi universitate in Timisoara, dar totodata Senator la Bucuresti si Excursionist la Strasbourg. Poate ar trebui sa ne simtim bine ca mai exista si supra-oameni printre noi, in timp ce majoritatea abia se descurca cu un program de 8 ore pe zi cu un salariu de 10 ori mai mic decat al Domnului Robu si cu cheltuieli de 100 de ori mai mici.

In popor exista o vorba: "Prost nu e cel care ia, prost e cel care da". Daca rromanii isi dau votul si mai apoi banii unor indivizi (politicieni) este de asteptat ca acestia sa nu refuze indiferent de cat li se da, ba chiar sa vrea tot mai mult.
Pentru a le satisface dorinta (atat a lor, cat si a noastra) de MULT, le oferim Multa Uniune Europeana (M.U.E.) tuturor politicienilor din Rromania.

26 de comentarii:

Anonim spunea...

tata robu, multa muie de la un fost student , meriti hotule!

politehnica pizdii, scoala de cacat care nu te ajuta in viata.

hai papapaapaap

Anonim spunea...

Iata in sfarsit dovada cea mai clara ca acest blog apartine PDL-ului si are menirea doar sa-l atace pe dl. Robu. Mai psihopatulu de Dorin=Vlad=vai de capul tau, ai intrat in criza si nu ti-ai mai dat seama ca reproducand aici povestea din articolul din ziarul PDL-ului din Timisoara Agenda zilei confirmi toate acuzele care ti s-au adus pana acum ca esti un mercenar PDL.

Pai acest blog se cheama Complex Studentesc Timisoara, ce cauta aici subiectele politice?

Mai frustratule, inadaptatule social, Robu a explicat clar la TV si in presa scrisa ca a cheltuit mai mult ca altii pt. ca este singurul care nu a chiulit niciodata si ca este tot singurul care a participat si la toate sesiunile Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei la Strasbourg unde este membru plin in delegatia Romaniei. Te-ai uitat unde "s-a plimbat"? Doar la servici, pitic pdl-ist! Cum putea face economii? Doar chiulind sau poate ... mergand la Bucuresti si Strasbourg cu bicicleta sau pe jos. Cat puteti fi de ridicoli voi pdl-istii astia!

La comentariile la interpelari si initiative legislative ... spun doar vai de capul tau. Uite ma, eu recunosc ca sunt pnl-ist (mai exact activez in CSL din timpul campaniei electorale a d-lui Robu din toamna) si de aceea stiu nu numai despre acele interpelari si initiative legislative despre care vorbesti tu, toate foarte importante si laudabile pt. orice om normal ci si despre numeroasele amendamente ale d-lui Robu votate si de pdl-istii tai si de psd-isti care acum se regasesc in legi.

Anonim spunea...

du-te ba idiot si plimba ursu in alta parte ne pisam pe tine si pe robu si pe astia ca voi.

Anonim spunea...

Eu m-am bucurat cand a aparut acest blog ca avem si noi studentii unde sa ne spunem ofurile dar vad acum clar ca el e un blog politic si e evident al pdl-ului. Daca n-ar fi asa atunci proprietarul si administratorul blogului n-ar sta sub anonimat. Orice ziar sau radio sau tv se stie pe cine au in spate, ar fi normal sa stim si noi cine este in spatele acestui blog. Pana nu aflu eu n-o sa mai intru pe-aici si propun sa facem la fel toti studentii de buna credinta sa-l boicotam sa-l lasam sa fie ce si-a propus, adica un blog politic. EU NU ACCEPT SA FIU MANIPULAT! NU MA INTERESEAZA NICI PSD NICI PNL SI NICI PDL (WAH!) SI DACA VOI AJUNGE SA MA INTERESEZE LOCUL PT. ELE VA FI ORICUM ALTUL NU UN BLOC INTITULAT COMPLEX STUDENTESC!

complexTM spunea...

