marți, 30 martie 2010

Gandaci In Caminul 22

Tot mai multi studenti decid sa ia atitudine si sa faca ceva in momentul in care li se intampla sau observa pur si simplu lucruri anormale.

Doi colegi din Caminul 22C ne trimit urmatoarele imagini:





Multumim unui alt coleg din Caminul 21 care ne ajuta sa mai adaugam la colectie niste imagini cu gandaci din caminul lui:

***Oare domnul Rector Robu sau domnul Staicu (plin de domni in marea asta de mizerie) se confrunta cu o asemenea imagine cand intra in bucatariile lor de acasa?


Studentii de ce trebuie sa aiba parte de o asemenea primire cand vor sa isi gateasca ceva? Pentru ca ii platesc cu salarii imense pe cei amintiti mai sus si nu numai?

Avem, totusi, un caz fericit. In caminul 22 exista bucatarie. Caminul 9, in schimb, probabil ca o sa mai astepte mult si bine pana sa poata oferi studentilor una din cele mai elementare facilitati: un loc unde sa isi faca de mancare.

Pana la urma de ce ar mai fi nevoie de asa ceva? Avem destule bodegi si saormarii in Complex, cat sa fim siguri ca n-o sa moara nimeni de foame. Studentii trebuie sa aiba doar bani ca sa
ii poata imbogati pe toti nesimtitii.

29 de comentarii:

Anonim spunea...

Ggandaci sunt in toate caminele, in unele mai multi in altele mai putin si asta depinde mai mult de studenti, cum au grija si tin curata bucataria, ca am observat ca femeile de servici nu se prea baga..

Anonim spunea...

Si eu stau tot in caminul 22 la etajul 4. Pana au venit cu dezinsectia n-am avut problemele cu gandacii (in modulul nostru).

Cum au stropit, au si aparut. Ma gandesc, probabil dupa ce au ajuns pe la etajul 2 cu stropitul, li s-a terminat solutia si au completat cu apa, dupa care au continuat la etajele superioare :))

Oricum, nu ca s-ar face serios dezinsectie, cel putin in 3 ani de zile pe mine nu m-au convins astia de vin si stropesc un pic pe langa usa si gata, problema rezolvata.

O (posibila/partial) solutie ar fi ca fiecare sa-si cumpere solutie si sa stropeasca pe cont propriu (desi nu stiu in ce masura ar ajuta, cel putin noi am stropit de 2 ori si nimic concret n-am rezolvat, probabil ca migreaza pe la alti vecini sau poate ca deja au primit imunitate :))

Oare n-am putea sa platim caminul cu gandaci :)))? Daca se penalizeaza cu 1 leu/zi intarziere pt neplanta, n-am putea plati cu 1 gandac/zi =))

Anonim spunea...

trist este ca sunt gandaci si in module si in camere, nu numai in bucatarii...eu din fericire am numai pe modul inca...dar ma gandesc ca pana la vara sigur o sa fie si in camera
cat despre cei cu dezinsectia...hmmm nu o pot numi asa pt ca in 4 ani de studentie am avut parte de multe asa-zise dezinsectii si nu am vazut nici o schimbare in bine, ba chiar mai mult anul acesta dupa ultima dezinsectie am avut neplacerea de a ma trezi cu o goanga pe perete ( probabil se speriase saraca de la solutia aceea si s-a gandit sa se adaposteasca in camera )
le doresc tuturor studentilor sa aiba in continuare un an scolar cat mai lipsit de gandaci :P

Anonim spunea...

In caminul 19c nu erau gandaci pana anul asta. dar acum sunt peste tot..si in camere si pe modul si pe hol..peste tot. Masuri pt deratizare nu a luat nimeni..doar a venit administratorul ala nou ( care nu stie cate urechi are in cap, dar macar e mai bine cu el decat cu Viorica ) si a intrebat in fiecare camera daca sunt gandaci. Gandaci erau mai peste tot ..dar :-?? asta a fost tot ce a facut el ca sa rezolve problema cu gandaci.
SI LA CHESTIA CU FUMATUL INTERZIS sunt total contra, E O PROSTIE SA NU TE MAI LASE SA FUMEZI PE PALIER !!! HUUUUUOOOOOOOO!!! PUSCARIE AICI !

Unknown spunea...

Anul trecut am stat si eu in 22. Din fericire am stat la etajul patru. Gandacii nu prea au avut curajul sa urce pana la noi, doar unu-doi. Insa, in perioada de practica, (1 saptamana) m-am mutat la et. 1. Ce sa-ti povestesc-Groaznic! O saptamana de chin. Pana si in pat se plimbau, pe sub saltea, pe cearceaf-ca la ei acasa. Nu stiu cum mai suporta studentii chestiile alea miscatoare. Acum stau in 14c. Stati linistiti, NU am scapat de gandaci. Tre sa le trimitem lor o colectie de gandacei in piata Victoarei, poate se plictisesc Mai-Marii UPT. Sau de ei nu le plac nici gandacilor...

Anonim spunea...

Curatenie de primavara, inainte de vacanta. Am asistat la o scena macabra :))

Dupa ce s-a tras frigiderul au iesit puhoaiele de gandaci. Ieseau dintr-o gaura dintr-o sipca. Desfacut toate sipcile, dupa care a urmat un genocid :))

Pe dupa sipci, pe sub parchet, peste tot erau. Revin deseara cand ajung in camera cu un filmulet pt amatorii de senzatii tari

Dorin spunea...

