duminică, 14 februarie 2010

Putin A Fost, Mult Va Mai Urma

14 februarie 2008, pe complextm.blogspot.com se scria prima postare. Era un semn de exclamare disperat venit din scarba indusa de un Complex Studentesc tot mai asemanator cu un Ghetou.Au trecut 2 ani. Unde Ne Aflam? Din pacate pentru noi, varianta 2010 de raspuns la aceasta intrebare nu este prea diferita. Sau, daca difera prin ceva, diferenta ar fi ca sunt multe alte puncte care se mai pot adauga pe langa cele 10. Saormariile si bodegile s-au inmultit, taxi-urile dintre Happy si Pret au devenit deja stapane pe acea zona, au inceput sa fie cazati 5 in camera chiar si masteranzii din UPT, spagile de la cazari si "aprobarile" nesimtite sunt mai multe ca oricand, intr-un cuvant sfidarea la adresa studentului e tot mai mare pe zi ce trece.

Da, s-au asfaltat parcarile intr-o campanie electorala. Am avut cu totii noroc ca avem niste politicieni atat de mizerabili incat pentru voturi sunt dispusi sa faca orice (uneori, intamplator, si lucruri bune).

Da, Internetul din camine nu mai este in starea deplorabila de acum 2 ani. Nu pentru ca UPT in frunte cu Robu ar fi facut ceva. UPT doar si-a batut joc de ceea ce inseamna investitie in Internetul din Complex. S-au aruncat in scarba pe post de Servere cateva calculatoare identice cu cele ale secretarelor. Prostilor din Ligile Studentesti care nu stiu diferenta dintre Laptop si Desktop le-au inchis gura. Totusi, de ce Internetul a devenit acceptabil in Complex? Pentru ca o mana de studenti, necunoscuti pentru Mai Marii UPT (pentru ca acestia ii cunosc doar pe pupatorii in cur si lingaii din Ligi) au incercat, si in mare parte au reusit, sa schimbe in bine ceva. Nu sunt cunoscuti de Robu sau altii de soiul lui pentru ca nu merg la sedintele de pupat in fund (iar cand merg sa spuna ceva, sunt considerati minoritate), in schimb sunt cunoscuti de catre studenti. Pana la urma asta conteaza.

Aici se termina diferentele dintre 14 februarie 2008 si 14 februarie 2010. Din 10 puncte s-au rezolvat 2 (si am vazut cum s-au rezolvat). Deducem, asadar, ca toate cele 10 probleme majore ale Complexului vor deveni istorie abia in anul 2018. Stiti de ce?

Nu doar pentru ca prin deductie logica daca s-au facut 2 in 2 ani, 10 se fac in 10 ani, ci pentru ca in 2018 sigur nu va mai fi nici Robu la conducerea UPT, nici Staicu la conducerea Serviciului Social, nici Serban mare manevrar in Rectoratul UPT si cu putin noroc nici Bodin sau urmasii lui pe linie de Liga angajati sa faca nimic pe banii nostri, doar pentru ca au fost Slugi credincioase.
Daca a venit vorba de slugi credincioase, ne vedem nevoiti sa notam si niste "impliniri": atat Bodin Florin, cat si Craciun Andrei (ambii fosti presedinti de Liga Studenteasca) sunt acum angajati ai UPT si sunt cazati in caminul G23. Tot la capitolul reusite putem trece si sporirea averilor celor amintiti din Conducerea UPT. Dar, probabil ca pentru niste nesimtiti este ceva normal ca ei sa se imbogateasca in timp ce studentii (adica cei care ii platesc) sunt pusi in situatii tot mai grele.


***O sa fim aici si la bilantul de 4 sau 10 ani. Nu noi o sa disparem, domnilor din UPT, pentru ca noi suntem Studentii pentru care exista sistemul acesta parazitat de voi si care ar trebui sa lucreze in favoarea noastra. Voi o sa dispareti la un momentdat, pentru ca evolutia o sa va impinga jos din barca.

7 comentarii:

Anonim spunea...

foarte adevarat. ma bucur ca anul acesta voi termina masterul si voi decola din complex. adio !

dAImon spunea...

La mulţi ani deci :)

Îmi amintesc primele articole, ce lupte erau prin comentarii, ce acuze ... acum s-au dus şobolanii, nici măcar nu se mai arată la faţă.

Anonim spunea...

Un sobola, mai sus spunea.

Alecs spunea...

HMMM
deci asa era acuma doi ani nu exista cantina??
nasol foarte nasol

Anonim spunea...

era acelasi fast-food-o-restaurant...

Anonim spunea...

adevarul e ca nu numai robu e de vina. sistemul asta putred nu se schimba usor. acum pe langa ca universitatile primesc bani pe cap de student, urmeaza si scolile generale si liceele. sa vedeti ce invatamant si ce tara o sa avem peste 20 ani. tot ce se promoveaza e cantitatea si nicidecum calitatea.

Dacian spunea...

imi aminetesc si eu acel articol... si din pacate da.. nimic nu s'a schimbat si nici nu se v'a schimba pt ca traim in ROMANIA.. si ne ducem dreq incet incet.. dar sigur... si asta din cauza celor din conducere pt ca ii va durea exact in fund de studenti.. le va pasa atata timp cat nu vor mai fi si nu vor mai avea de pe cine lua bani... jigodiile naibii...