joi, 29 iulie 2010

Taberele De Vara 2010 - Solutia Finala

Ieri, 28 Iulie 2010, Daniela Alexe (presedinte ANOSR) trimitea pe grupul Adunarii Generale a asociatiei urmatorul mesaj:

"Salutare,

Azi am discutat cu cei de la ANST situatia taberelor studentesti. Din cate stiti procesul obisnuit de alocare a taberelor a esuat datorita contestatiilor.

Astfel, situatia curenta sta in felul urmator: Banii pentru tabere vor fi directionati de la Minister catre CCS-uri iar acestea vor face licitatiile necesare pentru locatiile de tabere. Maine se vor trimite catre universitati instiintari sa ofere ANST-ului listele cu studentii eligibili pentru tabere urmand ca aceste liste sa fie repartizate catre CCS-uri. Studentii vor fi anuntati personal de catre CCS-uri ca au primit si unde au primit tabere iar acestia vor merge direct in locatiile respective(de tabare) cu un act de identitate.

In cel mai bun caz daca CCS-urile se misca repede cu licitatiile si informatia ajunge foarte repede la studenti taberele incep de pe data de 9 august. Vor fi aprox. 6600 locuri de tabara. Totodata, ca in fiecare an, federatiile se vor ocupa de comandamente.

Acesta este planul ca lucrurile sa se miste intr-o directie buna. ANOSR va face tot posibilul sa usureze procesul avand aceeasi rugaminte si catre voi (sa va asigurati ca universitatea trimite cat mai repede lista catre ANST si cand va fi cazul sa anuntati studentii de tabere) pentru ca acestea sa ajunga intr-un final la cei care le merita. Maine vom fi iar la ANST pentru discutii/solutii.

In dorinta unui final fericit, va salut cu drag si va tinem la curent! "

Intre timp s-a ajuns la o solutie finala sintetizata in urmatoarele puncte:

1. Incepand de maine, universitatile vor avea timp pana cel tarziu marti, sa trimita listele cu numele studentilor selectati pentru a beneficia de tabara;

2.
Perioada 09.08.2010 - 16.08.2010 va reprezenta prima serie de studenti care va pleca in tabere;

3.
Locatii: Majoritatea la mare si cateva la munte. Inca se discuta cu licitatorii initiali;

4.
Studentii vor fi anuntati de facultati / universitati, prin telefon / mail / fax;

5.
Numar de serii: 5. Bilete fizice nu vor exista; cazarea se va face in baza unor liste nominale.


***Dupa solutia finala asteptam cu interes si implementarea finala.

Ati fost atenti la formularea presedintelui ANOSR "Totodata, ca in fiecare an, federatiile se vor ocupa de comandamente"? Aceste comandamente sunt mijloacele prin care toti cei din Ligile Studentesti (care nu au prins loc in tabara nici in urma punctelor in plus de care au beneficiat) merg gratis in toate taberele studentesti.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salutare,

In primul rand, studentii nu vor fi anuntati de catre universitati, ci vor fi sunati personal de catre CCS uri si intrebati ce perioada si ce locatie doresc.

In ceea ce priveste comandamentele, scopul acesora este ca noi studentii trebuie sa ne asiguram(mai ales acum cand totul se face in graba) ca biletele chiar ajung la stundeti si nu la rude/prieteni/relatii ale celor care le distribuie.

Nnumai bine,
un student din comandament

Anonim spunea...

oricine a fost macar 1 data intr-o tabara stie ca toti vin cu prietene/prieteni/frati/surori.
Voi mergeti in comandamente ca sa aveti parte de o excursie gratis pe banii statului. Fiti macar sinceri.

Anonim spunea...

Eu nu inteleg in baza caror conditii se atribuie taberele anumitor cabane/pensiuni/etc. Se ia cel mai scump? Sau? Anul trecut la Azuga la pensiunea pacii am dat aproape 40RON la fiecare masa...asta studenteste. Pai bai fratilor cum ati negociat cu aia? Voi cu fundu-n sus si chilotii jos?

Anonim spunea...

"In primul rand, studentii nu vor fi anuntati de catre universitati, ci vor fi sunati personal de catre CCS uri si intrebati ce perioada si ce locatie doresc"

Cand, in ce interval orar ,pe ligi de ce nu e afisat nimik ,ofera si tu mai multe informatii daca tot esti in comandament sau publicati pe site-uri pe cics nimic pe ligaac nimic pe liga de la mecanica nimic restu nu mai zic ca nu prea le merg site-urile? ca bilet de tren mai prinde tata daca cumperi cu 2 zile inainte sa pleci:).

Anonim spunea...

DOCUMENT NOU DE LA MINISTER

http://fiistudent.files.wordpress.com/2010/08/tabere2010-documentatie-minister.pdf

Anonim spunea...

Pai daca s-au ocupat CCS-urile de ele ... stai tu linistit ca abunda aia de informatii =)) ... nici nu ma astept sa afiseze vre-o liga ceva ... desi trebuie sa recunosc ca pana acum daca ma uit pe site-ul celor de la mecanica or afisat la timp chestiile in fiecare „sezon” ... ca sa fim corecti cre ca ar trebui sa intrebam si pe aia de la ccs-uri ce-i cu ele :)). PS si astia de la AC am vazut ca or afisat datile trecute