luni, 1 februarie 2010

"Fair Play" by Liga de la Mecanica

In fiecare an se distribuie studentilor deja traditionala "Agenda Universitara". Daca nu ati primit una, vedeti mai jos cum arata:Fiind distribuita in UPT, normal ca suntem spamati de informatii venite din partea C(H)ICS-ului, adica departamentul din Rectoratul UPT facut ca Bodin Florin sa castige si el o paine. E greu sa termini Facultatea de Mecanica si sa nu fi in stare de nimic. Mare noroc cu Tata Robu care, daca il slujesti bine la timpul potrivit, iti aduce numai beneficii: o angajare, o cazare mocca in G-uri, etc.

Partea ciudata si care, in mod normal, ar fi trebuit sa deranjeze celelalte Ligi din UPT, este ca singura Liga Studenteasca ale carei "realizari" sunt punctate vizibil in "Agenda Universitara" este Liga de la Mecanica:Pe langa dispretul evident fata de celelalte ligi, Bodin Florin (pentru ca in mod evident el a fost cel cu ideea) ne demonstreaza si o mare lipsa de inspiratie in ceea ce a facut. Este destul sa citim asa-zisele "Activitati" ale Ligii de la Mecanica si sa vedem ca pe langa Baluri si Serate Dansante nu au mai facut nimic in beneficiul studentilor. Dar nu e nimic, Domnul Rector Robu tot pe ei ii vede ca pe "reprezentantii studentilor". Cum se numesc cei care vad numai cum/ce vor? Da, orbiti de functia pe care o ocupa.


***Stim cu totii ca Rectoratul (si nu numai) este impanzit de personaje venite din sfera Facultatii de Mecanica, poate pentru ca de acolo iesi mult prea "bine pregatit" ca sa fi in stare sa profesezi ceea ce ai studiat si esti nevoit sa mergi pe cai mai laturalnice.
Total anormal este, insa, evidenta partinire de care se bucura Liga de la Mecanica in orice aspect ce tine de UPT. Nu ar fi atat de rau daca favorizarea ar veni in sprijinul studentilor, dar iata ca tot ceea ce au in cap este "vizibilitate", "promovare", "iesit in fata" cu nici o baza solida. Forme fara fond.

5 comentarii:

Anonim spunea...

pai mecanica e singura faculta din upt cu o liga puternica. mai are et si etc-ul ceva si apoi chimia si constructiile. pe langa liga mecanicii celelalte sunt praf, inexistente. asa a facut "tata robu" a investit intr-o liga si pe celelalte le-a facut sateliti asa de forma la lsfmt. e mai usor pentru taica robu sa controleze masele de studenti prin oameni incapabili....

e o strategie si asta si inca una f f buna.

Anonim spunea...

votati daca vreti http://derah.at/mancator/nicolae-robu :)))

Cristian spunea...

Prosti dar multi! ;)

Anonim spunea...

Bravo!!! Se pare ca lumea nu poate sa puna niste comentarii, decat daca tu esti de acord cu ele. Esti penibil, pe bune.
Nu ma astept sa apara nici comentariul asta, ca deja pare inutil sa mai comentez. Oricum tot blogul e cenzurat.
Inca odata "BRAVO!!!".

Anonim spunea...

esti bolnav ba anonimule asta ultim cu cenzurile tale. suferi de mania persecutiei? s-a bagat net si la spitalul 9?