vineri, 19 februarie 2010

Bal De Dragobete - Miercuri 24 Februarie 2010

A trecut 14 Februarie cu manifestarile aferente acestei zile, care merg de la romantisme siropoase datatoare de diabet si pana la proteste Anti Valentine's Day in care probabil sustinatorii cauzei isi injura iubitul/iubita pentru a fi "Altfel".

Vine la rand traducerea in Limba Romana a Sfantului Valentin, adica Dragobetele. Probabil ca nu trebuie sa existe o zi anume pentru a darui o floare sau a spune "Te Iubesc", dar trebuie sa recunoastem ca pentru un Party (Bal) orice pretext e binevenit.

In acest an, dinspre Facultatea de Chimie vine initiativa organizarii unui eveniment legat de sarbatoarea mai sus amintita. Sa le dam cuvantul organizatorilor:

In luna februarie se iubeste. Se iubeste in stilul dulce romanesc, in cel mai curat si mai intens mod. Este zi de primavara, iar natura revine la viata. Dragobetele, in traditia popular, este considerat ca fiind fiul Babei Dochia si deschizatorul primaverii, personaj care oficia in cer, la inceputul fiecarei primaveri, nunta tuturor animalelor.


Miercuri, 24 februarie 2010, Ora 20:00
, Liga Studentilor Chimisti din Timisoara organizeaza la Casa Tineretului Balul Dragobetelui – Iubirea la romani”, spectacol, concurs si eveniment dedicat sarbatorii Dragobetelui. Va asteptam cu surprize in lant, concursuri si o tombola, iar pentru a respecta specificul romanesc, va fi prezent ansamblul “Doina Timisului” alaturi de alti invitati surpriza.


***Speram ca urmatoarea data cand o sa auzim despre o actiune a colegilor de la Chimie sa fie ceva chiar mai util decat un Bal de Dragobete. Pentru ca inca nu exista nici un angajat la UPT venit/plecat de la aceasta Liga, le mai putem acorda ceva incredere.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuia sa faca si liga lor ceva, sa vedem ca mai exista;))

Anonim spunea...

Da de ratatii aia de la constructii...ostl sau cum le zice nu se mai aude nimic?Le tot vad sigla pe afise,reclame la vanilla etc.iar umplu pe moca pisioarele din cluburi in numele reprezentarii noastre?

Anonim spunea...

Cel mai mare succes al lor este ca Socaciu Adrian, fostul presedinte al ligii, sta 3 in camera in caminu 22 camera 10 B :))

Anonim spunea...

Foarte multi privilegiati se pare ca stau 1, sau in general 3 in camera de 4-5.

Asa se explica poate de ce se s-a decis sa se stea 6-7 in camera.

:-)

.