luni, 15 martie 2010

JobShop 2010 Timişoara - Eveniment De Carieră Pentru Studenţi

Fara indoiala ca unul din cele mai importante evenimente adresate studentilor din Timisoara este JobShop-ul celor de la BEST. In ceea ce priveste utilitatea, el este de departe pe primul loc.

Evenimentul va avea loc in perioada 20 - 25 martie 2010, zile in care se vor produce, sub diverse forme, o serie intreaga de contacte directe Student - Companii Angajatoare.
Totul incepe cu Sesiunea de Training-uri din 20 pana in 22 martie 2010, ce are scopul de a dezvolta latura non-academică a studentilor prin seminarii pe diverse teme precum: negociere, persuasiune, influenţă, team work, management financiar etc.
In 22 martie 2010 apar in program si Prezentarile de Burse, adresate studentilor care s-au saturat de UPT si vor sa incerce altceva in strainatate. Daca aveti de gand sa ramaneti, insa, in Romania pentru a va cladi o cariera, vin la JobShop 5 personalitati de succes care sa va inspire prin exemplul propriu.
Totodata, echipa de la Arena Leilor va oferi oportunitatea studentilor cu initiativa de a-si prezenta ideile de afaceri in fata unor posibili investitori si antreprenori de succes.

In zilele de 23 si 24 martie 2010 va avea loc partea cea mai vizibila din cadrul JobShop: Zilele de Stand. Ce inseamna asta? In holul Corpului Electro al UPT studentii vor fi intampinati de un numar considerabil de Companii care isi vor expune ofertele si vor sta la dispozitia celor interesati cu raspunsuri si diverse alte informatii.
Concomitent cu prezentarea la Standuri, firmele vor sustine si prezentari constand intr-un dialog studenţi - reprezentanţi ai companiilor, unde cei dintâi au oportunitatea de a se informa cu privire la cerinţele de angajare, la profilul de operare, la programele de practică, intership-uri şi proiecte, la diferite activităţi ce acestea le desfăşoară, iar cele din urmă au prilejul de a descoperi candidatul ideal.

In ultima zi de JobShop, 25 martie 2010, vor avea loc Atelierele Tehnice, adica lucrari practice care vor avea loc la sediul a 3 companii: ACI Worldwide, Honeywell si Continental. Puteti aplica la aceste ateliere incepand din 15 martie.

Pentru ca pana la start-ul JobShop mai este ceva timp, organizatorii propun un concurs pentru cei care vor sa promoveze acest eveniment. Astfel, sub deviza "Scrie despre JobShop si te premiem", oricare dintre voi poate sa castige unul din premii daca abordeaza pe Blog sau Twitter un subiect legat de cariera sau activitatile JobShop.
Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa trimiti un e-mail pe adresa timisoara@best.eu.org cu link la articolul de pe Blog sau cum username-ul si datele de contact pentru categoria microblogging.


***Speram ca v-am fost de ajutor cu informatiile din aceasta postare si veti profita la maxim de ofertele de la JobShop 2010. Programul complet al manifestarilor il gasiti dand Click AICI.

Compania ACI propune si o Tombola celor care o sa isi depuna CV-urile la ei:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Lipseste la poll optiunea "O sa stau la stand" :D