Hold your horses anonimii de mai sus care clameaza iesirea blogului de sub anonimat. Dati un exemplu si incepeti voi prin a comenta aici sub numele vostru cu seria si numarul de la buletin sa fim siguri ca nu va luati alte nume.

Este vacanta. Sunt, dupa cum orice om cu un minim creier in cap a sesizat, subiecte de vara care nu au neaparat legatura cu ceea ce se intampla in Complexul Studentesc. De ce? Guess what: NU SE INTAMPLA NIMIC studentii fiind plecati in vacanta.

Daca vreti o sa scriem despre cei din ligile studentesti care stau gratis in camin in timp ce restul studentilor platesc 180 RON/luna, sau de coloniile de gandaci din camine. Dar nici astea nu ar fi prea in favoarea voastra, a anonimilor de mai sus (AHEM).

PS: Observam ca s-au terminat taberele si ultrasii lingai au revenit in fata PC-urilor. Ar trebui sa fiti mai relaxati, dragilor, dupa ce ati luat la rand (GRATIS, evident) toate taberele studentesti.

Anonim spunea...

Da, uite, eu chiar am fost in tabara, dar am fost pe meritele mele si nicidecum in locul cuiva care ar fi meritat mai mult, in niciun caz in locul tau care se vede de departe cat creier ai sau mai bine zis cat iti lipseste ca de avut e clar ca nu prea ai. Esti un tembel care te semnezi cand complexTM, cand dorin, cand vlad etc. si care ai clar doar o misiune politica pdl-ista, se prinde de asta oricine. In concluzie vom deschide noi un alt blog cu adevarat studentesc si exclusiv pt. probleme studentesti, nu unul manipulator, instrument in mana unui partid (evident pdl) ca asta. Faptul ca am dreptate este aratat ca mai multi comentatori au afirmat in timp acest lucru, ca miroase a politica pe aici si toti au spus ca e mana pdl-ului, nimeni n-a suspectat alt partid, nici macar psd-ul. E credibil ca ne inselam toti independent? Du-te domnule si te plimba, nu-i nimeni fraierul tau. Afara cu tine, pdl-ist nenorocit si cu blogul tau de manipulare politica! Huo!

Anonim spunea...

Incredibil frate cum luati apararea celor care ne fura zi de zi. Probabil nu ati realizat dar nu e Robu singurul vizat de presa. Cum pula mea sa dai 9000RON doar pe o chirie? Cum pula mea sa cheltui 55000RON lunar (fara telefon si masina)?

Iar masurile anticriza se rezuma la concedieri si cresterea impozitelor pentru prostime. De ce pula mea nu lucreaza ei o luna gratis? Culmea, sunt ~400 care ne fura asa 12 luni pe an fara ca cineva sa zica ceva. Si mai sunt alte mii si mii care isi impart contracte beton: 22 mil E/km de autostrada RECORD absolut in EUROPA, poate chiar si in lume, Logan de 70000E, WC de 200 de milioane, etaj la o scoala de la tara de 30 de miliarde, si lista se poate intinde la infinit cu murdariile pe care le induram fara sa clipim.

Si atunci mai vine cate unul din tabara si urla in gura mare pe aici ca el e penelist (si implicit corect) si ca toti din romania sunt pedelist-o-pesedisti (corupti). Pai sa ma cac in gura voastra de politicieni muciosi si lingai. TOTI SUNTETI O APA SI-UN PAMANT.

Cati bani primiti sa ii aparati asa?

Anonim spunea...

