miercuri, 7 iulie 2010

In UPT Se Negociaza Normalitatea

Nu ar fi prima data cand suntem anuntati ca in urma negocierilor intense care au durat luni de zile ne-am castigat dreptul de a putea deschide geamurile la camera, de a ne putea incalta cu adidasi, sau alte astfel de lucruri evidente.

De aceasta data discutiile au fost pe marginea unui alt subiect: pretul meniului de la "Cantina" [Click pe imagine pentru a mari]:
Asadar, in caz ca nu stiati, la "Cantina UPT" se practica un adaos de 45%, anormalitate neobservata de Iapa Catalin, cel care ne anunta plin de satisfactie "reusita" sa. In urma negocierilor teribile s-a ajuns la un adaos pentru celebrul Meniu de "doar" 20%. Wow!

Astazi, spre exemplu, la Meniul Zilei aveam "CIAFĂ" si Supa de "TEIŢEI":

Domul Robu si cu prietenul sau Iapa se pare ca nu s-au uitat putin in jur, la agentii comerciali din Complex pentru a vedea ca pretul meniurilor practicate de ei sunt cel putin la fel de avantajoase pentru studenti ca si cel "Made by UPT". Cum se poate ca o cantina studenteasca subventionata de stat sa aiba preturi chiar mai mari decat niste firme particulare, e o intrebare la care cineva din Conducerea UPT ar trebui sa si raspunda la un momentdat.


***In acelasi mesaj studentii mai erau anuntati si ca s-a schimbat schimbarea. Astfel, absolventii de Master, care in primul comunicat nu mai puteau sa se cazeze in perioada verii, erau acum lasati sa faca acest lucru. E usor de intuit bulversarea produsa.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cantina nu e subventionata de stat comunist cretin ce esti nu mai intelegi o data?

ComplexTM spunea...

http://img130.imageshack.us/img130/3826/subventiemasa.jpg

"Conducerea Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti considera ca o reducere a subventiei de masa si cazare cu 15% si a burselor cu 25% ar aduce la buget o suma infima. Pentru burse, statul cheltuie 69 de lei pentru un student, iar o reducere cu 25% ar insemna o economie de 17 lei. "

Ce inseamna subventie la masa? La cumparat mese de lemn cu 4 picioare? Sau la masa = mancare? Voi va luptati pentru a nu se micsora subventia la masa si acum latrati ca ea nici nu exista?

Dupa ce termini de lins pantofii Conducerii UPT sa revii aici cu alte comentarii.

Anonim spunea...

si chiar daca masa de la cantina nu ar fi subventionata, toate fast food-urile din complex platesc concesiuni, chirii, etc. si mai fac si profit, si tot sunt mai ieftini ca si cantina.

Gaby spunea...

totusi, nu poti sa compari cantina UPT cu shawormeria amenajata intr-o rulota mizerabila sau cu un fast-food unde mananci de pe aceleasi mese de unde mananca si porumbeii(cel putin pana nu vine nenea ala negru sa ii goneasca:)) )

Anonim spunea...

za oan end onli toate_functiile_posibile nicolae robu

http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/pdl-il-ataca-dur-pe-senatorul-nicolae-robu-un-chiulangiu-sa-inapoieze-banii/cn/news-20100708-04335786

Anonim spunea...

las-o in sange...lasa tu greselile de ortografie ..ca n-au toti scoala ca tine.. in complex..defapt peste tot in comert se practica de cand lumea politica pretului ..eu stiu ca tu vrei sa fie totul perfect..dar iti zic..trezeste-te .. lumea asta nu-i perfecta..obisnuiestete cu asta.. si lasa=i tu pe altii..fa-ti treaba ta si gata..daca nu iti convine pretu de la cantina dute frate si manka unde-i mai ieftin.. nu tre sa faci mare tamtam pentru asta :) fara resentimente