sâmbătă, 29 august 2009

UPDATE Adunarea Generala ANOSR 2009

Se pare ca mai exista si verticalitate in reprezentarea studenteasca din Romania, insa cei care dau dovada de ea sunt nevoiti sa faca un pas in spate.

Asa s-a intamplat la Adunarea Generala ANOSR care s-a incheiat in urma cu cateva zile si la care Studentii Reprezentanti din Galati au avut curajul sa puncteze cu voce tare situatia bolnava in care se afla ANOSR. Nici mizeriile intamplate in cadrul Ligilor din Timisoara nu au ramas sub tacere, insa nu cu mari rezultate.

Studentii din Galati care au avut curajul sa critice au fost nevoiti sa se retraga din ANOSR ca si organizatie. Din pacate acesta este exemplul tipic de ceea ce se intampla cand te ridici in fata lingailor si le atragi atentia asupra nesimtirilor. Fie esti marginalizat, fie esti dat afara (sau pleci din proprie initiativa scarbit de ceea ce se intampla).


***Remarcam faptul ca pe site-ul oficial ANOSR nu este scris nici macar un rand referitor la Adunarea Generala sau la discutiile care au avut loc acolo. Cuvantul "transparenta" nu face parte din vocabularul indivizilor care pretind ca ne reprezinta pe noi studentii.

13 comentarii:

Anonim spunea...

ANOSR o speranta devenita dezamagire nu pot sa concep cum unii studentii care sunt execrabili din toate punctele de vedere care nici macar nu isi merita statutul de student ajung in Biroul de Conducere ANOSR ...unul cum ar fi Adrian Socaciu care este din TM.....imi este frica de ce o sa urmeze

Anonim spunea...

http://www.ubuntu.ro/participa/promovare/banere

Anonim spunea...

va legati de oamenii din ANOSR fara sa aveti habar cum sunt ei de fapt! daca i-ati cunoaste indeaproape, poate ca nu ati mai scrie tampeniile astea despre ei

Dorin spunea...

Poate nu ii cunoastem personal, dar auzim in presa de ei... din cand in cand mai omoara studenti in loc sa ii reprezinte... no comment despre inteligenta si calitatea oamenilor din ANOSR.

complexTM spunea...

Anonimul de la 13:55. Daca tu esti din sectoru 3 Bucuresti nu inseamna ca stii mai multe despre "oamenii din ANOSR". Oamenii din ANOSR sunt exact (daca nu chiar mai rau) ca oamenii din Timisoara.

Daca ANOSR accepta in conducere oameni ca cei despre care am amintit (pana la urma Oros e de la liga AC sau ETC?)atunci ne este clar cum stau lucrurile. Cand un individ are rezultate ZERO in reprezentarea studenteasca in Liga lui, o sa aiba alt gen de rezultate in alta parte?

Ca sa nu mai aducem in discutie faptul ca nu fac nimic si singurul lor semn ca nu au murit a fost greva de acum ceva vreme, o bataie de joc la adresa intelectului oricarui student care are asa ceva.

ANOSR = O adunatura nationala de wannabe penibili.

Anonim spunea...

ANOSR-ul face multe. Daca nu stiti, nu vorbiti. Organizeaza o gramada de "team building"-uri si "training"-uri... pentru ei. Prietenii stiu de ce.

Mishu spunea...

Ba, dupa ce ca esti prost, mai esti si idiot. Daca nu ai fost de fata la AG, nu mai comenta aurea, ca nu stii ce s-a intamplat. Daca ai fost prezent, atunci relateaza, pretene, obiectiv lucrurile.

Anonim spunea...

socaciu e cel mai mare jeg! ce dreq cauta asta in structura de nivel national?

Mishu spunea...

Coaie, cand faci o afirmatie, o si argumentezi, asta ca sa nu pari papagal cu ciunga-n par

Anonim spunea...

Pai, spre exemplu, a facut disparuti bani adunati de la studenti pentru niste licente de AllPlan.

Anonim spunea...

Pt. anonimul de la 8.45 -> Cine a facut banii disparuti de la studenti? Din cate stiu eu, Socaciu se ocupa la un moment dat de Allplan, era chiar persoana de contact. Face invarteli de acest gen?

Anonim spunea...

Prietena mea nu a primit nici in zi de azi licenta si nici banii inapoi.

Deci daca vreti licente gratuit cautati pe net si evitati intermediarii gen Socaciu.

Anonim spunea...

Pai si de ce nu faceti sesizari in cazul asta??? Nu e normal sa acceptati asa ceva. Cineva trebuie tras la raspundere!! Ganditi-va ce beneficii are Socaciu in ANOSR, ca tot e vice pe financiar. Mai ia si de la studenti! Rusinos!