Cretinule din 16 august 2009 22:59 dupa capu tau si a idolului tau Basescu n-ar mai trebui Parlament, n-ar mai trebui ca Romania sa fie reprezentata in Consiliul Europei si prin alte parti sa facem economii. Bai dobitocule in orice tara din lume democratia costa, reprezentantii tarii stau prin capitale si fac deplasari de reprezentare in tara si prin strainatate si asta nu se poate face fara bani (da idiotule, Robu ca sa luam un simplu exemplu este unul alaturi de alti 10-15 din 22 milioane care reprezinta Romania in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, unde-ai vrea sa stea el cand merge la Strasbourg, in cort? Sta la hotel de 4-5 stele presupun, pt. ca asa ar fi normal si se deplaseaza cu avionul, tot pt. ca asa e normal).
Si ar trebui platit nu cu 5000 lei pe luna ci cu vreo 10 000 euro daca tara asta ar fi normala adica daca ar avea mai putini cetateni tampiti asa cum esti tu.

Anonim spunea...

Ca sa stabilim de la bun inceput: mata-i curva si basexu' traseista!

Cand am zis ca o chirie e 9000RON nu m-am referit la Strasbourg ci la miticesti. Toti parlamentarii circula pe ruta miticesti <> Strasbourg zilnic din moment ce toti primesc DOAR cateva zecii de mii de RONi pe luna pe langa indemnizatie. Probabil esti la Poli de stai asa bine cu matematica: un bilet pana la Strasbourg si inapoi e ~400-500E, iar o noapte la hotel e 150-200E.
Deci prea maritul politician roman pedelist-o-pesedist-o-peremist-o-udemerist-o-etc,etc,etc poate face vizite de lucru de cate ori vrea pe oriunde.

Se pare ca, in continuare, suntem cea mai bogata tara din Europa: de 20 de ani se fura si tot mai e de furat.

PS: http://stiri.rol.ro/content/view/153205/2/

http://nyck88.blogspot.com/2009/02/preturile-de-la-cantina-parlamentului.html

Sa nu moara de foame, ca indemnizatiile nu le-ajung nici de-o paine. Si muncesc pe branci toata ziulica: http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-politica~poza-asa-se-doarme-n-parlament.html

marius spunea...

:-)) ce idiot ala care zice ca o sa deschida ei un blog studentesc fara sa isi dea seama ca se da singur in gat ca un bou ca e dintr-o liga studenteasca :=)) mari prosti sunteti ba! aveti toti bloguri peste bloguri da nu le citeste nimeni :=))

Anonim spunea...

Daca cineva a mai avut dubii ca acesta-i un blog cu statut de instrument politic de propaganda si antipropaganda e acum total clarificat. Asadar, sa-l lasam dracu' in pace si sa facem noi un blog adevarat studentesc (ideea lansata mi se pare excelenta) dar nu ca blog al ligilor ci unul independent. Deci PE LA TOAMNA!

Anonim spunea...

S-au trezit toti analfabetii sa se ia peste noapte de Robu. Hai ca sunteti tari dobitocilor. Peste tot mintiti cand ii prezentati activitatea vorbind doar de 3 interpelari si 2 motiuni cand stiti prea bine si asta se poate vedea pe site-ul oficial al Senatului ca are o multime de initiative legislative si de amendamente care au si fost votate chiar de pdl-isti si psd-isti (ceea ce nu prea se poate spune in cazul altor reprezentanti de-ai nostri care degeaba au avut initiative ca nu le-a sustinut nimeni). Presiunea lui Robu si Cristian Horia asupra Guvernului pt. Centura Timisoarei, drumul Timisoara-Lugoj si reabilitarea termica a blocurilor a facut ca acesta sa dea pana la urma fonduri chiar daca inca nu destule si pt. Timisoara, ca doar daca voia sa le dea oricum le-ar fi prevazut de la inceput ca pt. Arad, Cluj etc.

Si inca un lucru: Robu este singurul parlamentar de Timis membru (si inca membru titular!) in delegatia Romaniei la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei. De ce nu spuneti asta ca doar o stiti foarte bine si mai stiti si ca tocmai de aia a cheltuit mai mult ca altii ca a facut deplasari externe cu delegatia Romaniei si avionul costa, hotelul costa, diurna mai putin ca am vazut pe site-ul Senatului ca e chiar mica tinand seama de nr. mare de zile cat a fost plecat.

