joi, 1 iulie 2010

Cum Sa Devenim Ingineri

Pentru ca domnul Rector Robu si-a exprimat profunda nemultumire ca in Facultati mai exista si studenti care copiaza pentru a-si promova examenele, ne-am abtinut de la a va aduce la cunostinta ceea ce in acest articol o sa va aducem la cunostinta. Oricat am incercat sa ne abtinem, sa urmam calea cea dreapta indicata de calauzitorul pasilor nostri (domnul Robu), tentatia de a-i ajuta pe studenti a fost prea mare.

Asadar, doamnelor si domnilor studenti, pentru ca sesiunea se apropie de sfarsit si cei mai lenesi dintre noi se apropie de prezentarea a 2-a, ne permitem sa dam in vileag cel mai nou procedeu de copiat:



***Detalii pretioase privind necesarul de instrumente pentru a va face astfel de fituici, avantaje, dezavantaje sau sfaturi utile gasiti la vecinul de Complex SaPorcaim.blogspot.com.

13 comentarii:

Joleen spunea...

Hai ca e bine...
Gandeste-te ce fain e sa mergi la plimbare in pantaloni scurti dupa ce incerci sa dai cerneala jos de pe picioare...zici ca ai luat bataie. Poti zice atunci ca scoala te ciomageste.Mai sa-ti scrii si pe maini si poti zice ca ai fost rastignit. Buna idee...pas.

Anonim spunea...

Bai fratilor, astazi am avut examen cu Robu si a fost teroare. A venit cu draciile alea de aparate, erau de doua tipuri si ne-a ras, bai. Unul din ele vorbea, adica anunta printr-un mesaj vorbit ca a detectat aparate pornite in zona interzisa, era haios, nu s-a oprit pana nu au fost inchise toate telefoanele. Bai, detectau tot, indiferent de retea, manca-ti-as. A fost jale mare. Jumatate din noi n-am facut nimic, eu am iesit dupa 40 de minute vazand ca nu-i rost de nici o smecherie. Am avut noroc ca Robu a fost domn si de data asta si nu ne-a facut raport de exmatriculare la nici unul desi am avut tupeu, el ne-a spus de la inceput ca va aduce aparatele de detectie si ca daca vom fi prinsi cu telefoanele deschise se va considera tentativa de copiere, dar cand acest lucru s-a intamplat ne-a iertat, pt. ca era in timp ce abia ni se dictau subiectele si a zis ca treaca de la el. Tare omu asta, mie imi place enorm de el chiar daca astazi mi-a dat planurile peste cap.

Anonim spunea...

Auzi "frate"...vorbesti de examenul ala la care Robu a plecat? Ti-ai luat tzeapa daca ai iesit dupa 40 de minute ca nu mult dupa aia a plecat si el... :)) O fi fost si platit doar pentru jumatate de examen, sau s-o fi obisnuit ca la parlament sa absenteze si sa doarma in banca pe bani.

Anonim spunea...

Anonimule de 3 iulie 2010, 00:25 ce teapa-am luat frate (apropo, de ce dracu pui tu ghilimele la cuvantul asta?)? Am intrebat colegii si nici vorba sa se fi putut misca nici dupa plecarea lui Robu, asistentele lui sunt ca si el cand e vorba de copiat, nu misti in front ca te zboara. Dar nu-nteleg ce dracu ai tu cu Robu ca mereu vad ca te legi de el, bai frate, intreaba pe oricine care are sau a avut ore cu el si vei vedea ca omul asta are cele mai bune aprecieri din toate punctele de vedere. Tu chiar esti chior, nu vezi cum arata scoala noastra fata de altele? Prietena mea e la Vest si e si-n Senat la ei, astia au bani cu cau de la miile de studenti cu taxa dar nu se prea vede, pe cand la noi ce poti comenta?

Anonim spunea...

Poti comenta multe... ca Robu e cretin, ca Poli s-o dus pe pula, multe lucruri de comentat.

Un exemplude comentariu e la adresa articolului: titlul corect era "cum sa devenim retarzi cu diploma de inginer". Pe principiul "fiecare se descurca cum poate" sa lasam tara pe mana smecherilor si a descurcaretiilor si ajungem si mai rau ca acuma. Care pleaca ultimu' din tara sa inchida usa sa nu ii traga curentu' pe inginerii astia in pantaloni scurti.

Porculescu Şunculeţ spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@Porculet... nu nu am luat-o in serios, calmeaza-te, fara injurii din astea bine directionate ca nu is ma-ta sa vorbesti cum vrei cu mine. (vrei sa ma injuri spune si iti dau sansa fata in fata)

Cei vizati de articol NU o sa se prinda de mesajul lui, eu doar am spus-o mai clar - exemplu de astfel de imbecil vizat e anonimul cu examenu' cu Robu.

Daca nu asta era mesaju' tau... OK, am supra-interpretat articolul imi cer scuze si imi retrag cuvintele (alea de mai sus, astea nu ca nu sunt pe principiul intoarce si celalal obraz si cand ma injuri, te fut in gura).

Anonim spunea...

bah fratilor, mai comparati mult Poli cu Vestul? voi nu vedeti ca invatamantul superior din Romania a ajuns de toata jena? si prin urmatoarea "reforma" acelasi lucru va urma si in licee. universitatile din romania se compara, in momentul de fata, cu universitati din kazakhstan si sri lanka. felicitari!

Anonim spunea...

Sunteti boi toti cei care faceti pe desteptii si vreti sa aratati ce grozavi sunteti voi criticand UPT. Bai debililor gasiti voi un absolvent de UPT care sa nu fi reusit prin Vest de la egal la egal cu altii de prin alte parti. Eu am cativa prieteni mai mari absolventi de UPT care-au reusit si care mi-au ca asta-i regula generala.

Anonim spunea...

Robu e cel mai tare rector din tara, oricine stie asta!

Anonim spunea...

usor usor, ca incepe sa puta pe aici. mai folositi naibii hartia igienica ca altfel n-o sa mai iese culoarea maro de pe limbile voastre.

Anonim spunea...

Mah eu unu stau si ma gandesc daca ar putea cineva sa va faca vre-odata pe plac voua si tot nu-mi dau seama cum .... De ce nu incercati sa faceti ceva util, ceva constructiv decat sa va pierdeti timpul scriind pe aici pe blog, eu tocmai acu' am terminat anu' 1, citesc ce scrieti voi pe blog de la inceputul anului si sincer mi se pare ca exagerati is unele nereguli .... e adevarat dar totusi raman la parerea mea k upt si complexu nostru e unul dintre cele mai bune din tara... dai o tura pn bucuresti, cluj sa vezi ce-i pe acolo .... spor la ce faci tu pe aici

Anonim spunea...

La Cluj in Complex(e) e MUUULT mai fain ca in Timisoara, UPT cade in toate clasamentele, uita-te numa' la absolventi sa vezi cat stiu.

Daca chiar esti de anul I nu te grabi cu concluziile ca nu ai de unde sa stii suficiente detalii - eu mi-am dat seama de imputiciunea din UPT in anu' III, si daca nu erau exceptiile din anu' IV nu mai incercam si cu masteru' - daca esti un pupincurist care pozeaza a anu' I meri la munca nu pierde vremea pe-aici... mai erau colegi de-ai tai care se dadeau liceeni :))