luni, 5 iulie 2010

Unde Sunt Ligile Cand Ai Nevoie De Ele?

Pentru ca ne aflam in situatia in care anul universitar s-a incheiat, sesiunea se termina si ea, iar Taberele de Vara inca nu s-au distribuit celor in drept, ne intrebam: Unde e "puterea Ligilor Studentesti?". Am dat zilele trecute peste o filmare de la unul din protestele jenante ale reprezentantilor nostri din Timisoara:



Probabil ca, pentru ca tabloul sa fie pe deplin penibil, lingaii au plecat din fata de la Opera spre Complex in ritm de "Dansul Pinguinului".

Stiti povestile alea conform carora se mai dau burse, mai exista reduceri la transport, saptamana are 7 zile si dupa miercuri urmeaza joi numai datorita implicarii Ligilor si negocierilor avute de acestea la Bucuresti? Acum se pare ca asistam cu totii la o fatalitate: repartitia taberelor se lasa asteptata si studentii nu stiu incotro sa caute raspunsuri.


***Ne intrebam: daca Ligile sunt formate din Chuck Norrişi, asa cum vor sa para, de ce nu au fost in stare sa faca nimic pentru ca studentii sa nu fie afectati de lipsa de fonduri de la Minister, CAMUFLATA IN CONTESTARI INSCENATE ALE LICITATIEI PENTRU LOCATIILE DE TABARA.

Le dam tema de casa Lingilor Studentesti: cautati in istoria taberelor de cate ori s-a mai organizat licitatie intr-o situatie ca aceasta.
Raspunsul e simplu: pana acum nu a mai fost criza si nu a mai fost nevoie de artificii prin care sa se amane (anuleze) dreptul studentilor de a beneficia de tabere.

2 comentarii:

Kain spunea...

Ăştia sunt lingăii din Ligă?
Clar atunci, aveam dreptate în dezbaterea mea cu colegu' din cameră :D.

Numa' ăia puteau face ceva atât de jalnic :))

Anonim spunea...

Daca nu prea citesti stirile, m-am gandit sa te informez eu: http://www.realitatea.net/funeriu--putem-aloca-bani-pentru-sinistrati-din-fondurile-pentru-taberele-studentesti_721985.html
Daca citesti cu atentie scrie undeva mai jos: "Bugetul pentru tabere din acest an este în valoare de 5,5 milioane de lei. Banii ar urma să se dea printr-o licitaţie, care însă a fost contestată."
Deci, tin sa te informez ca nu ligile sunt de vina pentru intarzieri. Si nici daca se vor redirectiona catre oamenii afectati de inundatii.