Anonim spunea...

e atat de politic blogu' incat le da Multa M.U.E. puliticienilor ce ne fura zi de zi.

ella spunea...

Ceva nu se leaga aici. Vad comentatori care condamna faptul ca blogul asta e politic (mie nu mi se pare a fi asa). Dar paradoxal este ca exact cei care condamna sunt si cei care sunt extrem de la curent cu activitatea politica a domnului Robu si nu numai. Pentru mine e foarte evident ca anumiti anonimi de aici sunt mai inregimentati politic decat 10 bloguri de genul astuia la un loc. Nu stiu de ce comentatorii de aici nu sunt si ei putin mai atenti cu ceea ce spun pentru ca vorba cuiva de mai sus se dau ei singuri de gol. Dupa exprimare sunt aproape convinsa ca de fapt e o singura persoana apropiata intr-un fel sau altul domnului Robu si care ii face mai multe deservicii sustinandu-l aici la modul cum o face.

Anonim spunea...

Eu unul am recunoscut ca sunt membru CSL dar am facut aici vreo 3 comentarii politice abia ca reactie la politizarea acestui blog.

Oricine vede aceasta politizare si din faptul ca se reiau aici chestii pur de disputa politica din ziarele oficioase ale celor 2 partide de la guvernare, pdl si psd. Ce are asta cu complexul studentesc? Eu unul preferam sa vorbesc aici doar despre problemele complexului si eventual alte probleme studentesti cu adevarat. Vreau sa ma implic si in continuare si in politica (nu prea mult) dar nu aici ca nu-i corect pe un blog numit complex studentesc. Clar?

Anonim spunea...

Ce coincidenta: membru CSL, pupincurist de elita, si aparator al tuturor ciolanosilor. Imi pute a un viitor mare politician.

Hartie igienica va rog, si trageti apa!

Dorin spunea...

Pentru toti papagalii anonimi, care sustin ca Robu e un zeu printre oameni, poate prin linkul de mai jos intelegeti ca e un politician ca oricare altul (si cam ce inseamna un politician in tara asta de cacat): cu gandul doar la bani nu la binele celor ce l-au "ales" (pt ca si la alegeri o ajuns pe locul 2, dar asa e in Romania, the end of choice), care a ajuns sus din interes (al altora nu doar al lui) si a ajuns, probabil, pentru ca era un om de la tara, usor de manipulat prin promisiuni de bani si putere.

Numai mie mi se pare ciudat ca a fost prorector (unul chiar foarte tanar) imediat dupa Revolutie cand doar fostii comunisti care erau la putere, cu alt nume (si inca sunt din cate se pare), si a rezistat timp de 4 mandate? Numai mie mi se pare ciudat ca e rector incepand cu anul in care PNL a pus mana pe putere (2004 - pt cei mai aerieni)?

Puneti-va si voi niste intrebari, ganditi, altfel o sa ramaneti manipulati toata viata, ca niste marionete care tot ce tre sa faca ii sa isi laude maestrul si sa-l pupe in cur ca sa pastreze aparentele si sa dea impresia ca ii ceva de capul lui. Uitati si linkul promis:

http://happyfish.ro/re_play/cat_castiga_un_parlamentar/

PS: Vorbitorul este din PNL, exemplul dat este din PD-L, ca sa vada cretinoizii care ma fac "pitic pedelist", zic ca am mai multe personalitati sau alte cretinisme de genu'.

PPS: Daca v-ar duce capu' un pic ati da click pe profilul meu si pe al celor care ziceti ca sunt tot eu sa vedeti ca e cu totul si cu totul alta persoana... si daca tot vine vorba, profilul meu e PUBLIC, adica eu imi asum responsabilitatea pt ce spun, nu ca muistii angajati la Rectorat care is mari si tari in fata calculatorului si stiu ca daca nu pupa in cur pe sefu' nu au nici o sansa in viata. Cred ca dati si la laba cu poza lu' Robu in fata nu? Sau stai asa ca parca avea unu' prietena la psihologie, sigur i-o lipit o poza de-a rectorului nostru prea-slavit pe fata sau i-o grizonat suvite sa semene mai mult cu zeul lui ca altfel ramanea nesatisfacuta fata.

