miercuri, 17 martie 2010

Cine Îşi Ia Trening Gratis?

Probabil ati observat cu aceeasi surprindere ca si noi aparitia unor afişe pe stâlpii din Complex:

Cu aceeasi surprindere cu care asistam si la aparitia in cladirile Universitatii Politehnica din Timisoara a tot mai multor tarabe. In curand, probabil, o sa putem servi la parter in POLI o saorma caldă in pauzele dintre cursuri sau laboratoare.

Nu ar fi frumos sa stim si noi, ca niste sponsori seriosi ce suntem pentru UPT, ce se intampla cu banii veniti de la acesti agenti comerciali? Poate doreste si un student sa isi deschida tarabă in holul Facultatii si nu stie cat il costa (cu sau fara şpagă).

Lista achizitiilor facute de catre UPT este in continuare parolata pe site-ul institutiei, iar la sectiunea Rapoarte Anuale situatia a ramas agatata in anul 2008. Dar, probabil, trebuie sa intelegem ca personalul din Rectorat nu a avut timp pana acum sa actualizeze datele. Este destul de greu sa impaci bautul de cafea, fumatul, statul la povesti si facutul de nimic, cu activitatea pentru care esti platit.


***Bineinteles ca nu ne asteptam sa existe vreo sesizare din partea cuiva din Conducerea UPT legat de cele spuse aici. Informatiile de interes public din UPT vor ramane la fel de secrete, iar rapoartele din 2009 vor aparea, probabil, pe site in anul 2011. Pe cine mai intereseaza acum ce a fost in 2008, nu? Pe acelasi principiu, pe cine va mai interesa in 2011 ce a fost in 2009?

Este demn de remarcat faptul ca unii pot fi destul de inteligenti cat sa le fie lor foarte bine. Ar fi si imbucurator daca si-ar folosi capacitatile intelectuale in asa fel incat sa ne fie si noua macar suportabil.
Poate ar fi o idee buna sa initiem o campanie pe modelul Realitatea TV: "Noi MERITAM Respect!"

2 comentarii:

Alex spunea...

ma...aveti mare dreptate aici... astia nu fac nimic. pe mine ma nemultumesc secretarele, mai ales tipa de la AC, care, dai doamne "s-a saturat sa ne tot dea situatiile, ce, nuo nu tinem minte ce note avem? "

Pai tanti secretara, nu asta e slujba ta pentru care esti platita?
Un motiv in plus : "Nu am foi..." si a trebuit sa ii cumpar eu foi sa imi printeze situatie.

Pai ba universitatea lu' peste care ia 100 lei pe inscriere si 70 pe restanta.... luatii la doamna un top de coli sa isi faca treaba.

Anda spunea...

Cica banii care se iau din reclamele alea merg la cei de la Electrica...Ca ai lor sunt stalpii, nu ai Politehnicii. Asta de la cineva care a intrebat ce trebuie sa faca pentru a pune si el o reclama de genul asta pe stalpi.