vineri, 20 iunie 2008

Oferte Practica


O initiativa foarte utila din partea "BEST Timisoara" care vine in ajutorul studentilor in gasirea unui loc de practica in aceasta vara. Un lucru pe care fara discutie Ligile din UPT trebuia sa il faca, o indatorire clara pe care ar trebui sa o aiba. Ce poate fi mai practic, util si focusat exact pe nevoia imediata a unui student decat gasirea unui loc in care sa dobandeasca o oarecare experienta cu sanse de continuare ca angajat?

Site-ul unde puteti aplica pentru un loc de practica este www.4credite.ro iar data limita este 25.07.2008. Modalitatea este foarte simpla, fiecare oferta avand un link "Aplica" la care va puteti uploada CV-ul si puteti scrie cateva cuvinte referitoare la motivul alegerii voastre.

***Sa ne gandim ce actiune similara a avut vreo liga din UPT care sa fie cel putin apropiata ca utilitate de aceasta campanie. "Zilele Tehnice Studentesti"? O mizerie cu UNICA utilitate de a mai adauga un rand in CV si care pana la urma nu a facut altceva decat sa scoata Liga de la Mecanica in fata prin "minunea organizatorica" savarsita.

4 comentarii:

Anonim spunea...

kkt de site...kkt de joburi, vrajeala pe fata... cum ma sa faci ETC si sa faci practica la DANONE????
full-time Departament Vanzari la Danone in Timisoara 03-06-2008

bine k nu sunt si meserii de postas, vidanjor si altele.
bleah
deci... fuck you romania

Anonim spunea...

andrei, sa stii ca intr-o facilitate de productie exista mai multe departamente. ca tot ai zis de ETC...E vine de la Electronica. Cand o sa mai inaintezi in anii de facultate o sa vezi ca are mai mult de a face o fabrica (oricare ar fi ea) cu ETC decat ai fi crezut.
deci nu luati in ras ceva doar din faptul ca o denumire va duce cu gandul undeva. viata e complexa si are multe aspecte :)

Anonim spunea...

Asa-i... ii aiurea, da' alea-s ofertele, nu esti obligat sa accepti. Oricum sunt afise pentru practica peste tot in Poli.

Oricum daca vrei sa faci practica serioasa in domeniu nu o sa incepi acuma sa cauti aplici de undeva de la mijlocul sau sfarsitul lui aprile aprilie (hai mai daca nu ai pretentii).

Continental o avut teste, TRW or facut interviuri, Alcatel ii PCR (pile-cunostiinte-relatii - inca nu am aflat cum anume fac angajarile) si o fost JobShop intre timp si Angajatori de Top (la centrul de afaceri)... oricum multe ocazii sa gasesti un loc de practica. Daca ai ajuns sa depinzi de oferta asta pt practica nu ai ce sa comentezi oferta.

Anonim spunea...

De 3 ani exista atat in Timisoara cat si in celelalte centre univeristare mari din tara programul "Stagii pe Bune" adresat exact studentilor de profil IT&C din Politehnica si Universitate. Iar ofertele de stagii de practica au fost tot timpul multe si foarte serioase, in program participand cam toate firmele mari de profil (Oracle, Freescale, Adobe, S&T, BitDefender, Siemens/Continental si muuulte altele). Anul acesta doar in Timisoara au fost disponibile 45 de locuri de practica (platite).

Din pacate perioada de recrutare s-a terminat, asa ca trebuie sa asteptati editia de anul viitor.

De curiozitate, puteti intra pe www.stagiipebune.ro ca sa vedeti ce firme au participat si ce stagii s-au oferit.