Anonim spunea...

Dorin = Vlad = Ella = complexTM = un frustrat

Daca ai fi putut fi si tu prin preajma d-lui Robu ai fi stiut mai multe despre el si ai fi inteles de ce tinem noi la el, frustratule!
1. In 1990 era printre putinii (poate singurul) din UPT care nu a fost membru al partidului comunist si care nici nu avea pile ca asa cum spui si tu provenea de la tara. Prin urmare a fost ales cel mai tanar prorector din tara pt. calitatile sale profesionale si morale. Clar?
2. In 2004 cand a fost ales rector era la putere psd-ul care a si incercat prin toate mijloacele sa-l blocheze pe Robu si sa-si impuna echipa pe care Robu a invins-o fara drept de apel. Clar?
3. Dl. Robu nu m-a promovat pe mine niciunde doar ca ii sunt recunoscator pt. cate am invatat de la el si vreau sa mai invat. Clar?
4. Prietena mea psiholoaga spune ca pari f. macinat de frustrarile tale si ca de aceea esti usor de folosit de partidul care te foloseste (pdl, evident).

Anonim spunea...

Prietena ta psiholoaga a facut scoala degeaba daca nu stie sa faca diferenta intre 2 persoane diferite.

Tu acuzi lumea de frustrare, dar tu ai o psihoza cu cei care nu sunt de acord cu Robu (prietena ta poate confirma asta daca stie ceva psihologie...pe langa balet), pe toti ii vezi cine stie ce activisti, profesori grevisti, si cine mai stie ce.

Dorin spunea...

Ca tot am zis mai devreme ca ar fi bine ca oamenii sa gandeasca singuri nu sa li se spuna ce sa gandeasca si sa fie manipulati, pofititi si cititi despre activitatea lui Robu ca senator (care a fost rasplatita din banii nostrii, a celor care platesc impozit, asa cum se spune in linkul din comentariul meu anterior):

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=112&cam=1&leg=2008

si apropo de rasplata din banii contribuabilor pentru frecat menta, uitati si declaratia de avere a lui Robu (si eu as vrea sa primesc banii aia pt cercetare... cred ca fac mai multa ca el oricum):

http://www.upt.ro/pdf/DeclaratiiDeAvere/RobuNicolae.pdf

si a altor angajati UPT (multe familii in conducerea universitatii, alta chestie cel putin suspicioasa):

http://www.upt.ro/pdf/DeclaratiiDeAvere/RobuNicolae.pdf

In final mai am doua lucruri de adaugat, in primul rand, de acuma aveti si material prin care puteti argumenta atacurile sau laudele pentru prea-maritul nostru rector (si trage apa), si in al 2-lea rand, pt anonimul retard care crede ca toata planeta ii formata din el si inca o persoana cu miliarde de personalitati: esti la fel de prost ca prietena ta, deci nu-i de mirare ca v-ati cunoscut, ca oricum nu v-ar fute nimeni altcineva asa ca va ardeti ca prostii.

PS: mesajul e cititi, ganditi singuri si argumentati ce spuneti. Puteti sau nu sa luati in considerare ce spun altii, dar argumentati ce spuneti.

Exemplu fictiv:
- gresit - Dorin e pitic pedelist
- corect - Dorin e pitic pedelist pentru ca e membru PDL (aratati dovada), are functia de maturator (dovada si pt asta) si are 1,50 m inaltime (de preferat poza ca dovada).

Probabil o sa fie luat la misto acest exemplu, dar asa o sa se vada nivelul de inteligenta (sau de prostie) al unora.

