duminică, 23 august 2009

Prezentarea a 3-a Facultatea de Mecanica

Anul IAnul IIAnul III
***Se vede treaba ca Facultatea de Mecanica e ca si marime cam cat toate celelalte facultati din UPT la un loc. Speram sa nu se merge pe principiul MULT si PROST, ci MULT si BUN (chiar daca aceasta din urma combinatie se intalneste foarte rar).

Este indeajuns sa analizam cativa absolventi ai facultatii ca sa ne facem o idee in legatura cu "specialistii" care ies de pe bancile institutiei: Florin Bodin, Andrei Craciun, Mihai Catana. Intrebarea este: la facultatea de Mecanica se produc si specialisti in relatii publice?
Sau acesti 3 absolventi luati ca si exemplu sunt atat de prost pregatiti in domeniile in care au facut facultatea incat nu au avut alta sansa decat sa se refugieze sub umbrela Rectoratului UPT.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Salut, imi zici si mie te rog de ce la examene sunt trecute 2 date? De exemplu la M.S. 04.09 / 11.09?

Anonim spunea...

Pentru ca se dau de 2 ori :)

Anonim spunea...

adica pot sa dau de 2 ori examenul? :-) sau a 2a tura e pt cei care nu o venit in prima saptamana?

Anonim spunea...

Poti sa il dai de 2 ori.

Anonim spunea...

prezentarea a 3a sunt de fapt 2 prezentari. si la unele facultati mai ales de la mecanica nu e a3a prezentare ca e a5a sau chiar a mai multa. ies toate parasutele absolventi mai ales de la mecanica.

Anonim spunea...

Bai jegosilor care editati acest blog, Mecanica nu o termina oricine! Poate nu au auzit de marele caricaturist Stefan Popa Popas, de Senatorul dorel Borza, de Ministrul Blaga si multe alte personalitati care au terminat Mecanica care lucreaza in presa, banci, economie si multe alte domenii si care fac cinste acestei facultati demonstrand inca o data calitatea oemenilor care au terminat Mecanica.
Ce tot ii pupati atata in cur pe Craciun Bodin si Catana, va e ciuda ca nu reusiti sa le luati locul. Derbedei lasi ce sunteti! pitici PDListi. Muhahaha

Dorin spunea...

Un alt exemplu de retard in persoana anonimului de mai sus. Da exemple si tu de oameni care au terminat facultatea de mecanica si lucreaza in domeniu facandu-i cinste.

Un caricaturist care o terminat facultatea de mecanica ii la fel de util ca un bancher care o terminat ETc... demonstreaza ca acei oameni si-au gresit vocatia cand au ales facultatea la care sa studieze, nu demonstreaza valoarea facultatii.
Din contra, lipsa de valoare a acelei facultatii o demonstreaza absolventii care isi dau seama ca nu sunt buni de nimic si se angajeaza la rectorat.

Spuneti despre un om care a absolvit mecanica si a facut ceva in domeniu recunoscut pe plan mondial (sau macar european sau national) si dupa aia incepeti cu injurile.

PS: eu am terminat ETc si pot sa dau exemplu de oameni absolventi ai acelei facultati recunoscuti international.

Anonim spunea...

Pentru Dorin
Prof.Dr.Ing.Romeo Resiga, Acad.Ioan Anton, si mai continui daca vrei....
search them si vezi ce afli;)

Dorin spunea...

OK, deci exista, dati-i pe ei de exemple pentru a arata ca facultatea de mecanica nu ii degeaba, nu politicieni, caricaturisti s.a.m.d. Oricat de buna ar fi calitatea lor ca oameni, nu inseamna nimic d.p.d.v. al calitatii facultatii respective.

PS: nu am dat search pe nicaieri inca... dar am incredere ca nu au fost date exemple aiurea :)

dorel spunea...

1. cum sa fii atat de prost incat sa aduci ca argument un caricaturist care a terminat mecanica dorind prin asta sa arati cat de tare e facultatea? :))
2. cat sa fi de bou ca sa aduci ca argument de persoana notabila care a terminat mecanica un senator din PDL, ca mai apoi sa injuri blogul asta ca e al unor pitici de pedelisti?
3. oare prostia chiar nu are limite?

Anonim spunea...

Ce smecher te crezi tu mai etc-istule pdl-ist (pitic) Dorin. Ca sa-ti mai cresti credibilitatea cu acest blog strecori cate ceva chipurile de rau dar de fapt de bine despre cate-un pdl-ist. Taare truc, ce sa zic.

Dorin spunea...

Spune-mi te rog ce am "strecurat" despre PD-L, de unde ai dedus ca is pedelist (sau pitic sau ce inseamna pitic pedelist ca deja am auzit-o de suficiente ori cat sa fiu curios ce vreti sa ziceti cu expresia asta) si ca sa fie mai generala intrebarea, ce am zis eu politic pana acuma?

Anonim spunea...

Ma eu nu stiu cine-a lansat chestia asta cu "pitic pdl-ist", nici nu o-nteleg dar... imi place recunosc. E tare pur si simplu!