vineri, 23 iulie 2010

Noutati - Taberele Studentesti 2010

"Ca urmare a soluţiei oferite de Comisia Naţionala de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.C.S.), conducerea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (A.N.S.T.) analizează posibilitatea ca taberele studenţeşti din vara acestui an să se desfăşoare exclusiv în locaţiile proprii ale A.N.S.T.

Propunerea, agreată şi de conducerile organizaţiilor studenţesti, a fost avansată pe fondul consecinţelor ce decurg din deciziile C.N.C.S. cu nr. 3782/C83760, 3872, 3932, 3969 şi 4004 din 21.07.2010 prin care se dispune reluarea procedurilor de evaluare a ofertelor furnizorilor externi. Reluarea procedurilor durează 35 de zile şi ar decala termenul de începere a seriilor în tabere la limita vacanţei studenţesti. Centrele universitare şi facultăţile din România vor primi în cel mai scurt timp decizia finală a conducerii A.N.S.T. "


***Interesant cum ne apropiem de sfarsitul lunii Iulie si la Minister inca se mai analizeaza "solutii" pentru Taberele de Vara 2010. Ce fac Ligile? Sunt ocupate sa dea bine in pozele cu saci demonstrativi in spate.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Acum se gandesc la asta ?
Oricum imi place cat de profesionist au facut documentul de pe site-ul guvernului.

Anonim spunea...

Nu mai inteleg. Nu e si in interesul lor, a celor din ligi sa se mearga in tabere? Ca doar am vazut cu totii ca au primit si ei locuri...

Anonim spunea...

Ei oricum merg ;)