Dorin spunea...

Scuzati pt o greseala de mai sus, declaratiile de avere ale conducerii UPT sunt la linkul:

http://www.upt.ro/decl_av2008.php

Anonim spunea...

Pt. Dorin:
Prietena mea spune ca eu gresesc cand te acuz ca faci tot ce faci fiind un pdl-ist fanatic si ca de fapt preocuparea ta de a te lega de dl. Robu aproape zilnic pe un blog care ar trebui sa fie dedicat discutiilor privind viata in complex si viata de student in general se explica prin boala ta psihica (posibil sa aiba dreptate, e greu de distins daca din cauza asta ai asemenea comportament sau din cauza ca esti pdl-ist). Esti de plans cum iti petreci tu vacanta singuratic in fata calculatorului cautand declaratii de avere, activitati in parlament etc. fara a avea si tu o prietena ca tot studentul sau macar prieteni ca orice om normal. Dl. Robu e un model ma cretinoidule prin tot ce face, castiga bine am vazut si eu dar ar trebui sa castige de 100 de ori mai mult dupa cate face. Prietena mea iti recomanda sa le vorbesti parintilor despre frustrarile tale, sa le spui ca esti obsedat de dl. Robu si sa le ceri sa te duca la medic si sa-ti gaseasca ei o prietena ca tu nu esti in stare.

Dorin spunea...

Ba retardule, ca aia esti daca trebe ca prietena ta sa iti dea ideile, nu iti mai da cu presupusu la viata mea cum ca am sau nu prietena, cum ca imi pierd vremea pe net cautand declaratii de avere, cum ca am obsesii cu Robu si asa mai departe.

Spre deosebire de tine eu nu sunt un parazit pe lumea asta, eu lucrez in vara asta ca inginer in domeniul in care am si absolvit (spre deosebire de multi altii), iar informatiile pe care le-am gasit sunt perfect accesibile oricui a auzit de Google (sau Gugal pt tine ca sa pricepi, ca esti destept ca Vanghelie) sau cuiva care o intrat vreodata pe site-ul UPT.

Desi nu ii treaba ta, da, am si prietena si cam atat ai voie sa stii despre ea.

Inca o chestie, retardu' pacii, daca esti de parere ca Robu trebuie sa primeasca de 100 de ori mai multi bani, da-i in pizda ma-tii din buzunaru' tau nu din banii oamenilor care platesc impozit, ca nu ma-ta si tac-tu imi dau mie salar si nici nu fut banii statului ca prea-maritul Robu si ce 7 pupincuristi.

Cat in ceea ce priveste subiectele de pe acest blog, nu sunt eu autorul lui, deci nu am control asupra lor... si chiar daca as fi si as avea nu le-as schimba doar pentru ca spune un cretin fara personalitate si creier, controlat de o fictiva prietena la fel de cretina (prin simplul fapt ca spui ca e absolventa de Psihologie, adica tot un viitor parazit inutil).

De acuma daca ai ceva de zis imi scrii pe adresa de email din profilul (public) de pe Blogger, altfel o sa vb singur si o sa dai dovada de lasitate.

Iti doresc desteptare grabnica, altfel esti o cauza pierduta.

phantasma spunea...

sinucideti-va !

Anonim spunea...

deci clarrrr
blogul asta e a piticilor pedelisti

acuma noah nu va inchipuiti ca sunt prea multi in spatele acestuia numa ca intra cu diferite nume adrese sau chiar anonimi

Anonim spunea...

Uite altul cu probleme psihice. Am mai zis si mai sus: cine nu e de aceeasi parere cu voi sigur e pedelist/pesedist/peremist/udemerist/profesor grevist/etc.

Sunteti o adunatura de ciolanosi si sariti pe oricine va arata obrazul cand furati prea mult.

Un lucru e sigur: actuala clasa politica imputita are deja inlocuitori si mai imputiti.