Pt anonimu cu fumatu':

Ai balcon, fumeaza acolo, nu obliga toti ceilalti studenti sa iti inhaleze fumul. Nu toti sunt fumatori. Daca ar fi dupa mine as pune cianura in tigarile alora care fumeaza pe palier.

Mai on-topic: scuza lu' Robu pt gandaci a fost ca "is peste tot, nu ai ce-i face"... daca el o stat cu gandaci in camera cand era student trebuie sa induram si noi, ca asa-i normal sa nu poti sa stai decent in camin, da' sa te lauzi ca is cele mai tari camine din Europa. (poate ca insectare da)

Anonim spunea...

Am si uitat de cate ori ma trezeam cu unul in cap noaptea.

Anonim spunea...

Am revenit cu filmuletul

http://filetransfer.ro/d/ft327935a880609d08fc8cdb0aacbf5dac7aa495

Deme spunea...

Măi, la mine nu e chiar atât de rău :) Iar povestea a apărut din pură plictiseală...

Anonim spunea...

http://www.trilulilu.ro/n0b0dy2010/a21ebadee1c313

n0b0dy spunea...

@Deme:

Atunci te numeri printre acele persoane norocoase daca nu ai astfel de batai de cap

Anonim spunea...

Cred ca acolo unde-s multi gandaci e si multa mizerie! La mine de ce nu-s?

n0b0dy spunea...

@ Anonimul 1 aprilie 2010, 00:44

Si atunci cum iti explici ca destui de multi oameni se plang, desi inainte de asa zisa deratizare nu aveau gandaci, dupa ea, au inceput sa apara?

Bianca spunea...

@ nobody: da, si la mine sunt gandaci in camin. Oricat am deratizat, tot vin din camerele de langa... si fac curatenie aproape in fiecare zi.plus ca deratizarea facuta de aministratie e apa de ploaie. cum sa deratizezi doar la cei care VOR? adica normal, gandacii se vor muta unde nu pute a solutie, nu?

n0body spunea...

@Bianca:

E o adevarata magarie faza cu "deratizam la cine vrea numai". Si nu inteleg o chestie, de ce mama lor nu fac o deratizare inainte sa inceapa anul universitar, chiar asa greu le sa mearga sa deschida fiecare usa?

Anonim spunea...

dezinsectia/deratizarea trebuie facuta peste tot: pe sub dulapuri, mochete, etc. astia cand vin, dau putin pe la chiuveta si gata.

si DAAAAA, domnilor de administratori de camine, se face in VACANTA!!!!

Anonim spunea...

Job-uri pt freelanceri aici --> http://www.freelancer.com/affiliates/gotyas/

Anonim spunea...

"Tre sa le trimitem lor o colectie de gandacei in piata Victoarei, poate se plictisesc Mai-Marii UPT. Sau de ei nu le plac nici gandacilor..." spusele lui mercea. care ar fii sansele sa ne strangem circa 20-30 de oameni cu niste borcane in care avem stransi niste gantaci din camine si mercem sa ii lasam la "Mai-Marii UPT"?

Anonim spunea...

vina este tot a celor de la rectorat, fac contracte cu cei care liciteaza si in buzunarele lor, de obicei sunt cei care au marfa ieftina si proasta ... ar fi mai bine o data si bine chiar daca lor le-ar iesi ceva mai scump ... dar normal ca atunci la buzunarul lor probabil nu mai ajunge nimic ...

Anonim spunea...

Noi in 14 nu avem f multi gandaci, mai vezi pe coridor sau la ghena iar in camera f rar. In 22 stiu ca e plin, am vazut. Nu ne-ar strica si noua o bucatarie, ce-i drept...

Anonim spunea...

au iesit gandacii dupa deratizare pt ca astia au stropit ku apa cu zahar, sau o solutie pe plakul gandaciilor ...k altfel ar fi murit

Claudia Ana spunea...

Inadmisibil.Celor ce trebuie sa auda si sa vada asemenea monstruozitati tinem sa le amintim ca si studentii SUNT OAMENI!!!

Anonim spunea...

My brother recommended I might like this blog. He was entirely right.

This post truly made my day. You can not imagine just how
much time I had spent for this information! Thanks!


Look at my website :: Air Max

Anonim spunea...

It's appropriate time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I've learn this put
up and if I could I want to recommend you few attention-grabbing things or suggestions.
Maybe you can write subsequent articles referring to this article.
I want to read even more things approximately it!

my blog post :: Jordan Femme

Anonim spunea...

Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit
my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that over again.
Anyhow, just wanted to say excellent blog!

Feel free to visit my web-site - louis Vuitton bags

Anonim spunea...

Yes! Finally something about fulfill.

Have a look at my blog post; Air Max

Anonim spunea...

I love your blog.. very nice colors & theme. Did
you create this website yourself or did you hire someone
to do it for you? Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks

Also visit my website Cheap Jerseys

Anonim spunea...

I've been surfing online more than 3 hours lately, but I never found any fascinating article like yours. It's
pretty value enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you
did, the internet shall be much more helpful than ever before.


Here is my blog post; Tory Burch Shoes ()