sâmbătă, 20 martie 2010

Iapa Cătălin Vrea Să Fie ...

La aparitia Blogului "ComplexTM" reprezentarea studenteasca in UPT insemna pupat in fund organizat.

Pupator sef era Bodin Florin (supranumit BODINI, pentru ca a facut sa dispara orice urma de credibilitate in Ligile Studentesti din UPT) care s-a si ales cu un post la Rectorat ca rasplata pentru "munca" depusa. Nimeni din Conducerea UPT nu vrea sa observe, inca, raul imens pe care acest individ il face studentilor si relatiei lor cu factorii de decizie din Politehnica.

Lui Bodin i-a urmat Craciun Andrei, la fel de sarguincios cand a venit vorba de periat persoanele potrivite. N-a ramas nici el ne "premiat", si astfel s-a ales cu un salariu pe la Televiziunea Universitatii - Tele U.

Catana Mihai a fost ultimul din acest ciclu de lingai celebri. Pentru el, pretul primit pentru vinderea reprezentarii studentesti a fost un post in Departamentul Informatizare de la Rectoratul UPT (actualmente nu mai este incadrat pe acea pozitie). Nimeni nu ne-a spus asta, noua studentilor. De ce ne-ar spune? De ce ne-ar interesa pe noi ca un presesinte de liga care se presupune ca ne reprezinta interesele in fata Conducerii Politehnicii este angajat chiar de catre aceasta institutie? Unde pe aceasta lume s-a mai pomenit asa ceva?

Revenind in zilele noastre, vine puternic din urma cu forte proaspete si nesimtirea imbunatatita versiunea 2010 - Iapa Catalin (presedintele Ligii AC). Complexat, probabil, de mic copil, Catalin are momentan o singura dorinta: vrea posturi de conducere, multe posturi de conducere. El vrea sa fie. De facut nu face nimic, dupa cum simtim cu totii. Ati auzit careva de Iapa Catalin? Si mai mult, ati auzit sa fi facut un lucru util pentru studenti?

Sa citim cu interes un e-mail de pe grupul cospol_tm, unde studentii nu au acces:

Da, ai nevoie de multa nesimtire si dorinta arzatoare de parvenitism pentru a ajunge sa te autopropui ca fiind cel mai bun pentru o functie. De fapt, in Ligile Studentesti si in general in UPT acesta este principiul de baza pe care se merge. Mult este pana prinzi un os, dupa care bazandu-te pe prada castigata treci la acapararea de noi pozitii.

Raspunsurile primite pe grupul cospol_tm la nesimtirea emanata in acest e-mail de catre Iapa Catalin au fost diverse, fapt ce ne demonstreaza ca in reprezentarea studenteasca din UPT au inceput sa apara si oameni cu bun simt, dar continua sa fie si prostii cu care ne-am obisnuit deja.

La sectiunea "Asa DA", Presedintele Ligii de la Chimie raspunde:

La "Asa NU" avem pe cineva din partea Ligii de la MPT:
Da, Andreea, il poti ajuta pe colegul tau cu cateva doze injectabile de bun simt. Si MPT nu "e cu tine" doar pentru ca spui tu asta.


***Finalitatea? Sa speram ca vor exista destule voci in Ligile din UPT care sa il puna la punct pe Iapa Catalin si sa-i bata obrazul? Ar trebui sa mai credem inca in Mos Craciun ca sa visam la asa ceva.

Cel mai probabil personajul se va alege pe inca o functie. Ce se va intampla apoi? Nimic, in afara CV-ului "impresionant" pe care acesta viseaza ca il va dobandi.

Doar că Căt
ălin uită un aspect: pupatul în fund şi funcţiile câştigate spălând WC-uri cu periuţa de dinţi conteaza doar în UPT. Îi stau dovada predecesorii lui în ale linsului care nu au ajuns deloc departe în viaţă, ba s-au oprit chiar pe preşul din faţa uşii Rectoratului.

16 comentarii:

Robotzelu spunea...

De lingai e plin pamantul. C**uri de pupat se gasesc din plin; problema e ca noi suntem fraieri si punem incapabili din astia in conducere.(si mai sunt si analfabeti; cum sa pui mah "," inainte de "si"!? :)) ).
Eu il tin minte pe Catana asta knd a venit la noi, in anul I. "Buna, eu sunt Mihai (...) O sa va sustin(...)... si l-a durut de noi fix in belengher; nici n-a mai dat pe la noi, macar sa ne intrebe de sanatate.
In concluzie(daca se poate trage dupa astea cateva randuri aruncate aici), nu cred ca o sa putem avea vreodata incredere ca de-ai de astia ne vor reprezenta vreodata interesele.

