duminică, 28 februarie 2010

Parodie Chica Bomb - Povestea

De cateva zile, mai exact din 21 februarie 2010, circula pe Internet si chiar pe TV un filmulet produs de cativa studenti din Complexul Studentesc Timisoara. Nu este o filmare la duş (chiar daca sunt si cateva cadre de acolo) sau vreo gluma facuta unui coleg de camera, ci o parodie la deja celebrul videoclip Chica Bomb.


Pentru ca, in dulcele stil romanesc, toti cei din presa care au preluat acest videoclip s-au multumit doar cu simpla lui prezentare, Blogul ComplexTM a mers putin mai departe. Astfel, am reusit sa luam legatura cu doi dintre protagonistii simpaticei parodii si sa aflam mai multe despre modul cum a luat nastere. Cu totii sunt colegi in Anul 1 la Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Silvia Petre (19 ani) este cea care a venit cu ideea, oferind si locatia pentru filmari: camera ei de camin din C3, chiar daca decorul initial trebuia sa fie un vagon de tren. "Filmarile au durat aproape 3 saptamani, cu pauze pentru examene. Am luat lucrurile destul de in serios. De la primele filmari ne-am gandit sa o postam pe Youtube, dar am crezut o vor vedea numai prietenii. A fost o surpriza frumoasa pentru noi cand imediat dupa publicarea videoclipului in cancan vizualizarile au luat amploare ajungand la peste 50.000", ne spune Silvia supranumita deja de prieteni Chica Bomb.
Si un detaliu care cu siguranta intereseaza pe cititorii de gen masculin: Silvia nu are prieten si spune ca "un Dan Balan ar fi binevenit oricand" - aviz amatorilor ;)

Zevedeanu Teofil-Ionatan (20 de ani) este cel care a pus cap la cap toate filmarile si a reusit sa coaguleze intregul proiect. El ne povesteste si cum a inceput totul: "Laurentiu (cameraman) si Andrei ("Dan Balan") au venit intr-o seara prin caminul Silviei si ea neavand un "Dan Balan" le-a propus lor. Andrei avand o fire mai dezinvolta nu a stat pe ganduri pana sa spuna DA. Filmarile cu el s-au facut chiar atunci si au durat destul de putin, circa 1 ora. Dupa filmari, Silvia nu avea cu cine sa faca montajul si atunci m-am oferit eu sa realizez montajul care a durat in jur de 5-6 ore. Am incercat sa urmam linia videoclipului original si in final am fost destul de multumiti de cum a iesit".
Teo, cum ii spun prietenii, mai este printre altele FotografAmator, Administrator pe partea de news al unui site si Blogger.

Andrei Pop (2o de ani) si Laurentiu Pricop (19 ani) nu sunt la prima lor isprava de acest gen. Ii avem mai jos intr-o reclama la Redd's, un proiect pentru Facultate:


Ca de fiecare data, la niste filmari exista si mici momente care, chiar daca sunt de multe ori mai hazlii decat materialul final, nu reusesc sa prinda varianta pentru public. Prin amabilitatea autorilor va putem arata si cateva cadre de la Making Of-ul Parodiei Chica Bomb:


***Patru studenti de la UVT au reusit sa adune, in aproape o saptamana, peste 50.000 de vizualizari la o productie proprie facuta cu mijloacele proprii. Pe cand o replica din partea colegilor de la UPT? :D

9 comentarii:

Anonim spunea...

foarte tare frate. donsoara arata minunat :D
felicitari si baietilor pt realizarea clipului.

Madalin spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

ce lame...

Anonim spunea...

Lame? :)) In afara de comentariul tau nu mai vad nimic lame pe aici...

Anonim spunea...

funny....bine ca se mai distreaza lumea si nu se lasa toti manipulati de sistemul de invatamant romanesc ca are rolul de a spala creiere nu de a incuraja imaginatia studentilor...foarte frumos!

Mitza_003 spunea...

Foarte tare. Bravo studentilor!!! :)

Anonim spunea...

Super tare, si fata asta arata mai bine decat originalul :D

Anonim spunea...

figura mare baiatu'asta... Laurentiu! Nostim,iar fata...cine stie,poate se indragosteste Dan Balan de ea!

Anonim spunea...

da bah, e lame sa plagiezi o piesa de tot rahatul :)) trimite clipu' la otv...