luni, 24 august 2009

Anunturi Privind Cazarile In Camine

Pentru Studentii Cu Examene Restante In Toamna:Pentru Studentii (Anul 1) Care Urmeaza a se Caza In Caminele UPT Pentru Anul Universitar 2009/2010:

14 comentarii:

Dorin spunea...

Despre caminele pentru master anul I are cineva vreo idee cum se procedeaza?... sau macar pe cine sa intreb?

Anonim spunea...

anul trecut caminele celor admisi la master s-au afisat cu o saptamana inainte de a incepe scoala. la master e alta smecherie, locurile in camin sunt mai putine, poti sta la camera de 4 chiar cu media 9.50. avand in vedere ca anul acesta sunt 2 generatii de absolventi (bologna& 5 ani) cererea este poate dubla fara de ceilalti ani. succes in primirea unui loc, eu am avuit anul trecut colegi care nu au intrat in camin cu medie aproape 9, noroc ca s-au mai redistribuil in locurile ramase...

Dorin spunea...

Merci de informatie, nu cred ca o sa fie o problema media anul acesta, tocmai pentru ca sunt 2 generatii... locurile in camin cam acopera numaru de masteranzi (in caminul 9 sunt peste 100 de locuri ramase neocupate dupa precazari, si conform regulamentului, in anul I nu ai voie la 2 in camera decat ca olimpic)... plus ca sunt medii un pic mai mici, si masterul e in sistem Bologna nu ca anul trecut.

Anonim spunea...

si precazarile pentru anul I cand se fac?

Anonim spunea...

Deci cu alte cuvinte, cei de la master in anul 1 primesc loc doar in camine de 4-5 persoane, chiar daca au media de admitere peste 9.5 :( ?

Anonim spunea...

Din cate stiu eu, nu se fac precazari pentru cei din anul 1. Dupa ce termini anul 1, abia atunci faci precazare pt anul 2 s.a.m.d

Iar daca esti in an terminal, nu poti face precazare pt anul 1 de master...

Anonim spunea...

pai si atunci cum se acorda locurile in camin celor de anul I?

Dorin spunea...

pe baza mediilor de admitere... daca ai completat in formularul de inscriere la admitere ca vrei camin, vei intra in "cursa pentru o camera de camin".

La master presupun ca e la fel, doar datele difera... de aia am si intrebat aici, ca sa vad ce stiu si altii.

Anonim spunea...

O intrebare am, in anunt scria ca trebuie ca cei care intram in anul 1 sa ne prezentam cu 4 zile inainte de inceputul scolii...si cand e prima zi de scoala? 1 oct ?mersi.

Dorin spunea...

Eu asa stiu... 1 octombrie... daca nu-i asa, o sa ne ia prin surprindere :)

Anonim spunea...

Faculta anul acesta incepe in 28 septembrie...deci cazarile vor incepe in 24

Anonim spunea...

Ce fain dialoghezi cu tine insuti Dorine, mai ceva ca unul cu ortac. Bietul de tine, problemele tale psihice sunt din ce in ce mai mari...

Dorin spunea...

Da... am personalitati pentru toata lumea... veniti cat is proaspete si nu le-am bagat in cap idei politice... (asta era sarcasm pentru cine nu s-o prins)

Ba, retardule, de ce pizda lu' ma-ta as pune o intrebare la care sa imi raspund singur? Tu si cine te-o crede sunteti niste cretinoizi. Tu ai probleme psihice, care imi cauzeaza si mie nervi... daca ai o problema personala cu mine hai si spune-mi-o in fata, ai adresa de unde lucrez pe poza de la profil, daca nu se vede spune si o sa fac sa se vada, nu mananc/bat pe nimeni vreau sa vad ce om esti. Daca problema ta ii generala (cel mai probabil) trateaza-te, pot sa presupun ca esti cel cu prietena pshiholoaga, vezi poate reuseste ea ceva.

Imi pare bine ca macar mai is oameni decenti si le multumesc pentru raspunsuri si corecturi.

Anonim spunea...

deci pana la urma faculta incepe pe 28?:-?