Anonim spunea...

Sunteti un pic obsedati de scandaluri, blogu vostru a devenit un fel de can-can a UPT-ului. Desigur, aveti probabil multi vizitatori, toata prostimea e obsedata de barfa si intriga, dar e cam urat ce faceti...uneori :). In fine, nu am doua paie cu oamenii acestia, asa ca nu ma afecteaza ca ii denigrati...dar problema nu e la ei, e undeva in structurile mai inalte ale UPT-ului. De ce nu va luati de profii "aia" care nu ne invata nimica, decat ca se acorda permisiunea de a copia cat timp ne alegem optionalele lor, sau de "aia" nesimtiti care pica studenti in masa, fara a le citi prea mult lucrarile, doar pentru a avea un numar extrem de mare de studenti pe foile de salarizare, pentru ca profii sunt platiti, din cate stiu, in functie de numarul de studenti. In fine, pana la urma chestile astea sunt atat de superficiale incat nici nu merita atentia unor studenti cu adevarat preocupati de procesul lor de formare in domeniul pe care il studiaza :).
La mai...multe subiecte "interesante"

Anonim spunea...

pacat ca Andreea s-a bagat in mocirla aia de cospol. din cate sstiu e o fata de nota 10

ComplexTM spunea...

Robotzelu: Si pe Catana si pe restu ii iintereseaza sa isi sustina propriile interese. Atat.

Anonim (20 martie 2010, 17:25): Ai dreptate, problemele adevarate probabil ca sunt mai sus. Dar ia in considerare ca acesta este un simplu Blog. Incercam sa luptam cu mizeria din Ligile Studentesti si speram la o reprezentare studenteasca 100% in beneficiul studentilor, nu in beneficiul lingailor.
In momentul in care vor exista niste Ligi puternice care sa aiba sustinerea studentilor, atunci vor putea lupta ele cu sistemul bolnav UPT. Insa, cu indivizi in genul celor amintiti in acest articol ligile nu o sa aiba parte de nici o sustinere, decat de cea a conducerii UPT.

Anonim (20 martie 2010, 21:46): Da, pacat de multi oameni din diverse organizatii studentesti care nu stiu sa traga o linie prin care sa se delimiteze de mizeriile de langa ei. Cu totii continua sa inteleaga mult prea prost ideea de "solidaritate".
NU TREBUIE SA FI SOLIDAR CU PARVENITUL SI NESIMTITUL, TREBUIE SA FI SOLIDAR CU CEI CARE MERITA, CU STUDENTII.

Unknown spunea...

Nu poti sa il acuzi ca este prea ambitios..
Ca si in orice alta cariera si aici trebuie sa avansezi la un moment dat.
Ca sa sti si tu, cel putin la liga noastra(LigaAC) mandatele sunt de 1 an, deci nimeni nu va face "radacini" pe un post.

Sper ca ti cont si de faptul ca tot ce se face in ligi este pe baza de voluntariat(fara remuneratie), din timpul nostru liber.

horia spunea...

Fara a intra prea mult in acest subiect, el confirma ceva ce mie mi-e clar ca nu prea exista la romani. Principiul de a face un lucru si bine. La noi toti vor sa faca de toate. Ne scandalizam cand in politica vedem cazuri de cumulare de taspe functii, dar acelasi lucru se intampla la toate nivelurile.
Eu inteleg ca sunt probleme si la nivel mai mare (profi, etc...), dar pentru a le ataca, trebuie o baza solida, iar din acest post observam cine reprezinta aceasta baza.
Problema este insa una de mentalitate in cazul marii majoritati a celor implicati in proces.
Sa vedeti ce va fi peste 2 ani, cand Robu nu va mai fi rector. Atunci specatcol, in functie de cine va iesi. Vedem exemplul din lumea politica: se schimba puterea, se schimba in bloc toti oamenii. Oare va fi la fel si in UPT? :))

Unknown spunea...

Ce ar fi sa vorbiti o data concret si sa nu va tot bazati pe stereotipuri, voi nu vedeti ca
persecutati propria voastra natie?

