joi, 20 august 2009

În Loc Să Îşi Frece Cururile Degeaba...

...Ligilor Studentesti le-ar sta mai bine sa informeze studentii. Cu ce? Nu cum au reusit sa fraudeze impartitul taberelor si sa transforme niste beneficii pentru studentii cu merite adevarate in niste afaceri intre prieteni. Nu ne asteptam nici sa ne informeze cu privire la fundurile pe care urmeaza multi din Ligi sa le pupe in curand cu ocazia impartirii locurilor din camine.

Ar fi, totusi, o idee buna ca Ligile sa isi informeze studentii cu DATELE CAND URMEAZA SA SE DEA EXAMENELE DIN TOAMNA. Evident ca nu au vreme de asa ceva. Printre teambuilding-uri si frecari de menta e greu sa mai gasesti timp si pentru ceva util "intereselor studentilor". Ca tot se trezesc multi noaptea cu transpiratii reci, nu mai pot sa doarma de grija studentilor si posteaza comentarii pe acest Blog.

Facultatea de Automatica si Calculatoare
- Ingineria Sistemelor:
- Calculatoare si Tehnologia Informatiei:- Specializarea Informatica:
Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica


Facultatea de Constructii
Facultatea de Electronica si Telecomunicatii
- Ani Terminali:

***Publicăm aceste informaţii deoarece acest Blog este unul cu interese politice, studenţii fiind intampinaţi in salile de examen cu fluturaşi in care se va face campanie electorală. Probabil asta este explicaţia pe placul unor retardaţi cu pretenţii de reprezentanţi.
Iată că se poate ca pe acest Blog să se publice şi informaţii UTILE STUDENTILOR, dar şi puncte de vedere cu privire la orice alte subiecte cu un grad mai mare sau mai mic de legatură cu UPT.
Nu este un Blog perfect, dar nici nu este cazul ca nişte nesimţiţi (care nu fac nimic altceva decat să căpuşeze reprezentarea studenteasca) să comenteze si să arunce cu noroi in acest demers.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Mersi.

Teoretic acest post trebuia sa fie inutil. Dar noa ... suntem in romania.

BTW daca cineva observa pentru informatica Anu III nu sunt afisate examenele si asa dau pariu ca nimeni nu stie cand au si astia examenu.

Dorin spunea...

Bafta celor care mai au examene de dat, cu siguranta nu sunt toti studenti slabi, din contra unii sunt de 100 de ori mai buni ca multi dintre cei integralisti sau absolventi.

Sper sa se faca tot mai stricte regulile si masurile anti-copiat, sa se curete Universitatea de nesimtiti care copiaza chiar si la examenul de licenta.

PS: mai off-topic sper sa se reintroduca examenul de admitere obligatoriu din mate si fizica, poate o sa ajunga candva o Universitate de care sa se vorbeasca si de bine.

Alex spunea...

mare dreptate

Anonim spunea...

Nenea proprietaru de blog sa inteleg ca ai si tu restante din moment ce esti la curent cu ce se intampla peacilea.
Pai cum nu ai terminat?

Dorin spunea...

In apararea lui "nenea proprietaru de blog" (exprimare de gradinita), de cand trebuie sa ai restante ca sa informezi pe altii de datele lor?

Tu esti probabil genu de om "eu mi-am luat examenu', restu' da-i in ma-sa", care nu ai ajutat pe nimeni in viata ta nici macar cu o farama de informatie cum ii asta cu datele la examen. Te felicit, vei ajunge un mare politician, manager sau lider de orice fel in viitoarea tara bananiera R(r)omania.

Unknown spunea...

Merci mult pentru pozele cu datele de la examene. Totusi, nu fac si ei nici un site in care sa puna aceste date. Mai ales pentru studentii care nu sunt din timisoara si nu pot veni la facultate sa vada zilele de examene. Stiu ca nu este domeniul vostru, dar am si eu o intrebare. La anul 1 la CTI-engleza, de ce sunt 2 date de examen? Sunt 2 prezentari? sau ce? tx

student_psihopat spunea...

excelenta initiativa si m mult decat laudabila. din pacate ai uitat, la fel ca restul lumii, de amaratii de la DCLS. te las sa descoperi singur ce inseamna si sa le faci un dram de bine prin afisarea restantelor.

Anonim spunea...

Dar pentru Departamentul de Comunicare si Limbi Straine nu afisati orarul sesiunii din toamna????