"el confirma ceva ce mie mi-e clar ca nu prea exista la romani. Principiul de a face un lucru si bine. " (horia)

Prin ce ti-a confirmat, ce a facut de a dat dovada de acest lucru?

Sincer eu ma pish pe toti handicapatii care eticheteaza romanii cu asemenea porcarii, din cauza voastra nu putem scapa de aceste pareri predefinite despre romani, daca noi inca le folosim cum plm sa nu le foloseaca restu lumii.

Facem exact ca negri, care intre ei vb numa cu "nigger" si cand un alb ii striga "nigger" is gata sa il impuste.

Mai treziti-va si nu fiti asa de incuiati!

Anonim spunea...

ce mandate sunt pe un an, frate? se aleg unii de cate ori vor muschii lor. pana ies din facultate se tot aleg nu le mai ajunge. care un an? o fi mandatul de un an, dar la urmatoarele alegeri candideaza aceleasi mecle si sunt votati aceeasi. lasati vrajelile de doi bani ca nu tin decat la aia batuti in cap din ligile voastre.

horia spunea...

Imi pare rau, dar cand vine vorba de administratie publica, asta este realitatea. Eu sper ca atunci cand citesti o fraza, iti poti da seama ca poate e o mica hiperbola acolo (mai mare decat ar trebui sa fie).
Nici eu nu sunt de acord cu idei preconcepute si nici cu obsesia political correctness-ului (negri).
Nu ma deranjeaza insa daca cineva foloseste expresii la modul general, ma deranjeaza daca are dreptate. Chiar vreau sa o spuna, ca poate se trage un semnal de alarma. Poate chiar exista o problema, nu asa de mare, dar ea exista.
Dau un exemplu: parerile exagerate si la modul general despre romanii de afara a dus la constientizarea ca avem o problema de imagine. Afirmatiile care s-au facut prin presa au fost multe exagerate, dar au dust la constientizarea problemei. Acum iarta-ma, dar te voi supara iarasi: in stil clasic, de aceasta problema s-a uitat imediat ce au tacut ziarele, creandu-se cateva agentii guvernamentale si comisii, de rezultatele si activitatea carora nimeni nu se intereseaza. :(

horia spunea...

Corectie: acum am citit mai bine ce am scris, si mi-am dat seama ca nu am specificat clar ca ma refer la cei care fac parte din administratia publica, in special functii de conducere, politicieni, etc...
Deci ai dreptate cand te-ai luat de mine. My bad :(

Mitza_003 spunea...

Cu cat intru mai des pe acest blog...cu atat am un gust din ce in ce mai nasol in gura. Astia sunt oamenii...n-ai cu cine...

Mitza_003 spunea...

SHITTY!

Anonim spunea...

Mitza_003 :

* Vârsta: 19 (inca esti copil)
* Sexul: Masculin
* Zodia: Gemeni
* Anul zodiacal: Cal (muhahahah)
* Domeniul de activitate: Internet
* Ocupaţia: Student
* Locaţia: Deva : Hunedoara : România (O.o drace sper sa fi pe langa deva)

Filme preferate :

* The Godfather
* Scarface
* Goodfellas

bha gangsta de complex ce esti... nu posta daca nu ai citit despre ce este vorba ^^

imi cer scuze daca te simti ofensat :) dar realitatea e alta... nu care o vezi u in anu 1 de facultate.

O zi buna >:D<

Anonim spunea...

asa e Mitza...avem niste oameni de rahat care chipurile ne reprezinta, dar de fapt se reprezinta pe ei si interesele lor.

Anonimule de mai sus cred ca nu ai inteles ce a vrut sa zica Mitza si l-ai atacat de pomana :) Eu am 5 ani de complex si ii dau dreptate. Tu cati ai? ;)

Anca spunea...

Daca vrea sa faca oficiala colaborarea cu CCS care oricum exista pana acum (in interese legate de evenimente), dar neoficial, nu vad care e problema?

Nu vad unde-i nesimtirea. Dar sigur, de filozofi e plina lumea :)

Anonim spunea...

andreea spera si ea...se cam termina taberele la noi la mpt care se dau prin telefon la aia care au vocea mai frumoasa....fata faina pe naiba...toti trag focul la oala lor, sustin si ei pe cine are mai multe sanse